• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Ongerept Amazone woud
 • Contact met marrons
 • Ontmoeting met inheemsen
 • Historische plantages
 • Veelzijdig Curaçao
Tenzing Travel Bestseller

Perfect Match Suriname & Curaçao

22-daagse individuele reis

Deze reis brengt u tot diep in de binnenlanden. U bent te gast bij de inheemsen en ook bij de marrons: afstammelingen van gevluchte slaven. U vaart naar oude plantages in het Commewijne district, wandelt naar idyllische watervallen in natuurpark Brownsberg... lees verder »

Vanaf € 2717,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • De Surinamerivier
 • Mountainbiken in Berg & Dal, Suriname
 • Anaula, Suriname
 • Grote Knip, Curaçao
 • Willemstad-Pietermaai, Curaçao
De Surinamerivier Mountainbiken in Berg & Dal, Suriname Anaula, Suriname Grote Knip, Curaçao Willemstad-Pietermaai, CuraçaoImpressies

De Surinamerivier
Mountainbiken in Berg & Dal, Suriname
Anaula, Suriname
Grote Knip, Curaçao
Willemstad-Pietermaai, Curaçao


Reisinformatie


Deze reis brengt u tot diep in de binnenlanden. U bent te gast bij de inheemsen en ook bij de marrons: afstammelingen van gevluchte slaven. U vaart naar oude plantages in het Commewijne district, wandelt naar idyllische watervallen in natuurpark Brownsberg en geniet van de schoonheid van de natuur bij Berg en Dal. Dit ‘comfortabele’ avontuur in de indrukwekkende jungle wordt afgesloten met een zalige 7-daagse verlenging op het tropische eiland Curaçao.

Perfect Match Suriname & Curaçao Perfect Match Suriname & CuraçaoDag tot dag

Paramaribo

Na aankomst op de luchthaven transfer naar uw accommodatie in Paramaribo.

Paramaribo

U maakt kennis met de rijke geschiedenis die achter de mooie houten voorgevels schuil gaat (O).

Paramaribo › Palumeu › Paramaribo

U trekt de jungle in. Een vliegtuigje brengt u in circa een uur naar Palumeu waar u vier nachten in een prachtig gelegen lodge,met uitzicht op de rivier, verblijft. Hier in het leefgebied van de inheemse Trio- en Wajana-stammen maakt u dagtochten naar onstuimige stroomversnellingen, trekt u al wandelend door de jungle en maakt u kennis met de bijzondere tradities en gebruiken van de oorspronkelijke bewoners. Op de 7e dag keert u terug naar Paramaribo (O,L,D).

Paramaribo › Commewijne Boottocht › Paramaribo

Vandaag toert u per boot langs de oude plantages in het Commewijne district. Misschien dat er nog dolfijnen met de boot meezwemmen (O,L).

Paramaribo › Bergendal › Paramaribo

Deze dagen staat in het teken van uw bezoek aan het luxueuze Bergenadal Resort waar alles kan maar niets moet. Hier aan de oevers van de Surinamerivier kunt u temidden van het Amazone woud tal van activiteiten ondernemen. In de loop van de 10e dag verlaat u, een onvergetelijke ervaring rijker, Bergendal en reist af naar Paramaribo (O,L,D).

Paramaribo › Brownsberg › Paramaribo

Wellicht onder gebrul van de apen maakt u wandelingen naar idyllische watervallen en geniet u van magnifieke uitzichten over het Brokopondo stuwmeer (O).

Paramaribo › Anaula › Paramaribo

Op de 12e dag reist u in circa vier uur per minibus en korjaal naar de sfeervolle lodge van het Anaula Nature Resort. Tijdens uw verblijf gaat u op zoek naar kaaimannen, bevaart u ruige sula’s en maakt u kennis met de cultuur van de lokale marron bevolking, afstammelingen van gevluchte plantageslaven die voornamelijk leven van wat de natuur hen biedt. Wat een ervaring! Na drie mooie dagen keert u op de 14de dag terug naar Paramaribo (O,L,D).

Paramaribo

Dag ter vrije besteding (O).

Paramaribo › Curaçao

Op de 16e dag vertrekt u naar het veelzijdige eiland Curaçao. Relaxen bij een van de prachtige baaien, zwemmen met dolfijnen, winkelen in kleurrijk Willemstad, op bezoek bij de kruidentuin van Dinah Veeris of deelnemen aan de Curaçao totaal tour? Aan u de keus! In de loop van de 22e dag is de reis teneinde. Vliegt u vandaag terug? Dan arriveert u de volgende morgen in Amsterdam.Verdere info

Bijzonderheden

Het traject naar Anaula wordt per minibus en korjaal afgelegd. Palumeu bereikt u per vliegtuigje, evenals Curaçao uiteraard. De andere onderdelen overwegend per minibus.

Reisleiding

Nederlandssprekende, lokale gidsen.
Tijdens de binnenlandse tours in Suriname wordt u begeleid door lokale gidsen. Er kunnen meerdere deelnemers zijn tijdens de tour.

Beleef meer

Voorzien van service en comfort verblijft u midden in de overweldigende schoonheid van het ongerepte Amazone regenwoud. U ontmoet de twee authentieke culturen van de binnenlanden en maakt kennis hun unieke leefwijzen en de ongekende diversiteit van Suriname.  U ervaart de jungle in al haar facetten en sluit af met een heerlijke strandverlenging op het veelzijdige eiland Curaçao.

Deelnemers

Minimaal 2 personen.
Tijdens de binnenlandse tours in Suriname wordt u begeleid door lokale gidsen. Er kunnen meerdere deelnemers zijn tijdens de tour.
In Paramaribo verblijft u in het Torarica Hotel & Casino. Op Anaula en op Palumeu in een sfeervolle lodge met uitzicht op de rivier. In Bergendal treft u het meest comfortabele onderkomen van de jungle. Het Avila Beach Hotel is de naam van uw accommodatie op Curaçao.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving.

Vervoer

Per vliegtuig, minibus en korjaal.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me