• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Bruisend Havana
 • Cienfuegos
 • Karakteristiek Trinidad
 • Montego Bay (Jamaica)
 • Santiago de Cuba

Cruise Cuba

8-daagse zeecruise

Met deze Cruise ontdekt u Cuba van west naar oost! U vaart langs koloniale steden en nationale parken en kunt met optionele excursies dit alles leren kennen. Geplaveide straten, regenwouden en wereldberoemde stranden wachten op u tijdens deze unieke cruise. A... lees verder »
 • Celestyal Crystal
 • Celestyal Crystal
 • Jamaica souveniers
 • Havana, Cuba
Celestyal Crystal Celestyal Crystal Jamaica souveniers Havana, CubaImpressies

Celestyal Crystal
Celestyal Crystal
Jamaica souveniers

Havana, Cuba


Reisinformatie


Met deze Cruise ontdekt u Cuba van west naar oost! U vaart langs koloniale steden en nationale parken en kunt met optionele excursies dit alles leren kennen. Geplaveide straten, regenwouden en wereldberoemde stranden wachten op u tijdens deze unieke cruise. Aan boord ervaart u de combinatie van een all-inclusive resort en een cruisevakantie, met de mogelijkheid om Cuba, en zelfs Jamaica, te verkennen op een manier waar weinig mensen ooit de kans toe krijgen!
Cruise Cuba Cruise CubaDag tot dag

Havana

In de middag gaat u aan boord van het schip waar na het inchecken een welkomstbriefing en cocktailparty worden gehouden (D).

Havana

Tijd om de stad Havana te ontdekken; een absoluut hoogtepunt is een bezoek aan de oude stad "La Habana Vieja", met vele prachtige Spaans-koloniale overblijfselen. In de middag, rond 5 uur, vaart het schip uit (O,L,D).

Op zee

Vandaag een heerlijke dag op zee. Geniet van de Caraïbische zon op het zonnedek of aan het zwembad! Uiteraard kunt u ook de andere faciliteiten van het schip ontdekken (O,L,D).

Cienfuegos/Trinidad

In de ochtend aankomst in Cienfuegos. Geniet van deze prachtige stad en bekijk het indrukwekkende Castillo de Jagua: een fort gebouwd in 1745 als bescherming tegen Caraïbische piraten. Of u bezoekt, optioneel,  de koloniale stad Trinidad: een UNESCO wereld cultureel erfgoed en één van de meest gefotografeerde steden van Cuba. In de namiddag vaart het schip verder naar Jamaica (O,L,D).

Montego Bay (Jamaica)

's Morgens aankomst in Jamaica, beroemd om zijn unieke cultuur, prachtige stranden en pittoreske bergen. Hier kunt u kiezen uit één van de optionele excursies, zoals de Dunn's River Falls, of neemt u de kans om Duty free te shoppen (O,L,D).

Santiago de Cuba

In de ochtend komt u aan in Santiago de Cuba, de hoofdstad van het Oosten "Oriente" en de meest Caraïbische van alle Cubaanse steden. Metropolis van de muziek en het carnaval. Een schat aan geschiedenis, een lust voor het oog en oor. Het schip blijft hier de hele dag, dus er is genoeg tijd om de stad te ontdekken, hetzij op uw eigen manier en tempo of met één van de excursies die aangeboden worden (O,L,D).

Dag op Zee

Op de terugweg naar Havana, een heerlijke dag op zee; perfect om van het comfort van het schip te genieten. Bijvoorbeeld terwijl u ontspant bij het zwembad, op het zonneterras, in de spa of met een drankje in een van de bars (O,L,D).

Havana

Vroeg in de ochtend komt u aan in Havana. Na het ontbijt verlaat u het schip in Havana rond 10 uur. Misschien wilt u deze reis nog verlengen aan het strand? Wij boeken graag een paar dagen voor u bij in Varadero of één van de Cayos (O).Verdere info

Excursiemogelijkheden

Vanaf 1 januari 2018 is op dag 2 (in de ochtend) een Citytour in Havana inbegrepen. Diverse andere optionele excursies zijn aan boord te boeken.

Verlenging

Deze cruise is uitstekend te combineren met een strandvakantie in Varadero!

Vertrekdata

Vertrek iedere maandag in de periode van 23 oktober t/m 25 december 2017 en van 1 januari t/m 5 maart 2018.
Verblijf in buitenhutten, keuze uit verschillende categoriëen.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me