Holiday Rent RV logo
 • Economy campers
 • Campers tot 6 jaar oud
 • Handgeschakeld
 • Campers met 2-3 slaapplaatsen

Holiday Rent RV

Camperverhuur Zuid-Amerika

Holiday Rent RV biedt 4-WD campers met vele extra’s in de prijs inbegrepen, zoals 200 kilometer per dag, camperuitrusting en persoonlijke kampeeruitrusting.

 

Camperaanbod Holiday Rent RV


Andino 2-WD Single
Geschikt voor maximaal 2 volwassenen
 • 2 slaapplaatsen
 • Handgeschakeld
 • ca. 5,20 m lang
Prijsopgave Meer info
Atacama 4-WD
Geschikt voor maximaal 3 volwassenen
 • 3 slaapplaatsen
 • Handgeschakeld
 • ca. 6,35 m lang
Prijsopgave Meer info
Patagonia 4-WD Double
Geschikt voor maximaal 3 volwassenen
 • 3 slaapplaatsen
 • Handgeschakeld
 • ca. 6,00 m lang
Prijsopgave Meer info
Patagonia 4-WD Single
Geschikt voor maximaal 2 volwassenen
 • 2 slaapplaatsen
 • Handgeschakeld
 • ca. 5,20 m lang
Prijsopgave Meer info
Ushuaia 4-WD
Geschikt voor maximaal 3 volwassenen
 • 3 slaapplaatsen
 • Handgeschakeld
 • ca. 6,00 m lang
Prijsopgave Meer info


NB. De hierboven genoemde afmetingen van de campers zijn ter indicatie, deze zijn namelijk afhankelijk van het bouwjaar van het campertype. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
 

Informatie en voorwaarden Holiday Rent RV Zuid-Amerika

Verhuurstations

In verband met de hoge achterlatingskosten op andere verhuurstations bieden wij u hier alleen Santiago de Chili als start- en eindpunt van uw camperreis in Zuid-Amerika.
Belt u ons als u toch via andere verhuurstations wilt reizen, dan adviseren wij u hier graag over.

Voorwaarden en info

 HuurvoorwaardenAdvies op maat
voor uw camperreis

Vul uw gegevens in en wij bellen u om de mogelijkheden en prijzen te bespreken. Twijfelt u nog over het campertype of de route? Wij adviseren u uit eigen ervaring.

Prijsopgave voor deze camper?

Geef hieronder uw wensen door en u ontvangt binnen 24 uur een prijs voor uw camperhuur. Wij garanderen u de laagste prijs!

Uw keuze
Bestemming
Campertype
Verhuurder
Over de camperhuur
Verborgen veld om ongewenste berichten te voorkomen:
Bestemming *
In verband met de hoge achterlatingskosten op andere verhuurstations bieden wij u hier alleen Santiago de Chili als start- en eindpunt van uw camperreis in Zuid-Amerika.
Belt u ons als u toch via andere verhuurstations wilt reizen, dan adviseren wij u hier graag over.

Waar ophalen?
Ophaaldatum *
Waar inleveren?
Inleverdatum *
Reisgezelschap
volwassene(n)

kinderen (t/m 11 jr)
Voorkeur verhuurder?
Voorkeur campertype?
Uw reiswensen
Uw keuze
Bestemming
Campertype
Verhuurder
Uw gegevens
Aanhef
Dhr. Mevr.
Voornaam
Tussenvoegsels
Achternaam *
Telefoonnummer *


 Ik wil graag in de (vroege) avond gebeld worden.
E-mailadres *


- even geduld a.u.b. -
Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met u op.
(M.u.v. het weekend)


Liever direct advies?
Bel ons op 020 - 398 9398 voor informatie en advies en een actuele, vrijblijvende prijsopgave.
(Check onze openingstijden.)
Advies op maat
Wij adviseren u graag over het juiste campertype, de beste verzekeringen, de mooiste route en hoe het zit met het reserveren van campsites.
Scherpste prijs & beschikbaarheid
Wij berekenen voor u de scherpste prijs inclusief actuele (vroegboek)kortingen en checken indien mogelijk ook direct de beschikbaarheid.

ALGEMENE INFORMATIE EN VOORWAARDEN (GELDIG 01.05.19-31.01.21)

Inbegrepen

 • Huur van het voertuig uit de geboekte categorie
 • Camperuitrusting
 • Persoonlijke kampeeruitrusting
 • Lokale bealstingen
 • Transfer van/naar het verhuurstation in Punta Arenas of Puerto Montt
 • Tol in en rond Santiago (elektronische detectie)

Niet inbegrepen

 • Verzekeringspakket
 • Achterlatingskosten
 • Extra kilometerpakket
 • Border Permit voor reizen naar andere toegestane landen
 • Afkoop eigen risico

NIET INBEGREPEN, TER PLAATSE TE VOLDOEN

 • Waarborgsom
 • Boventallige kilometers
 • Alle lokale extra's

Extra bestuurder(s)

Naast de hoofdbestuurder mogen ook extra bestuurders de camper besturen, mits deze op het huurcontract worden vermeld. Toeslag extra bestuurder: € 5 per dag.

Minimum- / maximumleeftijd

Voor het besturen van een gehuurde camper geldt een minimum leeftijd van 25 jaar. Geen maximum leeftijd.

Rijbewijs

U dient in het bezit te zijn van een geldig Nederlands B-rijbewijs. Dat geldt ook voor eventuele medebestuurders..

Huisdieren

Het is niet toegestaan een huisdier in de camper mee te nemen.

Contract / voorwaarden

De uitgebreide (verzekerings-)voorwaarden zijn op het verhuurstation beschikbaar. Vraagt u er naar bij het ophalen van uw camper. Alle rechten op verzekeringen vervallen indien de bestuurder heeft gehandeld in strijd met de in het huurcontract aangegeven voorwaarden zoals rijden onder invloed, zonder rijbewijs, roekeloos rijgedrag etc.

Verhuurstations

Chili: Arica, Iquique, Calama, San Pedro de Atacama, Antofagasta, Copiapó, Santiago, Valparaíso, Temuco, Pucón, Valdivia, Osorno, Puerto Montt, Puerto Varas, Coyhaique, Balmaceda, Puerto Natales en Punta Arenas.

Openingstijden

In Santiago en Punta Arenas:

 • Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.
 • Op zaterdag:  09.00-13.00 uur
 • Op zon- en feestdagen gesloten.

Voor alle andere lokaties: tijdstip in overleg

Ophalen van uw voertuig

Bij Holiday Rent in Santiago en Punta Arenas haalt u de camper op tijdens de openingsuren. In alle andere lokaties wordt het tijdstip in onderling overleg bepaald tijdens de reservering.
Bij het in ontvangst nemen van de camper wordt het huurcontract opgemaakt (in het Engels). U tekent voor akkoord van hetgeen hierop wordt vermeld. Controleert u zorgvuldig dit huurcontract, want zodra u dit heeft ondertekend vervallen eventuele rechten op vergoeding achteraf. Overtuigt u zich ervan dat de verzekeringen die u niet wenst, niet alsnog werden vermeld. Kijk ook vóór vertrek de camper goed na op eventuele gebreken. Laat voorkomende gebreken (bijvoorbeeld een deukje) op het contract aantekenen en controleer of alles compleet is.

Transfers

Niet bij de huurprijs inbegrepen en op eigen gelegenheid. Uitzondering: als u de camper ophaalt of inlevert in Punta Arenas of Puerto Montt, dan verzorgt Holiday Rent de transfer tussen verhuurstation en hotel of vliegveld. Die service is gratis en geldt alleen tijdens de openingstijden.  In Santiago kunnen de transfers tegen kosten van tevoren bijgeboekt worden. Het verhuurstation in Santiago ligt ruim 30 km vanaf het vliegveld of binnenstad.

Minimale huurperiode

Er is geen minimum of maximum aantal verhuurdagen. De camperhuur wordt berekend per kalenderdag. Bij overschrijding van de overeengekomen huurperiode worden de extra dagen lokaal in rekening gebracht. Indien u ter plaatse besluit de camper langer te huren betaalt u het normale lokale tarief.

Verzekeringen

Holiday Rent biedt een uitgebreid verzekeringspakket, dat verplicht bijgeboekt dient te worden. De verzekering betreft schade aan de camper, schade aan de auto van derden en een aansprakelijkheidsverzekering derden. Zie voor de details het verzekeringsoverzicht. U kunt kiezen uit twee varianten: een pakket met een eigen risico van € 1400 of met een eigen risico van € 450. De dekkingsvoorwaarden zijn in beide varianten gelijk (dus afgezien van het eigen risico).

Afkoop eigen risico

Indien u bij Tenzing Travel een afkoop eigen risico verzekering  van Allianz Global Assistance heeft afgesloten dan bent u verzekerd voor:

 • Het verschuldigde eigen risico op de cascoverzekering bij diefstal of schade.
 • Het maximaal verzekerde bedrag is € 6000,00 per huurcontract.
 • Niet gedekt is: schade ontstaan na gebruik van het voertuig dat in strijd is met de algemene voorwaarden
 • Voor de algemene voorwaarden verwijzen wij naar de bijlage. Deze voorwaarden gelden voor zowel autohuur als voor camperhuur. Leest u deze aandachtig door. Zij vormen onderdeel van uw reisovereenkomst!

Indien u via ons een afkoop eigen risico verzekering heeft afgesloten bij de Allianz Global Assistance, is het volgende belangrijk:
Ter plaatse zal op het huurcontract van de verhuurmaatschappij het eigen risico blijven staan. Bij schade betaalt u de kosten ter plaatse aan de verhuurmaatschappij en achteraf kunt u dit bedrag via Allianz Globe Assistance claimen (mits het binnen de voorwaarden valt). U hoeft dus ter plaatse geen extra verzekeringen meer af te sluiten voor het afkoop eigen risico.

Let op: verhuurmaatschappijen zullen uit commerciële overwegingen altijd proberen u te overtuigen van het belang van extra verzekeringen, waaronder het afkoop eigen risico.

Indien u een afkoop eigen risico via Allianz Global Assistance heeft afgesloten is het dus niet nodig om deze ook nog bij de verhuurmaatschappij af te sluiten. Doet u dit wel dan bent u dubbel verzekerd en kunnen wij bij beide partijen de kosten niet terug claimen.

Borgsom

Bij het in ontvangst nemen van de camper dient u een borgsom te betalen voor eventuele extra kosten boven de voucherwaarde, zoals aanvullende verzekeringen, belastingen, achterlatingskosten, extra mijlen, etc. Deze borgsom kunt u met een creditcard voldoen (Visa, MasterCard of American Express), waarbij de borgsom  wordt geblokkeered. De borgsom is afhankelijk van de verzekeringskeuze: € 450,- of € 1400,-. Bij het inleveren van de camper wordt het definitief te betalen bedrag vastgesteld. Het resterende bedrag wordt op uw creditcard teruggestort. Koersverschillen bij terugbetaling worden niet gerestitueerd.

Tolwegen

Tol is niet inbegrepen. Uitzondering: de elektronische tolheffing in en rond Santiago is inbegrepen.

One way rentals

Dit wil zeggen dat u de camper bij een ander verhuurstation kunt achterlaten dan waar u deze hebt opgehaald.
Voor Chili geldt: elke combinatie van verhuurstations is toegestaan.

Beperkingen

Bij het bepalen van uw route dient u rekening te houden met de routebeperkingen die door de verhuurmaatschappij is opgesteld. Indien u zich hier niet aan houdt en problemen ondervindt op een weg waarvoor een beperking geldt, is uw verzekering niet geldig.

 • U mag rijden op alle wegsoorten, dus ook op ongeplaveide wegen, mits deze behoren tot de openbare weg
 • Reizen is alleen toegestaan in Chili, Argentinië, Peru, Bolivia, Brazilië, Paraguay en Uruguay

Inleveren van uw voertuig

In Santiago en in Punta Arenas levert u de camper in tijdens de openingstijden van het verhuurkantoor. Voor alle andere plaatsen worden tijdstip en locatie in overleg bij boeking bepaald. Wanneer het voertuig niet schoon en/of met niet geleegd toilet wordt ingeleverd, worden schoonmaakkosten in rekening gebracht. Bij eerder inleveren vindt geen restitutie plaats. Houdt u rekening met 1 uur transfertijd naar de luchthaven en 3 uur inchecktijd voor uw intercontinentale vlucht. Indien uw terugvlucht voor 14.00 uur plaatsvindt, adviseren wij u de camper de dag voor uw vlucht in te leveren.

Beschikbaarheid

Indien de gereserveerde camper onverhoopt niet beschikbaar is, zal een camper uit een hogere categorie zonder meerprijs beschikbaar worden gesteld. Indien slechts een lagere categorie beschikbaar is, verplicht de verhuurmaatschappij zich uitsluitend tot terugbetaling van het verschil in huurprijs.

Vervanging

Indien de gereserveerde camper onverhoopt niet beschikbaar is, zal een camper uit een hogere categorie zonder meerprijs beschikbaar worden gesteld. Indien slechts een lagere categorie beschikbaar is, verplicht de verhuurmaatschappij zich uitsluitend tot terugbetaling van het verschil in huurprijs.

Bagage

Houdt u er rekening mee dat de bagageruimte voor koffers bij campers beperkt is. Neemt u dus niet te veel grote koffers mee, bij voorkeur gecombineerd met reistassen om problemen hiermee te voorkomen.

Achterlatingskosten

In geval van een one-way worden achterlatingskosten in rekening gebracht. Enkele voorbeelden van one-way achterlatingskosten bij Holiday Rent:

 • Santiago – Punta Arenas € 1800
 • Santiago - San Pedro de Atacama € 980
 • Santiago - Puerto Montt/Puerto Varas € 625

Voor een uitgebreid overzicht van de achterlatingskosten zie onze website.

Ferry

Ferry's zijn toegestaan. Voor de ferry’s tussen Puerto Montt en Chaitén op de Carretera Austral is geen reservering nodig. Voor de ferry op Lago Pirihueico adviseren we u om vooraf te reserveren vanwege de beperkte ruimte op de pont. Voor de ferry’s tussen Buenos Aires en Uruguay moet u vooraf reserveren.

Toeslagen

Bij grensoverschrijding  naar Argentinië, Peru of Uruguay betaalt u een verzekeringstoeslag. Die toeslag wordt per dag in rekening gebracht voor de gehele huurperiode van de camper en is onafhankelijk van het  aantal grenspassages. U mag zo vaak de grens oversteken als u wilt. U dient vooraf te melden of u naar de buurlanden gaat;  voor Argentinië/Uruguay minimaal 1 week voor ophaaldatum, en voor Peru minimaal 2 weken.

Uitrustingen

De uitrusting van de camper is inbegrepen.

Winterkou

In geval van vorst dient u de leidingen waar water in staat leeg te laten lopen. Dit betekent dat u in dit geval geen gebruik kunt maken van het toilet en de douche in de camper. Bij schade hierdoor is de huurder aansprakelijk.

Extra kilometers

Bij de basisprijs van uw camper zijn 200 km per huurdag inbegrepen. Voor vertrek kunt u alvast kilometers bijkopen:

 • 100 km extra per dag: € 15 tot € 30 per dag (afhankelijk van campertype)

Bij overschrijding van het aantal kilometers betaalt u bij het inleveren van uw camper een extra bedrag van € 0,60 per kilometer. Niet gebruikte kilometers, die u vooruit heeft gereserveerd worden niet gerestitueerd.

Wijzigingskosten

Tot en met 46 dagen voor vertrek uit Nederland: € 27,- per wijziging conform de Algemene Reis- en Boekingsvoorwaarden Tenzing Travel.
Vanaf 45 dagen voor vertrek uit Nederland zijn wijzigingen niet meer mogelijk en worden deze als annuleringen beschouwd als gevolg waarvan de annuleringskosten gelden. Naamswijzigingen worden als annulering beschouwd.
De wijzigingskosten worden verhoogd met het volledige bedrag van de achterlatingskosten indien u een ‘one way’ heeft geboekt. Houdt u er bovendien rekening mee, dat het op dat moment geldende flextarief (indien hoger) van toepassing zal worden.

Annuleringskosten

 • Tot en met 46 dagen voor de vertrekdag uit Nederland: conform de Algemene Reis- en Boekingsvoorwaarden Tenzing Travel.
 • Van 45 dagen voor de vertrekdag uit Nederland tot de dag van vertrek of erna: 100%

De annuleringskosten worden verhoogd met het volledige bedrag van de achterlatingskosten indien u een ‘one way’ heeft geboekt.

Restitutie

Op (gedeeltelijk) ongebruikte vouchers wordt geen restitutie verleend. Ook indien u de camper eerder inlevert dan overeengekomen of indien u de camper niet kunt huren vanwege het feit dat u niet over de juiste papieren beschikt bij het in ontvangst nemen van de camper, wordt geen restitutie verleend.

Wijzigingen voorbehouden

Alle in deze voorwaarden vermelde informatie of via uw reisbureau verstrekte informatie omtrent lokale tarieven, achterlatingkosten, verzekeringspremies en verzekeringsvoorwaarden kunnen zonder voorafgaande kennisgeving door de verhuurder of onder invloed van lokale wetgeving worden gewijzigd en kunnen rechten aan worden ontleend.
De genoemde afmetingen van de voertuigen zijn ter indicatie, dit is afhankelijk van het bouwjaar van het camper type. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Disclaimer: Tenzing Travel, voorheen Kuoni, is onderdeel van New Dutch Travel Company B.V.

Chat met ons Kies afdeling Azië Noord-Amerika Afrika Caribbean Down Under Latijns Amerika