Maui logo
 • Middenklasse campers
 • Campers tot 4 jaar oud
 • Automaat of handgeschakeld
 • Campers met 2-6 slaapplaatsen

Maui

Camperverhuur Namibië

Kwalitatief goede campers beschikbaar in Zuid-Afrika en Namibië. Inbegrepen in de prijs bij Maui is 24/7 Roadside Assistance en ongelimiteerd aantal kilometers. 

 

Camperaanbod Maui


Maui M4BI
Geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen
 • 4 slaapplaatsen
 • Handgeschakeld
 • ca. 6,90 m lang
Prijsopgave Meer info
Maui M4BL
Geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen
 • 4 slaapplaatsen
 • Handgeschakeld
 • ca. 6,90 m lang
Prijsopgave Meer info
Maui M6B
Geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen
 • 6 slaapplaatsen
 • Automaat
 • ca. 6,90 m lang
Prijsopgave Meer info


NB. De hierboven genoemde afmetingen van de campers zijn ter indicatie, deze zijn namelijk afhankelijk van het bouwjaar van het campertype. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
 

Informatie en voorwaarden Maui Namibië

Verhuurstations

Windhoek

Voorwaarden en info

 HuurvoorwaardenTenzing Travel Campers-brochure

Tenzing Travel Camper Brochure, Australie Amerika Afrika

Bestel onze Tenzing Travel Campers-brochure, met een uitgebreid aanbod van gedetailleerd beschreven campers en vol handige tips en essentiële informatie voor het plannen van uw reis.


Bestel brochue
Vraag een prijsopgave
voor uw camperhuur aan

Geef hieronder uw wensen door en u ontvangt binnen 24 uur (**) een prijs voor uw camperhuur. En, wij garanderen u de laagste prijs!

Prijsopgave voor deze camper?

Geef hieronder uw wensen door en u ontvangt tijdens kantooruren binnen 24 uur (**) een prijs voor uw camperhuur. En, wij garanderen u de laagste prijs!

Uw keuze
Bestemming
Campertype
Verhuurder
Over de camperhuur
Verborgen veld om ongewenste berichten te voorkomen:
Bestemming *
Waar ophalen? *
Ophaaldatum *
Waar inleveren? *
Inleverdatum *
Reisgezelschap
volwassene(n)

kinderen (t/m 11 jr)
Voorkeur verhuurder?
Voorkeur campertype?
Voorkeuren
Kies wat het best bij u past:

Geef ons uw reisplan en aanvullende wensen
Uw keuze
Bestemming
Campertype
Verhuurder
Uw gegevens
Aanhef
Dhr. Mevr.
Voornaam
Tussenvoegsels
Achternaam *
Straat / huisnummer *
/
Postcode / woonplaats *
/
* Tel.nummer

E-mailadres *- even geduld a.u.b. -
Binnen 24 uur reactie (muv weekend)


Camperprijs zelf berekenen?
Bereken zelf de prijs van uw camperhuur en vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijsopgave
Wij gaan met uw reiswensen aan de slag om de goedkoopste - geheel vrijblijvende - optie voor u te realiseren. Wij doen eventueel suggesties voor een ander campertype mocht dat nog meer voordeel opleveren. Kortom, laat u door onze reisspecialisten verrassen!

NB
*    Gelieve minimaal deze informatie in te geven.

**  Bij aanvragen op zaterdag en zondag kan het zijn dat de prijsopgave in de loop van maandag volgt.

ALGEMENE INFORMATIE EN VOORWAARDEN (GELDIG 01.11.18-31.10.19)

Inbegrepen

 • Huur van het voertuig uit de geboekte categorie
 • Basis schadeverzekering
 • Ongelimiteerd aantal kilometers
 • Toeslag extra bestuurder (max. 2)
 • Kampeeruitrusting (variërend van slaapzakken, linnengoed, handdoeken, stoelen, koelkast, bestek, servies tot daktenten, campingtafel en stoelen)
 • 24/7 Roadside Assistance
 • Volle watertank en gasfles
 • Lokale belastingen
 • Wegenkaarten en campinggids
 • Transfers binnen een straal van 25km van het verhuurstation in Johannesburg, Kaapstad en Windhoek

Niet inbegrepen

 • Waarborgsom
 • Ter plaatse vrijwillig af te sluiten verzekeringen
 • Lokaal te huren extra's, zoals bijvoorbeeld tuinstoelen
 • Kosten grensovergang
 • Achterlatingskosten
 • Toeslag ophalen weekend/ nationale feestdag
 • Lokale belastingen over lokale extra's
 • Contract en claim fee

Brandstof

U moet het voertuig met een volle brandstoftank inleveren. U betaalt administratiekosten bovenop de normale benzineprijs als de tank op het verhuurstation moet worden bijgevuld.

Extra bestuurder(s)

Voor 1 extra bestuurder wordt geen extra toeslag berekend. Vanaf de 3e bestuurder wordt een bedrag van ZAR/NAD 200 per extra bestuurder berekend.

Minimum- / maximumleeftijd

De minimum leeftijd van de bestuurder is 21 jaar, de maximum leeftijd 85 jaar.

Rijbewijs

U dient in het bezit te zijn van een geldig Nederlands B-rijbewijs. Dat geldt ook voor eventuele extra bestuurders. Daarnaast is ook een internationaal rijbewijs verplicht indien het rijbewijs in een andere taal dan Engels is. U kunt een dergelijk rijbewijs verkrijgen bij de ANWB. Het internationale rijbewijs is een extra bewijs en geen vervanging van uw Nederlandse rijbewijs. U dient daarom altijd zowel uw Nederlands rijbewijs als het internationaal rijbewijs mee te nemen.

Huisdieren

Het is niet toegestaan een huisdier in de camper mee te nemen.

Creditcard

U dient in het bezit te zijn van een creditcard, welke op naam dient te staan van de huurder, tevens bestuurder van het voertuig. (Visa of Mastercard).

Cross border fee

Indien u met uw voertuig de grens over gaat naar een ander land, betaalt u een Cross Border Fee van ZAR/NAD 650. Dit bedrag betaalt u eenmalig, ook als u meerdere grenzen over reist.

Contract / voorwaarden

De uitgebreide voorwaarden zijn op het verhuurstation beschikbaar. Vraagt u er naar bij het ophalen van uw voertuig. Controleert u zorgvuldig dit huurcontract, want zodra u dit heeft ondertekend vervallen eventuele rechten op vergoeding achteraf. Alle rechten op verzekering vervallen indien de bestuurder heeft gehandeld in strijd met de in het huurcontract aangegeven voorwaarden zoals rijden onder invloed, zonder rijbewijs, schade in geval van roekeloos rijgedrag etc.

Verhuurstations

Namibië: Windhoek

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur. Zaterdag tussen 08.00 en 13.00 uur.
Zorgt u dat u uiterlijk 2 uur voor sluitingstijd het voertuig ophaalt of inlevert.

De verhuurstations zijn op 25 december gesloten.
Voor het ophalen of inleveren van het voertuig op zaterdagen vanaf 13.00-16.00 en zondagen tussen 08.00-16.00 uur dient u een toeslag van ZAR/NAD 500 te betalen.

Ophalen van uw voertuig

Bij het ophalen van uw voertuig ontvangt u uitgebreide instructies. Hiervoor wordt de tijd genomen en u dient dan ook rekening te houden met 1,5 a 2 uur. Om deze reden kunt u het voertuig van maandag t/m vrijdag tot uiterlijk 14.30 uur ophalen of inleveren en op zaterdag tot 11.00 uur.

Transfers

De transfers van de luchthaven Johannesburg O.R. Tambo, Kaapstad International Airport en Windhoek International Airport, binnen 25 kilometer van het verhuurstation, naar het verhuurstation zijn inbegrepen.

Minimale huurperiode

Minimale huurperiode is 7 dagen. De bepaling van het aantal huurdagen geschiedt op basis van kalenderdagen. De ophaaldag wordt als eerste dag geteld en de afleverdag als laatste dag. Indien u tijdens uw reis een camper inlevert en een volgende camper weer ophaalt kunt u het aantal huurdagen bij elkaar optellen.

Multihire

Hoe langer u het voertuig huurt, des te goedkoper wordt de dagprijs. De huur hoeft geen aaneengesloten periode te beslaan, mits u het voertuig steeds voor een minimaal aantal dagen huurt. In geval van ‘multihire’ worden de verschillende huurperioden bij elkaar opgeteld om het van toepassing zijnde dagtarief vast te stellen. Daarbij hoeft u niet steeds dezelfde klasse te huren.

In geval van een one way rental blijven de hiervoor geldende minimale huurdagen van kracht, evenals de achterlatingskosten. Indien de multihire een seizoenswisseling overschrijdt geldt voor het vaststellen van de huurprijs de daadwerkelijke dag dat elke afzonderlijke huur aanvangt. Voor een multi hire geldt per huurperiode een minimum van 7 dagen indien u in hetzelfde land blijft of 11 dagen indien u meerdere landen combineert.

Verzekeringen

Inbegrepen bij het basispakket is een basis schadeverzekering (cascoverzekering voor schade aan het gehuurde) met een eigen risico van ZAR/NAD 45.000. Volledige verantwoordelijkheid blijft bestaan voor schade ontstaan door gebruik in strijd met de voorwaarden of door roekeloos rijgedrag. Tevens zijn reparatie- of vervangingskosten voor ramen en banden niet gedekt en vallen radiodiefstal, vervangingskosten indien u tijdelijk ander voertuig nodig heeft of schade aan de pedalen buiten de dekking.
Het eigen risico kan worden verlaagd door het afsluiten van verschillende extra verzekeringen:

 • EXCESS REDUCTION 1: ZAR/NAD 180 per dag waarbij het eigen risico wordt verlaagd tot ZAR/NAD 20.000 per schadegeval. De voorwaarden zijn hetzelfde als bij de standaardverzekering. Deze verzekering is alleen ter plaatse af te sluiten.
 • ALL INCLUSIVE PAKKET: het eigen risico wordt verlaagd tot nul. Bij deze verzekering zijn schade aan eigendommen van derden, kosten voor het vervangen of repareren van 1 band en/of 1 voorruit en schade aan en diefstal van de radio tevens gedekt, evenals de kosten die voortvloeien uit het (noodzakelijke) vervangen van uw terreinwagen. Deze verzekering is alleen vooraf, bij reservering af te sluiten.

Een Personal Accident Insurance is niet inbegrepen en tevens niet ter plaatse af te sluiten. Het is aan te raden om dit vooraf in Nederland te regelen.
Het eigen risico bij niet gedekte schade blijft te allen tijde onbeperkt. Niet gedekte schade is: schade ontstaan door het rijden onder invloed van alcohol of drugs, schade ontstaan door roekeloos en onnauwkeurig rijgedrag, schade door verkeerd gebruik van brandstof, glasschade, single vehicle rollover, beschadiging van de onderzijde van het voertuig, schade aan wielen en banden, schade door oververhitting of onderkoeling (winterkou) van de motor, parkeerschade, schade aan inrichting, schade aan de zijkant of de bovenzijde van het voertuig (bijv. airco), schade ontstaan vanwege het door water rijden, schade door brand, schade aan handrem en transmissie van de radio evenals schade welke is ontstaan door het achteruitrijden.

Persoonlijke eigendommen zijn niet verzekerd, schade door nalatigheid is nooit gedekt. Tevens blijft u volledig verantwoordelijk voor schade welke is ontstaan door gebruik in strijd met de voorwaarden.

Afkoop eigen risico

Indien u via Tenzing Travel een afkoop eigen risico verzekering heeft afgesloten bij de Allianz Global Assistance, is het volgende belangrijk:
Ter plaatse zal op het huurcontract van de verhuurmaatschappij het eigen risico blijven staan. Bij schade betaalt u de kosten ter plaatse aan de verhuurmaatschappij en achteraf kunt u dit bedrag via Allianz Globe Assistance claimen (mits het binnen de voorwaarden valt). U hoeft dus ter plaatse geen extra verzekeringen meer af te sluiten voor het afkoop eigen risico.
Let op: verhuurmaatschappijen zullen uit commerciële overwegingen altijd proberen u te overtuigen van het belang van extra verzekeringen, waaronder het afkoop eigen risico.
Indien u dus een afkoop eigen risico via Allianz Global Assistance heeft afgesloten is het dus niet nodig om deze ook nog bij de verhuurmaatschappij af te sluiten. Indien u dit doet bent u dubbel verzekerd en kunnen wij bij beide partijen de kosten niet terug claimen.

Borgsom

Bij het in ontvangst nemen betaalt u een borgsom ter hoogte van het eigen risico met een minimum van ZAR/NAD 3000 per huur. De betaling wordt voldaan met de creditcard van de hoofdbestuurder. De borgsom is terugvorderbaar als het voertuig op tijd wordt ingeleverd, onbeschadigd, met lege watertanks, volle gastank en lege toilettank. Eventuele boetes kunnen worden afgehouden van de borg vermeerderd met administratiekosten van ZAR 250 per gebeurtenis. Koersverschillen bij terugbetaling worden niet gerestitueerd.

Tolwegen

Rondom Johannesburg liggen enkele tolwegen waarvoor betaling elektronisch geschiedt via Maui. Om deze reden wordt er naast bovengenoemde borgsom tevens een bedrag van ZAR 500 vooraf aan tol berekend indien u het voertuig ophaalt of inlevert in Johannesburg. Indien de tolgelden lager uitkomen wordt het teveel betaalde bedrag achteraf geretourneerd.

One way rentals

One way rentals zijn op aanvraag mogelijk, mits opgegeven bij de reservering. Tussen diverse verhuurstations worden achterlatingskosten berekend welke bij boeking in Nederland dienen te worden voldaan. De kosten worden bij reservering geinformeerd. Een voorbeeld:

 • Kaapstad - Johannesburg of vv: €289
 • Kaapstad/Johannesburg - Windhoek of vv: €372

Beperkingen

Het is alleen toegestaan om met het voertuig op geasfalteerde wegen in Zuid-Afrika, Lesotho, Swaziland en Namibië rijden. Indien u naar Lesotho, Swaziland, Namibië of Botswana rijdt betaalt u lokaal ZAR 650. Rijden door Botswana mag alleen over de Trans Kalahari Highway om Namibië binnen te komen en er mogen hier geen omwegen genomen worden. Dit dient u direct bij boeking door te geven, dit om te zorgen dat uw voertuig beschikt over de juiste papieren.
Het is alleen toegestaan om te rijden op verharde- en officiele onverharde wegen met een maximum van 10 kilometer om uw camping te bereiken. Dit altijd vooraf in overleg met Maui.

Inleveren van uw voertuig

Bij het inleveren wordt de staat van uw voertuig gecontroleerd en eventuele schade besproken. De betaalde borgsom wordt op uw creditcard gerestitueerd met inachtneming van eventuele kosten voor schade. Er wordt ca. ZAR/NAD 1000 kosten berekend, zowel voor een extreem vuil voertuig als wanneer de toilettank niet leeg en schoon is.

Aanvullende pakketten

ALL INCLUSIVE PAKKET
Indien u kiest voor het aanvullende pakket, is onderstaande tevens inbegrepen:

 • Eigen risico verlaagd tot nul
 • Diefstal van de radio
 • Reparatie of vervanging van voorruit en banden
 • Vervangingskosten voertuig

Vooraf bij te boeken vanaf € 25 per huurdag.

Reparaties/problemen

In geval van een probleem met het voertuig moet u dit binnen 24 uur aan de verhuurmaatschappij melden, om de maatschappij in de gelegenheid te stellen het probleem direct te verhelpen. Bij reparaties dient altijd van tevoren overleg worden gepleegd met het verhuurstation. Reparaties van meer dan ZAR/NAD 1000,- per geval dienen altijd akkoord gegeven te worden door de verhuurmaatschappij.

Bagage

Reis bij voorkeur met zachte plooibare tassen in verband met de beschikbare ruimte in de camper.

Toeslagen

Alle boetes voor verkeersovertredingen komen voor uw eigen rekening. Bovendien geldt voor iedere boete een toeslag van ZAR 250,- administratiekosten.

Wijzigingskosten

Bij uitsluitend huur van het voertuig tot en met 25 dagen voor vertrek uit Nederland: € 27,- per wijziging conform de Algemene Reis- en Boekingsvoorwaarden Tenzing Travel. Ook indien de huur deel uitmaakt van een pakketreis gelden de Algemene Reis- en Boekingsvoorwaarden Tenzing Travel.

Annuleringskosten

Indien u onverhoopt moet annuleren, neemt u dan contact met ons op, zodat wij de dan geldende annuleringskosten kunnen doorgeven. Dit is afhankelijk van de maatschappij en het aantal dagen voordat de reis zal aanvangen.

Restitutie

Op (gedeeltelijk) ongebruikte vouchers wordt geen restitutie verleend. Evenmin wordt restitutie verleend indien u het voertuig niet heeft kunnen huren vanwege het feit dat u niet over de juiste papieren beschikte bij het ophalen van het voertuig of wanneer u de camper eerder inlevert dan afgesproken.

Wijzigingen voorbehouden

Alle op deze pagina vermelde of door uw reisbureau verstrekte informatie omtrent lokale tarieven, achterlatingkosten, verzekeringspremies en verzekeringsvoorwaarden kunnen onder voorafgaande kennisgeving door de verhuurder of onder invloed van lokale wetgeving worden gewijzigd.

 

Disclaimer: Tenzing Travel is onderdeel van New Dutch Travel Company B.V.

please chat with me