• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Prachtige bounty-eilanden
 • 'Island hopping'

Grand South-East Asia Discovery - Thailand deel

9-daagse individuele reis met gids/chauffeur

Deze unieke ontdekkingstocht door Thailand biedt u een aaneenschakeling van onontdekte strandjes. Van Langkawi naar het Thaise Krabi beleeft u het echte 'island hopping', waarbij u in een zeer rustig tempo enkele paradijselijke eilanden in de Andaman Zee a... lees verder »


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.

Impressies
Reisinformatie

Deze unieke ontdekkingstocht door Thailand biedt u een aaneenschakeling van onontdekte strandjes. Van Langkawi naar het Thaise Krabi beleeft u het echte 'island hopping', waarbij u in een zeer rustig tempo enkele paradijselijke eilanden in de Andaman Zee aandoet.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gidsen/chauffeurs.

Beleef meer

Kunt u niet kiezen tussen Maleisië en Thailand? Of bent u sowieso op zoek naar een reis die deze landen met elkaar combineert? Tijdens deze reis door Maleisië en Thailand maakt u kennis met enkele van de bekendste steden van Zuidoost-Azië. U verkent de hoogtepunten van de steden zelf en vervolgens trekt u erop uit om de natuurparken, historische bezienswaardigheden en culturele wonderen in de omgeving te verkennen. De tweede helft van de reis staat in het teken van verschillende bekende en onbekende eilanden. Waarom kiezen als u ook de mogelijkheid heeft om er meerdere aan elkaar te koppelen!

Reisnaam:
Grand South-East Asia Discovery - Thailand deel
Reistype:
9-daagse individuele reis met gids/chauffeur
Kenmerken:
Individueel met gids Individueel divers vervoer Natuur Strand
Reiscode:
FD3993
Prijsinfo:
Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek ons

Inbegrepen

 • Reis volgens beschrijving in genoemde of gelijkwaardige accommodaties.
 • Maaltijden volgens beschrijving (O=Ontbijt)
 • Airco auto
 • Boot van Penang naar Langkawi
 • Trein van Singapore naar Pulau Sebang.

Niet inbegrepen

 • Intercontinentale vluchten
 • Eventuele toeslagen en verplichte diners tijdens feestdagen en festivals
 • Fooien.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid.
Meer informatie.

Accommodatie

Verblijf in eersteklasse accommodaties.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt).

Vervoer

Airco auto of minibus met privé-chauffeur. Gedeelde boottransfers van/naar de diverse eilanden.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. de facultatieve excursies.

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor, tijdens en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan Centara Grand Beach Resort & Villas in Krabi.

Bijzonderheden

 • Deze reis kunt u ook boeken als onderdeel van een grotere reis: Grand South-East Asia Discovery. U doet dan ook Maleisië aan
  → In de periode 01.06.15-30.09.15 is het moesson seizoen in Thailand. Het is niet mogelijk om in deze periode de reis te maken.

 • 1E-3EDAG: LANGKAWI → KOH LIPE → Vanaf de haven Telega Harbour gaat u een boottocht maken naar Koh Lipe, waar uw Thaise 'island hopping' avontuur begint. Het kleine eiland maakt deel uit van het Tarutao National Marine Park, een grote groep van ongeveer 70 eilanden. Na aankomst worden de grensformaliteiten afgehandeld, waarna u met een andere boot naar het prachtig gelegen Sita Beach Resort & Spa wordt gebracht. Na de vermoeiende aankomstdag kunt u zich twee volle dagen overgeven aan de  rustgevende sfeer van het resort. U kunt hier uitstekend duiken en snorkelen (O).

  4E-6E DAG: KOH LIPE → KOH MOOK → Na het ontbijt vaart u terug naar de haven van Koh Lipe, waarvandaan de  bootreis begint naar het ongerepte Koh Mook, dat deel uitmaakt van het Had Chao Mai National Park. Het kleinschalige Sivalai Beach Resort heeft een idyllische ligging aan een palmomzoomd, wit zandstrand. De azuurblauwe lagune huisvest een kleurrijke onderwaterwereld (O).

  7E & 8E DAG: KOH MOOK → KOH PHI PHI → Geniet van uw ontbijt en wellicht nog van een snelle duik in de lagune, voordat u de reis voortzet naar een paradijselijk Thais eiland met een bekendere naam, Koh Phi Phi! U bereikt het eiland in de middag na  wederom een aantal boottransfers. Koh Phi Phi is gezegend met uitgestrekte, hagelwitte zandstranden. Tijdens de laatste twee nachten  van deze reis verblijft u in het comfortabele Holiday Inn Resort Phi Phi Island (O).

  9E DAG: KOH PHI PHI → KRABI/PHUKET → Deze spectaculaire combinatiereis eindigt in Krabi of Phuket, waar u naar de luchthaven wordt gebracht voor de vlucht terug naar huis. Uiteraard  kunt u in deze bekende strandbestemmingen nog een paar nachten wennen aan het idee dat u weer teruggaat naar de 'bewoonde' wereld. Of u vliegt naar de hoofdstad Bangkok waar u een keur aan mogelijkheden hebt. Het 'Land van de Glimlach' biedt u oneindige mogelijkheden, ook als toegangspoort tot het fascinerende Indochina (O)...  De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

  Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

  Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

  Excuses voor het ongemak.

  Inbegrepen

  • Reis volgens beschrijving in genoemde of gelijkwaardige accommodaties.
  • Maaltijden volgens beschrijving (O=Ontbijt)
  • Airco auto
  • Boot van Penang naar Langkawi
  • Trein van Singapore naar Pulau Sebang.

  Niet inbegrepen

  • Intercontinentale vluchten
  • Eventuele toeslagen en verplichte diners tijdens feestdagen en festivals
  • Fooien.

  Vluchten?

  Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid.
  Meer informatie.


  Tenzing Travel Shop Amsterdam

    Ontmoet onze reisspecialisten
    Samen maken wij uw reisplannen concreet
    Ontvang een geheel vrijblijvend voorstel  Bezoekadres:
  Entrada 211 (Gratis parkeren!)
  1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
  Tel. 020 - 398 93 98
  maak nu een afspraak