• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Jeju Island

Ten zuiden van het vasteland ligt het vulkanische eiland Jeju. Hier vindt u een heel ander Zuid-Korea. Door lavastromen zijn opvallende landschappen gevormd met grotten, pieken en kraters. Er zijn prachtige tuinen waar u unieke planten en bomen kunt bewonderen.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReisinformatie Jeju Island

Ten zuiden van het vasteland ligt het vulkanische eiland Jeju. Hier vindt u een heel ander Zuid-Korea. Door lavastromen zijn opvallende landschappen gevormd met grotten, pieken en kraters. Er zijn prachtige tuinen waar u unieke planten en bomen kunt bewonderen. Door de afgelegen locatie vindt u hier weer heel andere bevolkingsgroepen dan op het vasteland. Visserij is een belangrijke inkomstenbron en u kunt ook hier uitstekende visgerechten eten. Het gehele eiland staat op de Werelderfgoedlijst vanwege de natuurwonderen. Jeju Island ligt op ongeveer een uur vliegen van Seoul en Busan, en is zo een geschikt onderdeel van uw reis door Zuid-Korea.Reisblog Zuid-Korea

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Zuid-Korea met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me