• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Historisch plantagedistrict
 • Bruisend Paramaribo
 • Palumeu
 • ‘Rijstschuur’ Nickerie
 • One Happy Island Aruba

Perfect Match Suriname & Aruba

19-daagse individuele reis

Deze reis brengt u tot diep in de binnenlanden. U bent te gast bij de inheemse, vaart naar oude plantages in het Commewijne district, wandelt naar idyllische watervallen in natuurpark Brownsberg en geniet van het natuurreservaat Bigi Pan. Klinkt dit alles ... lees verder »

€ 1800,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Deze reis brengt u tot diep in de binnenlanden. U bent te gast bij de inheemse, vaart naar oude plantages in het Commewijne district, wandelt naar idyllische watervallen in natuurpark Brownsberg en geniet van het natuurreservaat Bigi Pan. Klinkt dit alles u als muziek in de oren? Dan is dit beslist de perfecte reis voor u! Dit avontuur in de indrukwekkende jungle wordt afgesloten met een verlenging op Aruba.

Perfect Match Suriname & Aruba Perfect Match Suriname & ArubaDag tot dag

Paramaribo

Na aankomst op de luchthaven wordt u naar uw accommodatie gebracht.

Paramaribo

U maakt kennis met de rijke geschiedenis die achter de mooie houten voorgevels schuilgaat (O).

Paramaribo › Brownsberg › Paramaribo

Wellicht onder het gebrul van de apen, maakt u een wandeling naar idyllische watervallen en geniet u van magnifieke uitzichten over het Brokopondo Stuwmeer (O).

Frederiksdorp

Op dag vier gaat u naar Plantage Frederiksdorp, een voormalige koffie- en cacaoplantage waar dagelijks ongeveer 200 slaven werkten. Onderdelen van het programma zijn fietstochten naar omliggende plantages, een zwamp- of schildpaddentour, een historische wandeling en een boottocht over de Commewijne Rivier om dolfijnen te spotten. In de middag van dag zes gaat u terug naar Paramaribo (2xO,3xL,2xD).

Palumeu

U trekt de jungle in. Een vliegtuigje brengt u in circa een uur naar Palumeu waar u drie nachten in een prachtig gelegen lodge, met uitzicht op de rivier, verblijft. Hier in het leefgebied van de inheemse Trio- en Wajana-stammen, maakt u dagtochten naar onstuimige stroomversnellingen, trekt u al wandelend door de jungle en maakt u kennis met de bijzondere tradities en gebruiken van de oorspronkelijke bewoners. Op de 10e dag keert u terug naar Paramaribo (3×O,4×L,3×D).

Paramaribo › Nieuw Nickerie › Paramaribo

U reist door open landschappen en prachtige rijstvelden naar de tweede stad van Suriname; Nieuw Nickerie. Onder andere vogelliefhebbers halen in de ochtend op dag 12 hun hart op bij het bezoek aan natuurreservaat Bigi Pan. U vaart door dit broed-eldorado voor meer dan 120 vogelsoorten. Hierna keert u terug naar Paramaribo (1xO,2xL,1xD).

Paramaribo

Dag ter vrije besteding. In Paramaribo kunt u in uw vrije tijd verschillende musea bezoeken. Denk aan het Koto museum om kennis te maken met de Surinaamse kunst van het kleden of het Surinaams museum in Fort Zeelandia, waar u meer kunt leren over het roemruchte slavernij verleden van Suriname (O).

Paramaribo › Aruba

Op dag 14 komt uw verblijf in Suriname tot een einde. U reist per vliegtuig af naar Aruba met prachtige, langgerekte en witte zandstranden. Hier is het genieten van zon, zee en strand.

Aruba

Vandaag komt de reis ten einde met een transfer naar de luchthaven.Verdere info

Bijzonderheden

Het traject naar Palumeu wordt per minibus en vliegtuig afgelegd. De andere onderdelen overwegend per minibus. Van Suriname naar Aruba reist u uiteraard per vliegtuig.

Reisleiding

Nederlandssprekende, lokale gidsen.
Tijdens de binnenlandse tours in Suriname wordt u begeleid door lokale gidsen. Er kunnen meerdere deelnemers zijn tijdens de tour.

Verlenging

U kunt de verblijfsduur, tours en accommodatie naar eigen wens aanpassen.

Deelnemers

Minimaal 2 personen.
Tijdens de binnenlandse tours in Suriname wordt u begeleid door lokale gidsen. Er kunnen meerdere deelnemers zijn tijdens de tour.
In Paramaribo verblijft u in het Eco Resort Inn. Op Anaula in een comfortabele, vrijstaande lodge met uitzicht op de rivier. Het Amsterdam Manor Beach Resort is de naam van uw accommodatie op Aruba.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Maaltijden

Volgens beschrijving.

Vervoer

Per minibus, korjaal en vliegtuig.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


<

Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
meer info
maak nu een afspraak
 
please chat with me