• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • De fraaie Baai van Halong
 • Bergvolkdorpjes
 • Kleurrijke markt in de omgeving van Sapa
 • Grotten van Pak Ou
 • Kuangsi-waterval
 • Luang Prabang

Perfect Match Vietnam & Laos

11-daagse individuele reis met gids/chauffeur

U start de reis in Vietnam met de o zo drukke maar, zeer gezellige stad Hanoi, overnacht vervolgens in Halong Bay aan boord van een boot en reist dan per nachttrein de bergen in. Vanuit daar reist u langs de bergdorpen van Vietnam naar de grens met Laos. E... lees verder »

Vanaf € 2007,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓

Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Vallei, Sapa
 • Vietnam
 • Mekong-rivier
 • Sapa, Vietnam
Vallei, Sapa Vietnam Mekong-rivier Sapa, VietnamImpressies

Vallei, Sapa

Vietnam
Mekong-rivier
Sapa, Vietnam


Reisinformatie

U start de reis in Vietnam met de o zo drukke maar, zeer gezellige stad Hanoi, overnacht vervolgens in Halong Bay aan boord van een boot en reist dan per nachttrein de bergen in. Vanuit daar reist u langs de bergdorpen van Vietnam naar de grens met Laos. Eenmaal in Laos bezoekt u het charmante Luang Prabang, schitterende watervallen en de grotten van Pak Ou. Een zeer afwisselende reis met 'the best of both worlds'.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gidsen in Vietnam en in Laos.

Perfect Match Vietnam & Laos Perfect Match Vietnam & Laos

Beleef meer

Tijdens deze reis combineert u twee schitterende gebieden: Noord-Vietnam en Laos. De focus ligt op cultuur en natuur. In Noord-Vietnam ziet u naast de prachtige Baai van Halong ook kleurrijk geklede bergvolkeren. In Laos maakt u kennis met prachtige tempels, historische stadscentra en indrukwekkende natuur. Een nog nauwelijks ontdekte wereld, die er op wacht om door u ontdekt te worden!

Reisnaam:
Perfect Match Vietnam & Laos
Reistype:
11-daagse individuele reis met gids/chauffeur
Kenmerken:
Individueel met gids Natuur Cultuur
Reiscode:
FD3874
Prijsinfo:
v.a. € 2007,- Prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte aanvragen
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek ons

Inbegrepen

 • Accommodatie en maaltijden volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner)
 • Transfers volgens beschrijving
 • Lokaal Engels sprekende gids
 • Activiteiten en entreegelden volgen beschrijving.

Niet inbegrepen

 • Internationale en binnenlandse vluchten
 • Visum
 • Facultatieve acitiviteiten.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid.
Meer informatie.

Accommodatie

Verblijf overwegend in middenklasse accommodaties. Het hotel in Luang Prabang is een middenklasse resort. Bij Halong Bay slaapt u aan boord van een boot en tijdens de treinreis van Hanoi naar Lao Cai overnacht u in een 4-persoons gedeelde coupé. 

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Airco auto of minibus met privé-chauffeur, per boot door de Baai van Halong en per trein van Hanoi-Lao Cai in een 4-persoonscoupé.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies zijn inbegrepen.

Bijzonderheden

Het reisschema zou kunnen wijzigen door veranderende weersomstandigheden of kamerbeschikbaarheid

Perfect Match Vietnam & Laos Perfect Match Vietnam & Laos

1E DAG: AANKOMST HANOI → Op de luchthaven ontmoet u uw gids, die u naar het hotel zal brengen.

2E DAG: HANOI → Vandaag staat een stadsrondrit op het programma. U bekijkt het Mausoleum van Ho Chi Minh, bezoekt de Tempel van de Literatuur en maakt een fietstocht. Deze tocht voert u langs de Ngoc Son-tempel en het meer van Hoan Kiem. Tot slot een typisch Vietnamees cultureel uitstapje; in het theater ziet u een waterpoppenshow (O).

3E DAG: HANOI → HALONG BAY → Uw auto met privé-chauffeur brengt u naar Halong Bay. Hier stapt u aan boord en vaart u door de Halong Bay. Onderweg bezoekt u eilanden, grotten en is er tijd om te zwemmen bij het strand van Titov. U overnacht aan boord (O,L,D).

4E DAG: HALONG BAY → HANOI → LAO CAI → U keert terug naar het vasteland en heeft de middag vrij om zelf Hanoi te verkennen of om uit te rusten bij het hotel, waar een dagkamer voor u is gereserveerd. 's Avonds reist u met de nachttrein naar Lao Cai (O,L,D).

5E DAG: LAO CAI → SAPA → Vroeg in de ochtend komt u aan in het bergachtige binnenland bij Lao Cai en reist u daarvandaan over land naar Sapa. U maakt hier een wandeling langs de vallei en bezoekt het etnische dorpje Ta Van. De middag is ter vrije besteding (O,L,D).

6E DAG: SAPA → PASO → De hoogste weg in Vietnam, ook wel de Heaven's Gate genaamd, rijdt u vandaag, mooie uitzichten op het weidse landschap. Maar ook een onverharde weg hoort bij de binnenlanden van Vietnam, deze weg zal u uiteindelijk bij een lokale markt van bergvolkeren brengen, een kleurrijk schouwspel (O,L,D)

7E DAG: PASO → DIEN BIEN PHU → U arriveert vandaag in Dien Bien Phu. Dit stadje heeft een belangrijke rol gespeeld tijdens de Vietnam-oorlog (O,L,D).

8E DAG: DIEN BIEN PHU → NONG KHIAW (LAOS) → U rijdt vandaag Laos binnen (via de Tay Trang grens). U stapt aan boord van een traditionele boot en vaart over de Ou-rivier naar uw hotel aan de rivier bij Nong Khiaw (O,L,D).

9E DAG: NONG KHIAW → LUANG PRABANG → U vaart over de Nam Ou, passeert de lokale bevolking en ziet het leven langs de rivier. Waar de Nam Ou-rivier de Mekong-rivier kruist, vindt u de Pak Ou-grotten. Met honderden boeddha-beelden een lust voor het oog. Vervolgens rijdt u door naar het charmante stadje Luang Prabang (O,L).

10E DAG: LUANG PRABANG → Kleinschalig en karakteristiek zijn twee woorden die Luang Prabang goed omschrijven. Met fraaie tempels (vooral de Vat Xieng Thong, die u bezoekt), het Royal Palace Museum en de Phousy Hill, biedt uw stadsrondrit u veel afwisseling. In de middag zoekt u verkoeling bij de Kuangsi-watervallen (O,L).

11E DAG: VERTREK LUANG PRABANG → Deze reis komt ten einde. U kunt uw reis ook verlengen met bijvoorbeeld de Nature of Southern Laos of een strandverlenging aan een van de Thaise stranden (O)?De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Inbegrepen

 • Accommodatie en maaltijden volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner)
 • Transfers volgens beschrijving
 • Lokaal Engels sprekende gids
 • Activiteiten en entreegelden volgen beschrijving.

Niet inbegrepen

 • Internationale en binnenlandse vluchten
 • Visum
 • Facultatieve acitiviteiten.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid.
Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
Kom naar onze Camperdag op 2 september 2017