• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Historisch plantagedistrict
 • Bruisend Paramaribo
 • Palumeu
 • One Happy Island Aruba

Perfect Match Suriname & Aruba

15-daagse individuele reis

Deze reis brengt u tot diep in de binnenlanden. U bent te gast bij de inheemse, verblijft in een plantagehuis in het Commewijne district en ontdekt het levendige Paramaribo. Dit avontuur in de indrukwekkende jungle wordt afgesloten met een verlenging op Aruba... lees verder »
Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Deze reis brengt u tot diep in de binnenlanden. U bent te gast bij de inheemse, verblijft in een plantagehuis in het Commewijne district en ontdekt het levendige Paramaribo. Dit avontuur in de indrukwekkende jungle wordt afgesloten met een verlenging op Aruba. Klinkt dit alles u als muziek in de oren? Dan is dit beslist de perfecte reis voor u!Dag tot dag

Paramaribo

Na aankomst op de luchthaven wordt u naar uw accommodatie gebracht in Paramaribo. Hier heeft u twee overnachtingen.

Paramaribo

Tijdens een stadswandeling maakt u kennis met de rijke geschiedenis die achter de mooie houten voorgevels schuilgaat (O).

Paramaribo › Frederiksdorp

Op dag drie gaat u naar Plantage Frederiksdorp, een voormalige koffie- en cacaoplantage waar dagelijks ongeveer 200 slaven werkten. Onderdelen van het programma zijn fietstochten naar omliggende plantages, een zwamp- of schildpaddentour, een historische wandeling en een boottocht over de Commewijne Rivier om dolfijnen te spotten. Twee overnachtingen in Frederiksdorp (O,L,D).

Fredriksdorp › Paramaribo

In de middag van dag vijf gaat u terug naar Paramaribo voor een verblijf van twee nachten. Optioneel kunt u een excursie bijboeken op dag 6, misschien wilt u zelf een overheerlijke typisch Surinaams gerecht bereiden, roti of moksi alesi, tijdens een kookworkshop (O).

Palumeu

U trekt de jungle in. Een vliegtuigje brengt u in circa een uur naar Palumeu waar u drie nachten in een prachtig gelegen lodge, met uitzicht op de rivier, verblijft. Hier in het leefgebied van de inheemse Trio- en Wajana-stammen, maakt u dagtochten naar onstuimige stroomversnellingen, trekt u al wandelend door de jungle en maakt u kennis met de bijzondere tradities en gebruiken van de oorspronkelijke bewoners (O,L,D).

Palumeu › Paramaribo

U keert terug naar Paramaribo voor een laatste overnachting in Suriname (O,L).

Paramaribo › Aruba

Aan uw verblijf in Suriname komt vandaag een einde. U reist per vliegtuig af naar Aruba met prachtige, langgerekte en witte zandstranden. Hier is het genieten van zon, zee en strand.

Aruba

De transfer brengt u naar de luchthaven, waar deze reis eindigt.Verdere info

Bijzonderheden

Het traject naar Palumeu wordt per minibus en vliegtuig afgelegd. De andere onderdelen overwegend per minibus. Van Suriname naar Aruba reist u uiteraard per vliegtuig.

Reisleiding

Nederlandssprekende, lokale gidsen.
Tijdens de binnenlandse tours in Suriname wordt u begeleid door lokale gidsen. Er kunnen meerdere deelnemers zijn tijdens de tour.

Verlenging

U kunt de verblijfsduur, tours en accommodatie naar eigen wens aanpassen.

Deelnemers

Minimaal 2 personen.
Tijdens de binnenlandse tours in Suriname wordt u begeleid door lokale gidsen. Er kunnen meerdere deelnemers zijn tijdens de tour.
In Paramaribo verblijft u in het Eco Resort Inn. Op Anaula in een comfortabele, vrijstaande lodge met uitzicht op de rivier. Het Amsterdam Manor Beach Resort is de naam van uw accommodatie op Aruba.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving.

Vervoer

Per minibus, korjaal en vliegtuig.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
meer info
maak nu een afspraak
 
please chat with me