Holiday Rent RV logo
 • Economy campers
 • Campers tot 6 jaar oud
 • Handgeschakeld
 • Campers met 2-3 slaapplaatsen

Holiday Rent RV

Camperverhuur Zuid-Amerika

Holiday Rent RV biedt 2-WD en 4-WD campers met vele extra’s in de prijs inbegrepen, zoals 200 kilometer per dag, camperuitrusting en persoonlijke kampeeruitrusting.

 

Camperaanbod Holiday Rent RV


Andino 2-WD Single
Geschikt voor maximaal 2 volwassenen
 • 2 slaapplaatsen
 • Handgeschakeld
 • ca. 5,20 m lang
Prijsopgave Meer info
Atacama 4-WD
Geschikt voor maximaal 3 volwassenen
 • 3 slaapplaatsen
 • Handgeschakeld
 • ca. 6,35 m lang
Prijsopgave Meer info
Patagonia 4-WD Double
Geschikt voor maximaal 3 volwassenen
 • 3 slaapplaatsen
 • Handgeschakeld
 • ca. 6,00 m lang
Prijsopgave Meer info
Patagonia 4-WD Single
Geschikt voor maximaal 2 volwassenen
 • 2 slaapplaatsen
 • Handgeschakeld
 • ca. 5,20 m lang
Prijsopgave Meer info
Ushuaia 4-WD
Geschikt voor maximaal 3 volwassenen
 • 3 slaapplaatsen
 • Handgeschakeld
 • ca. 6,00 m lang
Prijsopgave Meer info


NB. De hierboven genoemde afmetingen van de campers zijn ter indicatie, deze zijn namelijk afhankelijk van het bouwjaar van het campertype. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
 

Informatie en voorwaarden Holiday Rent RV Zuid-Amerika

Verhuurstations

In verband met de hoge achterlatingskosten op andere verhuurstations bieden wij u hier alleen Santiago de Chili als start- en eindpunt van uw camperreis in Zuid-Amerika.
Belt u ons als u toch via andere verhuurstations wilt reizen, dan adviseren wij u hier graag over.

Voorwaarden en info

 HuurvoorwaardenTenzing Travel Campers-brochure

Tenzing Travel Camper Brochure, Australie Amerika Afrika

Bestel onze Tenzing Travel Campers-brochure, met een uitgebreid aanbod van gedetailleerd beschreven campers en vol handige tips en essentiële informatie voor het plannen van uw reis.


Bestel brochue
Vraag een prijsopgave
voor uw camperhuur aan

Geef hieronder uw wensen door en u ontvangt binnen 24 uur (**) een prijs voor uw camperhuur. En, wij garanderen u de laagste prijs!

Prijsopgave voor deze camper?

Geef hieronder uw wensen door en u ontvangt tijdens kantooruren binnen 24 uur (**) een prijs voor uw camperhuur. En, wij garanderen u de laagste prijs!

Uw keuze
Bestemming
Campertype
Verhuurder
Over de camperhuur
Verborgen veld om ongewenste berichten te voorkomen:
Bestemming *
In verband met de hoge achterlatingskosten op andere verhuurstations bieden wij u hier alleen Santiago de Chili als start- en eindpunt van uw camperreis in Zuid-Amerika.
Belt u ons als u toch via andere verhuurstations wilt reizen, dan adviseren wij u hier graag over.

Waar ophalen? *
Ophaaldatum *
Waar inleveren? *
Inleverdatum *
Reisgezelschap
volwassene(n)

kinderen (t/m 11 jr)
Voorkeur verhuurder?
Voorkeur campertype?
Voorkeuren
Kies wat het best bij u past:

Geef ons uw reisplan en aanvullende wensen
Uw keuze
Bestemming
Campertype
Verhuurder
Uw gegevens
Aanhef
Dhr. Mevr.
Voornaam
Tussenvoegsels
Achternaam *
Straat / huisnummer *
/
Postcode / woonplaats *
/
* Tel.nummer

E-mailadres *- even geduld a.u.b. -
Binnen 24 uur reactie (muv weekend)


Camperprijs zelf berekenen?
Bereken zelf de prijs van uw camperhuur en vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijsopgave
Wij gaan met uw reiswensen aan de slag om de goedkoopste - geheel vrijblijvende - optie voor u te realiseren. Wij doen eventueel suggesties voor een ander campertype mocht dat nog meer voordeel opleveren. Kortom, laat u door onze reisspecialisten verrassen!

NB
*    Gelieve minimaal deze informatie in te geven.

**  Bij aanvragen op zaterdag en zondag kan het zijn dat de prijsopgave in de loop van maandag volgt.

ALGEMENE INFORMATIE EN VOORWAARDEN (GELDIG 01.11.18-30.04.19)

Inbegrepen

 • Huur van het voertuig uit de geboekte categorie
 • Camperuitrusting bij 15 huurdagen of meer
 • Emergency mobiele telefoon
 • Campinggids met roadmap (van Copec, Spaans)
 • Tol in en rond Santiago (elektronische detectie) tot max.  CLP 10.000,-

Niet inbegrepen

 • Verzekeringspakket
 • Achterlatingskosten
 • Extra kilometerpakket
 • Camperuitrusting bij minder dan 15 huurdagen

NIET INBEGREPEN, TER PLAATSE TE VOLDOEN

 • Waarborgsom
 • Boventallige kilometers

Extra bestuurder(s)

Naast de hoofdbestuurder mogen ook extra bestuurders de camper besturen, mits deze op het huurcontract worden vermeld. Toeslag extra bestuurder: € 5 per dag.

Minimum- / maximumleeftijd

Voor het besturen van een gehuurde camper geldt een minimum leeftijd van 21 jaar.

Rijbewijs

U dient in het bezit te zijn van een geldig Nederlands B-rijbewijs. Dat geldt ook voor eventuele medebestuurders..

Huisdieren

Het is niet toegestaan een huisdier in de camper mee te nemen.

Contract / voorwaarden

De uitgebreide (verzekerings-)voorwaarden zijn op het verhuurstation beschikbaar. Vraagt u er naar bij het ophalen van uw camper. Alle rechten op verzekeringen vervallen indien de bestuurder heeft gehandeld in strijd met de in het huurcontract aangegeven voorwaarden zoals rijden onder invloed, zonder rijbewijs, roekeloos rijgedrag etc.

Verhuurstations

Chili: Arica, Iquique, Calama, San Pedro de Atacama, Antofagasta, Copiapó, Santiago, Valparaíso, Temuco, Pucón, Valdivia, Osorno, Puerto Montt, Puerto Varas, Coyhaique, Balmaceda, Puerto Natales en Punta Arenas

Argentinië: Mendoza, Buenos Aires  en Ushuaia

Peru: Tacna

Openingstijden

In Santiago en Punta Arenas:

 • Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.
 • Op zaterdag:  09.00-12.00 uur
 • Op zon- en feestdagen gesloten.

Voor alle andere lokaties: tijdstip in overleg

Ophalen van uw voertuig

Bij Holiday Rent in Santiago en Punta Arenas haalt u de camper op tijdens de openingsuren. In alle andere lokaties wordt het tijdstip in onderling overleg bepaald tijdens de reservering.
Bij het in ontvangst nemen van de camper wordt het huurcontract opgemaakt (in het Engels). U tekent voor akkoord van hetgeen hierop wordt vermeld. Controleert u zorgvuldig dit huurcontract, want zodra u dit heeft ondertekend vervallen eventuele rechten op vergoeding achteraf. Overtuigt u zich ervan dat de verzekeringen die u niet wenst, niet alsnog werden vermeld. Kijk ook vóór vertrek de camper goed na op eventuele gebreken. Laat voorkomende gebreken (bijvoorbeeld een deukje) op het contract aantekenen en controleer of alles compleet is.

Transfers

Niet bij de huurprijs inbegrepen en op eigen gelegenheid. Uitzondering: als u de camper ophaalt of inlevert in Santiago of Punta Arenas, dan verzorgt Holiday Rent de transfer tussen verhuurstation en hotel of vliegveld. Die service is gratis en geldt alleen tijdens de openingstijden. Vanaf 1 mei 2017 is de transferservice in Santiago niet meer gratis.
Uitzondering: van maandag t/m vrijdag zijn de ophaaltijden van de transfers van 08.30 uur tot 16.30 uur. (Het kantoor is geopend van 9 tot 5). Het verhuurstation in Santiago ligt ruim 30 km vanaf het vliegveld of binnenstad.

Minimale huurperiode

Er is geen minimum of maximum aantal verhuurdagen. De camperhuur wordt berekend per kalenderdag. Bij overschrijding van de overeengekomen huurperiode worden de extra dagen lokaal in rekening gebracht. Indien u ter plaatse besluit de camper langer te huren betaalt u het normale lokale tarief.

Verzekeringen

Holiday Rent biedt een uitgebreid verzekeringspakket, dat verplicht bijgeboekt dient te worden. De verzekering betreft schade aan de camper, schade aan de auto van derden en een aansprakelijkheidsverzekering derden. Zie voor de details het verzekeringsoverzicht. U kunt kiezen uit twee varianten: een pakket met een eigen risico van € 1400 of met een eigen risico van € 450. De dekkingsvoorwaarden zijn in beide varianten gelijk (dus afgezien van het eigen risico).

Afkoop eigen risico

Indien u via Tenzing Travel een afkoop eigen risico verzekering heeft afgesloten bij de Allianz Global Assistance, is het volgende belangrijk:
Ter plaatse zal op het huurcontract van de verhuurmaatschappij het eigen risico blijven staan. Bij schade betaalt u de kosten ter plaatse aan de verhuurmaatschappij en achteraf kunt u dit bedrag via Allianz Globe Assistance claimen (mits het binnen de voorwaarden valt). U hoeft dus ter plaatse geen extra verzekeringen meer af te sluiten voor het afkoop eigen risico.

Let op: verhuurmaatschappijen zullen uit commerciële overwegingen altijd proberen u te overtuigen van het belang van extra verzekeringen, waaronder het afkoop eigen risico. Indien u een afkoop eigen risico via Allianz Global Assistance heeft afgesloten is het niet nodig om deze ook nog bij de verhuurmaatschappij af te sluiten. Indien u dit doet bent u dubbel verzekerd en kunnen wij bij beide partijen de kosten niet terug claimen.

Borgsom

Bij het in ontvangst nemen van de camper dient u een borgsom te betalen voor eventuele extra kosten boven de voucherwaarde, zoals aanvullende verzekeringen, belastingen, achterlatingskosten, extra mijlen, etc. Deze borgsom kunt u met een creditcard voldoen (Visa, MasterCard of American Express), waarbij de borgsom  wordt geblokkeered. De borgsom is afhankelijk van de verzekeringskeuze: € 450,- of € 1400,-. Bij het inleveren van de camper wordt het definitief te betalen bedrag vastgesteld. Het resterende bedrag wordt op uw creditcard teruggestort. Koersverschillen bij terugbetaling worden niet gerestitueerd.

Tolwegen

Tol is niet inbegrepen. Uitzondering: de elektronische tolheffing in en rond Santiago is inbegrepen tot een bedrag van maximaal CLP 10.000,-

One way rentals

Dit wil zeggen dat u de camper bij een ander verhuurstation kunt achterlaten dan waar u deze hebt opgehaald.
Voor Chili geldt: elke combinatie van verhuurstations is toegestaan..
Voor Argentinië geldt: ophalen in Argentinië en achterlaten in Chili. Of omgekeerd: ophalen in Chili en achterlaten in Argentinië. Dus ophalen én achterlaten in Argentinië is niet toegestaan.
Peru: er is slechts één verhuurstation, in Tacna. Voor Tacna is toegestaan: ophalen én achterlaten; ophalen in Tacna en achterlaten in Chili of Argentinië; ophalen in Chili of Argentinië en achterlaten in Tacna.

Beperkingen

Bij het bepalen van uw route dient u rekening te houden met de routebeperkingen die door de verhuurmaatschappij is opgesteld. Indien u zich hier niet aan houdt en problemen ondervindt op een weg waarvoor een beperking geldt, is uw verzekering niet geldig.

 • U mag rijden op alle wegsoorten, dus ook op ongeplaveide wegen, mits deze behoren tot de openbare weg
 • Reizen is alleen toegestaan in Chili, Argentinië, Peru en Uruguay

Inleveren van uw voertuig

In Santiago en in Punta Arenas levert u de camper in tijdens de openingstijden van het verhuurkantoor. Voor alle andere plaatsen worden tijdstip en locatie in overleg bij boeking bepaald. Bij te laat inleveren wordt altijd USD 25 per uur in rekening gebracht plus eventuele extra kosten. Wanneer u het Early Pickup Pakket bijboekt, kunt u de camper wel ’s middags inleveren, tot 15.00 uur. Wanneer het voertuig niet schoon en/of met niet geleegd toilet wordt ingeleverd, worden schoonmaakkosten in rekening gebracht van USD 150. Bij eerder inleveren vindt geen restitutie plaats. Houdt u rekening met 1 uur transfertijd naar de luchthaven en 3 uur inchecktijd voor uw intercontinentale vlucht. Indien uw terugvlucht voor 14.00 uur plaatsvindt, adviseren wij u de camper de dag voor uw vlucht in te leveren.

Beschikbaarheid

Indien de gereserveerde camper onverhoopt niet beschikbaar is, zal een camper uit een hogere categorie zonder meerprijs beschikbaar worden gesteld. Indien slechts een lagere categorie beschikbaar is, verplicht de verhuurmaatschappij zich uitsluitend tot terugbetaling van het verschil in huurprijs. Indien op de ingangsdatum geen camper beschikbaar is, verplicht de verhuurmaatschappij zich uitsluitend tot vergoeding van de daghuurprijs.

Vervanging

Indien de gereserveerde camper onverhoopt niet beschikbaar is, zal een camper uit een hogere categorie zonder meerprijs beschikbaar worden gesteld. Indien slechts een lagere categorie beschikbaar is, verplicht de verhuurmaatschappij zich uitsluitend tot terugbetaling van het verschil in huurprijs. Indien op de ingangsdatum geen camper beschikbaar is, verplicht de verhuurmaatschappij zich uitsluitend tot vergoeding van de daghuurprijs.

Bagage

Houdt u er rekening mee dat de bagageruimte voor koffers bij campers beperkt is. Neemt u dus niet te veel grote koffers mee, bij voorkeur gecombineerd met reistassen om problemen hiermee te voorkomen.

Achterlatingskosten

In geval van een one-way worden achterlatingskosten in rekening gebracht. Enkele voorbeelden van one-way achterlatingskosten bij Holiday Rent:

 • Santiago – Punta Arenas € 1525
 • Santiago - San Pedro de Atacama € 904
 • Santiago - Buenos Aires € 1326

Voor een uitgebreid overzicht van de achterlatingskosten zie onze website.

Ferry

Ferry's zijn toegestaan. Voor de ferry’s tussen Puerto Montt en Chaitén op de Carretera Austral is geen reservering nodig. Voor de ferry op Lago Pirihueico adviseren we u om vooraf te reserveren vanwege de beperkte ruimte op de pont. Voor de ferry’s tussen Buenos Aires en Uruguay moet u vooraf reserveren.

Toeslagen

Bij grensoverschrijding  naar Argentinië, Peru of Uruguay betaalt u een verzekeringstoeslag. Die toeslag wordt per dag in rekening gebracht voor de gehele huurperiode van de camper en is onafhankelijk van het  aantal grenspassages. U mag zo vaak de grens oversteken als u wilt. U dient vooraf te melden of u naar de buurlanden gaat;  voor Argentinië/Uruguay minimaal 1 week voor ophaaldatum, en voor Peru minimaal 2 weken.

Uitrustingen

De uitrusting van de camper is inbegrepen vanaf 15 huurdagen.
Bij minder dan 15 huurdagen betaalt u een eenmalige meerprijs van € 255 voor een equipment pakket. Daaronder vallen: camping equipment, bedding equipment, cleaning & kitchen equipment.
Uitzondering op deze 14-dagen regel:  bij de campers van de categorie Altiplano Rooftent is het equipment pakket wél inbegrepen.
Daarnaast zijn er veel extra’s te huur, die alle vooraf bij reservering aangevraagd dienen te worden.

Winterkou

In geval van vorst dient u de leidingen waar water in staat leeg te laten lopen. Dit betekent dat u in dit geval geen gebruik kunt maken van het toilet en de douche in de camper. Bij schade hierdoor is de huurder aansprakelijk.

Extra kilometers

Bij de basisprijs van uw camper zijn 200 km per huurdag inbegrepen. Voor vertrek kunt u alvast kilometers bijkopen. U kunt kiezen uit:

 • 100 km extra per dag: € 15 per dag
 • 250 km extra per dag: € 36 per dag; deze optie vervalt vanaf 1 mei 2017

Bij overschrijding van het aantal kilometers betaalt u bij het inleveren van uw camper een extra bedrag van € 0,60 per kilometer. Niet gebruikte kilometers, die u vooruit heeft gereserveerd worden niet gerestitueerd.

Wijzigingskosten

Tot en met 46 dagen voor vertrek uit Nederland: € 27,- per wijziging conform de Algemene Reis- en Boekingsvoorwaarden Tenzing Travel.
Vanaf 45 dagen voor vertrek uit Nederland zijn wijzigingen niet meer mogelijk en worden deze als annuleringen beschouwd als gevolg waarvan de annuleringskosten gelden. Naamswijzigingen worden als annulering beschouwd.
De wijzigingskosten worden verhoogd met het volledige bedrag van de achterlatingskosten indien u een ‘one way’ heeft geboekt. Houdt u er bovendien rekening mee, dat het op dat moment geldende flextarief (indien hoger) van toepassing zal worden.

Annuleringskosten

 • Tot en met 46 dagen voor de vertrekdag uit Nederland: conform de Algemene Reis- en Boekingsvoorwaarden Tenzing Travel.
 • Van 45 t/m 16 dagen voor de vertrekdag uit Nederland: € 475,-
 • Van 15 dagen t/m 8 dagen voor de vertrekdag uit Nederland tot de dag voor vertrek: € 775,-
 • Van 7 dagen t/m 1 dag voor de vertrekdag uit Nederland tot de dag voor vertrek: 90%
 • Op de dag van of na vertrek: 100%

De annuleringskosten worden verhoogd met het volledige bedrag van de achterlatingskosten indien u een ‘one way’ heeft geboekt.

Restitutie

Op (gedeeltelijk) ongebruikte vouchers wordt geen restitutie verleend. Ook indien u de camper eerder inlevert dan overeengekomen of indien u de camper niet kunt huren vanwege het feit dat u niet over de juiste papieren beschikt bij het in ontvangst nemen van de camper, wordt geen restitutie verleend.

Wijzigingen voorbehouden

Alle in deze voorwaarden vermelde informatie of via uw reisbureau verstrekte informatie omtrent lokale tarieven, achterlatingkosten, verzekeringspremies en verzekeringsvoorwaarden kunnen zonder voorafgaande kennisgeving door de verhuurder of onder invloed van lokale wetgeving worden gewijzigd en kunnen rechten aan worden ontleend.
De genoemde afmetingen van de voertuigen zijn ter indicatie, dit is afhankelijk van het bouwjaar van het camper type. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Disclaimer: Tenzing Travel, voorheen Kuoni, is onderdeel van New Dutch Travel Company B.V.

please chat with me