• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Montego Bay
 • Ocho Rios
 • Port Antonio
 • Kingston
 • Zuidkust
Tenzing Travel Bestseller

Highlights of Jamaica vanuit Montego Bay

15-daagse autoreis

Een autoreis door Jamaica is geschikt voor de meer bereisde toerist. Daarbij dient u over geduld te beschikken; Jamaica is immers een typisch Caraïbisch eiland, met dito levensmotto: RELAX. Het rijden van plaats naar plaats ziet u het beste als een vakantie(a... lees verder »
Vanaf € 1479,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Negril
 • Jerk Chicken
 • Jamaica, rafting op Rio Grande
 • Dunn's River Falls
 • Jamaicaans koffie
Negril Jerk Chicken Jamaica, rafting op Rio Grande Dunn's River Falls Jamaicaans koffieImpressies

Negril
Jerk Chicken
Jamaica, rafting op Rio Grande
Dunn's River Falls
Jamaicaans koffie


Reisinformatie


Een autoreis door Jamaica is geschikt voor de meer bereisde toerist. Daarbij dient u over geduld te beschikken; Jamaica is immers een typisch Caraïbisch eiland, met dito levensmotto: RELAX. Het rijden van plaats naar plaats ziet u het beste als een vakantie(avontuur) op zich, zonder u druk te maken over tijd en afstanden. Klinkt dit als muziek in uw oren? Dan zal een autoreis door Jamaica u een prachtige ervaring opleveren.
Highlights of Jamaica vanuit Montego Bay Highlights of Jamaica vanuit Montego BayDag tot dag

Montego Bay

Na aankomst haalt u de auto en uw informatiepakket met reisbescheiden op de luchthaven op en rijdt u naar uw hotel in Montego Bay.

Montego Bay

Dag ter vrije besteding in Montego Bay (O).

Montego Bay › Ocho Rios

En route naar Ocho Rios kunt u de volgende bezienswaardigheden bezoeken: Martha Brae Rafting, Bown's Town Markt of Fern Gully. Vervolgens reist u door naar de gezellige badplaats Ocho Rios (O).

Ocho Rios

Ocho Rios is een drukke Caraïbische plaats waar van alles te zien en te beleven valt. Optionele tours: Dunn's River Falls, Dolphin Cove of Nine Miles waar reggaeicoon Bob Marley begraven ligt (O).

Ocho Rios › Port Antonio

Onderweg naar Port Antonio kunt u stoppen bij Sun Valley Plantation waar u uitleg krijgt over de tropische fruitbomen of bij Somerset Falls waar u een verfrissende duik kunt nemen. Via de groene kustweg bereikt u na enkele uren het idyllische havenstadje Port Antonio. In Port Antonio is de traditionele charme goed bewaard gebleven. Op de achtergrond vormen de Blue Mountains een indrukwekkend decor met een weelderige vegetatie (O).

Port Antonio

Op dag zes kunt u gaan vlotvaren op de Blue Lagoon (bekend van de gelijknamige film) om de schitterende natuur in de omgeving van Port Antonio te verkennen of naar de Frenchman’s Cove. Op dag zeven is het leuk om Port Antonio en omgeving te gaan verkennen, een schitterende natuur. Aanbevolen attracties: Boston Jerk, Long Bay of Reich Falls (O).

Port Antonio › Kingston

Een prachtige rit door de Blue Mountains waar, volgens de kenners, de beste koffie ter wereld vandaan komt. Onderweg kunt u stoppen bij Rio Grande Rafting of Charles Town Marrons (O).

Kingston

In Kingston en omgeving valt genoeg te ontdekken. Ga hier naar het Bob Marley museum en het koloniale Devon House met de wereldberoemde ‘Devons Icecream’. Breng ook een bezoek aan het voormalige piratennest Port Royal. Tot de aardbeving in 1962, die de stad verwoestte, was dit dé handelsbasis van Jamaica (O).

Kingston › Treasure Beach

Op naar het plaatsje Treasure Beach, aan de zuidkust van het eiland. Hier vindt u het authentieke Jamaica: verlaten stranden, kleine vissersdorpjes en in het binnenland een overweldigende natuur. Een van de best bewaard gebleven geheimen van Jamaica! (O)

Zuidkust (Treasure Beach & Omgeving)

In het groene achterland zijn verschillende excursies te ondernemen. Maak een boottocht over de Black River waar veel krokodillen leven of breng een bezoek aan de YS Falls of aan de Appleton Rumfabriek. Natuurlijk moet u niet vergeten om te genieten van de stranden van de mooie zuidkust van Jamaica. Ook kunt u naar Accompong, een marrondorp (O).

Treasure Beach › Negril

U reist via een mooie route naar Negril, de meest relaxte badplaats van Jamaica. Onderweg kunt u langs de Pelican Bar (O).

Negril

Negril is een heerlijk relaxed Jamaicaans dorp met een kilometerslang wit zandstrand, het beroemde ‘Seven Mile Beach’, waar op sommige stukken het dragen van een zonnebril als formele kleding wordt beschouwd Tip: bezoek bij zonsondergang de populaire lokale hangout Rick’s Café. Dag 14 is eigenlijk een heerlijke BEACH Day (O)!

Negril › Montego Bay

U rijdt naar de luchthaven van Montego Bay, waar u de auto inlevert.Verdere info

Bijzonderheden

 • De aangegeven afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar nabijgelegen bezienswaardigheden. Houdt u er rekening mee dat het wegdek op Jamaica niet overal van goede kwaliteit is; er zitten regelmatig gaten in de weg.
 • Deze reis kunt u ook aanvangen in Kingston.
 • Een informatiepakket met tips en adviezen is inbegrepen en ontvangt u ter plaatse.
 • Op Jamaica wordt links gereden. De wegen zijn overwegend in matige conditie, vaak smal en meestal met tegenliggend verkeer. Vermijd het rijden in het donker; de meeste wegen zijn onverlicht. De bewegwijzering is niet optimaal of ontbreekt gewoonweg.

Beleef meer

 • Wilt u uw verblijf in Treasure Beach een bijzonder tintje geven? Voor een toeslag kunt in Jake’s Hotel verblijven: een bijzonder sfeervol boutique hotel aan het strand. Een perfecte plek voor de romantiek.
 • Maak kennis met de authentieke keuken van Jamaica! Tijdens uw verblijf in Jamaica moet u beslist Jerk Chicken proberen.
 • Heeft u wel eens gedacht aan een combinatie van Amerika en Jamaica? Vertel ons uw wensen.

Insiders Tip

Doe een Community Tour en ontdek het Jamaicaanse dorpsleven en proef de overheerlijke homemade Jerk Chicken.  Jasmina - Reisspecialist
Toeristen- tot middenklasse accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt).

Vervoer

Autohuur voor 14 dagen inclusief basisverzekeringen. U kunt deze reis ook als individuele reis met gids/chauffeur boeken.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Bekijk ook deze variant van deze reis:

Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me