• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat
Tenzing Travel Best Deal

Cuba Flexdrive

7-daagse autoreis

Creëer uw eigen Cuba reis! Met het Cuba Flexdrive programma bieden wij u de mogelijkheid om een reis op maat, op een ‘eigenwijze’ manier, samen te stellen, waarbij u zelf uw hotels dwars door heel Cuba uitkiest! U bepaalt zelf uw route en het aantal nachten d ... lees verder ↓


Highlights

 • 'Eigenwijze' reis
 • Uitgebreide keuze
 • Hotels in heel Cuba
 • Zélf rijden
+
INDICATIEPRIJS € 550,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.

ImpressiesReisinformatie


Creëer uw eigen Cuba reis! Met het Cuba Flexdrive programma bieden wij u de mogelijkheid om een reis op maat, op een ‘eigenwijze’ manier, samen te stellen, waarbij u zelf uw hotels dwars door heel Cuba uitkiest! U bepaalt zelf uw route en het aantal nachten dat u in een plaats wilt verblijven. Het Cuba Flexdrive programma is de meest uitgebreide manier om Cuba te verkennen. Alle provincies van het eiland, dat in afmeting ongeveer drie maal zo groot is als Nederland, zijn in het programma opgenomen. U kunt kiezen uit meer dan 90 accommodaties. In de stad of op het platteland, in de bergen of aan het strand aan u de keus!
Cuba Flexdrive Cuba FlexdriveDag tot dag

Uw eigen "Flexdrive" Cuba reis
Deze reisvorm biedt u de grootste vrijheid, omdat u op basis van losse onderdelen geheel zelf uw reis samenstelt.

Hoe werkt het?
Elders op onze website vindt u beschrijvingen van de interessantste en mooiste reisdoelen van Cuba
 In alle beschreven plaatsen en gebieden kunnen wij u accommodaties aanbieden die deelnemen aan het Cuba Flexdrive-programma
 In het Cuba Flexdrive-programma zijn minimaal zes hotel­overnachtingen inbegrepen; u kunt zelf bepalen hoeveel extra nachten u wilt reserveren
 Bij het Cuba Flexdrive-programma huurt u een auto naar keuze
 U bepaalt vooraf zelf uw route
 Zie de lijst met deelnemende hotels in alle provincies van Cuba waaruit een keuze kan worden gemaakt; de reservering wordt vooraf in Nederland door ons verzorgd (op basis van beschikbaarheid)

AANKOMST
U wordt bij aankomst op de luchthaven van Havana naar het hotel van de 1
e overnachting in Havana (of van de luchthaven van Varadero naar het hotel in Varadero) gebracht en haalt de auto op de 2e dag (of later) op. Indien gewenst en indien door u gereserveerd, neemt u de auto in ontvangst bij aankomst op de luchthaven en rijdt u op eigen gelegenheid naar uw eerste overnachtingshotel. Onze lokale verteenwoordiger geeft u de benodigde informatie.

HOTELS
Uw hotelovernachtingen zijn al gereserveerd en u ontvangt voor alle overnachtingen (lokaal) een voucher.

Verder nog tips?
Jazeker. Maak een strand- en cultuurstop in Trinidad. Het beeldschone Spaans-koloniale stadje Trinidad is een populair reisdoel. Daarbij ligt het ook nog eens in Centraal-Cuba, omringd door een prachtig berggebied en vlak aan zee. De ideale plek om even neer te strijken, zeker indien u dwars door Cuba reist.

Voordat u voor de 'Cuba Flexdrive' kiest
Deze flexibele autoreis door Cuba is geschikt voor de meer bereisde toerist die bovendien open staat voor het avontuurlijke karakter dat dit programma met zich meebrengt. Het dient aanbeveling niet al te grote afstanden per dag af te willen leggen, daar u rekening moet houden met de soms matige kwaliteit van de wegen en/of een gebrekkige infrastructuur. Belangrijk om te weten is dat de kilometeraanduiding niet altijd evenredig is aan het uur. Afhankelijk van het gebied waarin u reist, kan bijvoorbeeld een afstand van 50 kilometer meer dan twee uur in beslag nemen. Indien u het rijden door Cuba kan zien als een vakantiebelevenis op zich, is deze vorm van reizen echt iets voor u; indien u een uitgestippelde reis prefereert, zullen de zorgvuldig samengestelde autoreizen (nog altijd avontuurlijk!) beter geschikt zijn:
• Best of Beautiful Cuba: Een route die wij voor u hebben uitgezet met alle erkende hoogtepunten van het land.
 In Touch with Cuba: Van dichtbij een kijkje nemen in het leven van de Cubanen tijdens uw verblijf in de Casas Particulares.
 Secrets of East Cuba: Tijdens deze reis bezoekt u de hoogtepunten van Oost-Cuba. In de voetsporen van de revolutie maakt u kennis met de mooie plekjes in 'Oriente'!

CUBA MUST SEE
Reisdoelen die geen enkele natuur- en cultuurliefhebber mag missen:
hoofdstad Havana
Pinar del Rio, met de schitterende Viñales Vallei, waar de wereldberoemde Cubaanse sigaren worden gemaakt
het beeldschone koloniale stadje Trinidad
het indrukwekkende mausoleum van Che Guevara in Santa Clara
het hagelwitte strand van Varadero aan een azuurblauwe zee       

Het zijn de bekende ‘Must Sees’, maar er zijn ook talrijke minder bekende bestemmingen in Cuba die de aandacht verdienen. Onze reisspecialisten stellen graag een reis voor u samen op basis van uw wensen.Verdere info

Bijzonderheden

Om een FlexTour vakantie te kunnen waarderen dient u over een avontuurlijke ‘spirit’ te beschikken. Wanneer u zelf graag rijdt en het juist leuk vindt om naar de weg te vragen wanneer er een bord (of wat) op de weg ontbreekt, is dit een geweldige vorm van reizen door Cuba.

Vertrekdata

De Cuba Flexdrive is het gehele jaar boekbaar, uitgezonderd de periode tussen 21 december en 4 januari.
Verblijf naar keuze in toeristen- tot middenklasse accommodaties of in Casas Particulares.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

Afhankelijk van de hotelkeuze (zie lijst deelnemende hotels) verblijft u op basis van logies en ontbijt of all inclusive.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


<

Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
meer info
maak nu een afspraak
 
please chat with me