• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Verblijf in de Oude Stad van Chiang Mai
 • Zelf bepalen wat u wilt zien & doen
 • Bezoek aan het Elephant Nature Park

Chiang Mai Experience

4-daags stadsarrangement

Tijdens dit 4-daagse stadsarrangement maakt u kennis met de 'Roos van het Noorden'. U verblijft in de Oude Stad, de beste plek om het echte Chiang Mai te ervaren. Ook bezoekt u tijdens dit arrangement het Elephant Nature Park, een bijzondere ervaring!
Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Tempel in Chiang Mai
 • Tamarind Village
 • Traditionele klederdracht in Chiang Mai
 • Chiang Mai, Thailand
Tempel in Chiang Mai Tamarind Village Traditionele klederdracht in Chiang Mai Chiang Mai, ThailandImpressies

Tempel in Chiang Mai
Tamarind Village
Traditionele klederdracht in Chiang Mai

Chiang Mai, Thailand


Reisinformatie


Tijdens dit 4-daagse stadsarrangement maakt u kennis met de 'Roos van het Noorden'. U verblijft in de Oude Stad, de beste plek om het echte Chiang Mai te ervaren. Ook bezoekt u tijdens dit arrangement het Elephant Nature Park, een bijzondere ervaring!Dag tot dag

Aankomst Chiang Mai

De komende dagen staan in het teken van de Noord-Thaise stad Chiang Mai en haar omgeving. U verblijft in het sfeervolle Tamarind Village, dat een fantastische ligging in de Oude Stad heeft. Hierdoor kunt u lopend de stad verkennen. Na een lange dag kunt u in het hotel in alle rust bijkomen. Bent u van plan vanuit Chiang Mai per auto verder te reizen? Dan kunt u tevens kiezen voor een verblijf in het Khum Phaya Resort & Spa. Door de ligging iets buiten het centrum vindt u er betere parkeergelegenheid en rijdt u de stad eenvoudiger uit.

Chiang Mai

U heeft een hele dag ter vrije besteding. Start u bijvoorbeeld met een bezoek aan de kleurrijke Warorot-markt, de oudste markt van Chiang Mai. Hier worden bloemen, lokale zoetigheden en andere lekkernijen verhandeld. Vanaf Wat Chai Mongkol kunt u een leuke boottocht over de Ping-rivier maken. Brengt u ook vooral een bezoekje aan de indrukwekkende Wat Doi Suthep (Alle activiteiten facultatief). Sluit u de dag af in een van de vele restaurantjes die de stad rijk is. Mocht u er vanavond nog op uit willen dan is een rondje over de Chiang Mai Night Bazaar erg leuk (O)!

Elephant Nature Park

Deze dag staat in het teken van een bezoek aan het fantastische Elephant Nature Park, waar u meehelpt bij de verzorging van deze vriendelijke reuzen. Het is vooral een genot om de olifanten te zien badderen en spelen in het water. U heeft hier niet echt een vast programma en neemt bij elk onderdeel zoveel tijd als u wilt (O,L).

Vertrek Chiang Mai

Na het ontbijt komt het stadsarrangement tot een einde (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • Het programma is onder voorbehoud van de weersomstandigheden
 • Indien u toch de voorkeur geeft aan een andere accommodatie dan genoemd dan is dit uiteraard ook mogelijk. We denken graag met u mee.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies. Alle genoemde activiteiten op dag 2 zijn facultatief en niet inbegrepen bij de prijs.

Verlenging

Het is natuurlijk mogelijk uw verblijf in Chiang Mai te verlengen. Het is tevens mogelijk deze korte tour te combineren met een van onze andere arrangementen in Noord-Thailand.
U verblijft in het Tamarind Village, gelegen in de Oude Stad. Indien u liever buiten het stadscentrum verblijft kunt u kiezen voor het Khum Phaya Resort & Spa.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch).

Vervoer

Transfers per (airco) auto.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak