• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

From Cuba with Love

10-daagse autoreis

Tijdens deze reis wordt de mysterieuze aantrekking van Havana tot leven geroepen. U kunt de stad vanuit een klassieke 50-er jaren auto ontdekken. Na de stad reist u verder naar de Viñales Vallei, bekend om het natuurschoon en de tabaksplantages. Via Cienfuego ... lees verder ↓


Highlights

 • Flaneren in 'La Habana Vieja'
 • Wandelen in de natuur               
 • Koffie- en tabaksplantages
 • Sigaren!
 • Koloniale steden
+
INDICATIEPRIJS € 950,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.

Impressies
Reisinformatie


Tijdens deze reis wordt de mysterieuze aantrekking van Havana tot leven geroepen. U kunt de stad vanuit een klassieke 50-er jaren auto ontdekken. Na de stad reist u verder naar de Viñales Vallei, bekend om het natuurschoon en de tabaksplantages. Via Cienfuegos, de havenstad, naar Trinidad. Ook Santa Clara met onder andere het mausoleum van Che Guevarra doet u aan tijdens deze reis. Wilt u nog een paar dagen relaxen aan het strand? Wij verlengen uw verblijf graag!
From Cuba with Love From Cuba with LoveDag tot dag

Havana of Varadero

Bij aankomst op de luchthaven wordt u naar uw hotel in Havana gebracht.

Havana

Maak vandaag een optionele stadsrondrit en stap letterlijk en figuurlijk terug in de tijd. De tour gaat onder meer langs Plaza de la Revolución, het eeuwenoude fort Castillo del Morro en Parque Central. Daarna wandelt u met een lokale gids door Habana Vieja, langs vele bezienswaardigheden van de stad. 's Avonds kunt u optioneel de Tropicana-Show bijwonen (O).

Havana

Een vrije dag om de stad nog verder te ontdekken. Probeert u de Cubaanse keuken in een van de Paladares (particuliere restaurants) in Oud Havana en maakt u daarna een wandeling langs de Malecon. In de namiddag haalt u uw huurauto op zodat u de volgende ochtend gelijk weg kunt rijden (O).

Havana › Viñales (260 km)

Na het ontbijt vertrekt u richting de provincie Pinar del Rio in het westelijke deel van Cuba. In de Viñales Vallei, waar de beste tabaksplanten van Cuba groeien, kunt u een bezoek brengen aan de Mural de la Prehistoria (O).

Viñales

Vandaag is de keuze aan u. Optioneel kunt u een bezoek aan een van de tabaksplantages brengen en de omgeving van Viñales te voet te ontdekken. Er wordt uitgebreid uitleg gegeven over het tabaksproces. Het is eventueel ook mogelijk om deze excursie te paard af te leggen (O).

Viñales › Cienfuegos (475 km)

Vroeg op pad naar Cienfuegos. Onderweg kunt u optioneel een traditionele Cubaanse kookles volgen in het dorpje Guïnes. Uiteraard geniet u daarna van uw zelfgemaakte gerecht! In Cienfuegos zijn aan het centrale plein vele voorbeelden van de Frans koloniale architectuur te vinden (O).

Cienfuegos › Trinidad (90 km)

U rijdt vandaag naar Trinidad, het perfecte voorbeeld van hoe een Cubaanse stad er in de Spaanse koloniale tijd heeft uitgezien. Hier kunt u in de straatjes om het plein prachtige plaatjes schieten van de klassieke architectuur en de bontgekleurde oldtimers. Wilt u de Cubaanse stijl van dansen leren? Dan kunt u een salsa-les van een professionele danser, op een mooie locatie in Trinidad, bijboeken (O).

Trinidad

Maak vandaag een optionele excursie naar de "Topes de Collantes", in het nationale park zult u ongeveer 3 km te voet afleggen naar de rivier waar u de prachtige waterval “El Salto del Cuburni” kunt bewonderen (O).

Trinidad › Sancti Spiritus › Santa Clara (160 km)

Na het ontbijt rijdt u naar Sancti Spiritus, de koloniale stad met de romantische Yayabo brug. Daarna verder naar het historische Santa Clara, waar Che Guevara zijn meest belangrijke overwinning verkreeg (O).

Santa Clara › Havana of Varadero (270 of 210 km)

In de namiddag levert u de huurauto in Varadero of Havana in (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • Deze reis is ook te boeken als individuele reis met gids/chauffeur vanaf dag 4 t/m dag 10.
 • De aangegeven afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar nabijgelegen bezienswaardigheden. Houdt u er rekening mee dat het wegdek op Cuba niet overal van goede kwaliteit is; er zitten regelmatig gaten in de weg.

Beleef meer

 • U kunt uw verblijf in Havana 'upgraden' naar een 5 sterren hotel in Oud-Havana! Misschien aan Parque Central gelegen?
 • Een swingend avondje uit in Havana? Wij boeken graag de spetterende Tropicana Show voor u!
 • In de Viñales Vallei kunt u te voet of te paard een begeleide tour maken. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

Excursiemogelijkheden

Alle genoemde excursies zijn optioneel en niet inbegrepen.

Insiders Tip

Een avondje uit op z’n Cubaans? Ga een hapje eten bij El del Frente in Havana. Een hippe tent op een dakterras. Ze maken ware kunstwerkjes van de cocktails.
Verblijf in Casas Particulares. Middenklasse accommodaties in Havana en Viñales.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt).

Vervoer

Per huurauto.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


<

Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
meer info
maak nu een afspraak
 
please chat with me