• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Ongerept Amazone woud
 • Bijzondere flora & fauna
 • Mysterieuze Misty Mountain
 • Revelation Waterfalls
 • Visrijke Kabalebo rivier
Tenzing Travel Bestseller

Kabalebo Nature Resort

4-, natuurarrangement

Bij dit resort zult u niets anders aantreffen dan apen die door de boomtoppen springen, papegaaien die over uw hoofd scheren, vlinders die langs u fladderen en vissen die voorbij zwemmen in een verlaten kreekje…


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Kabalebo en omgeving, tijgers
Kabalebo en omgeving, tijgersImpressiesKabalebo en omgeving, tijgers
Reisinformatie


Bij dit resort zult u niets anders aantreffen dan apen die door de boomtoppen springen, papegaaien die over uw hoofd scheren, vlinders die langs u fladderen en vissen die voorbij zwemmen in een verlaten kreekje…
Kabalebo Nature Resort Kabalebo Nature ResortDag tot dag

Keuze uit 4-, 5- en 8-daage tour

Nature Resort Kabalebo, waar u tevens kunt ontspannen aan het zwembad, is gebouwd rondom een zestal paviljoens met elk hun eigen karakteristieke uitstraling. De Main Lodge en paviljoen Inspiration Point hebben een ruime veranda met prachtig uitzicht op de Misty Mountain. Alle kamers zijn voorzien van een eigen toilet en douche met warm en koud stromend water. De River Cabins liggen zoals de naam al doet vermoeden, pal naast de rivier, uit het zicht van het hoofdcomplex, met veel privacy dus. De Panorama Suites zijn verreweg de meest ruime en comfortabele accommodaties op het resort.

BOSWANDELINGEN

Tijdens de wandelingen maakt u kennis met de vele inwoners van het regenwoud. Van medicinale planten tot de vele felgekleurde vogels in de kruinen.

KAJAKKEN

Het resort dankt haar naam aan de snel stromende Kabalebo-rivier, welke bij uitstek geschikt is voor een spannende kajaktocht.

VISSEN

Geen rivier in Suriname is zo visrijk als de Kabalebo-rivier. Bijvoorbeeld: roodstaart katvis, anjumara, pakoe, tijgervis en natuurlijk de beruchte Amazone piranha. Alle gevangen vis wordt direct weer vrijgelaten.

MISTY MOUNTAIN

De geheimzinnige Misty Mountain is onder andere het leefgebied van de zeldzame jaguar, tapir en vele apensoorten. Onderweg krijgt u uitleg over de bomen en planten met Eenmaal boven aangekomen zult u genieten van het uitzicht over dit schitterende gedeelte van West-Suriname

WATERVALLEN

Bootexcursie naar de Revelation Waterfalls. Eenmaal aangekomen bij de watervallen, kunt u heerlijk in de boot picknicken of verkwikkende duik nemen.

DIEREN SPOTTEN

Alhoewel u hier zich bevindt in het ongerepte regenwoud van Suriname, zult u zich hier niet alleen voelen. De kans dat u apen ziet spelen, schildpadden langzaam voorbij ziet kruipen of een zeldzame boomkikker ziet wegspringen is zeer groot.

VOGELS SPOTTEN

Alleen al in de directe omgeving zult u vele kleurrijke vogels kunnen spotten zoals de schitterende papegaaien, de grote ara's, groene ibis, kolibrie of reusachtige arenden. De gidsen zijn speciaal getraind om de vele vogelsoorten te kunnen identificeren.Verdere info

Reisleiding

Nederlandssprekende gids.
Tijdens de tour wordt u begeleid door lokale gidsen. Er kunnen meerdere deelnemers zijn tijdens de tour.

Beleef meer

Het gebied waar dit prachtige, exclusieve resort gelegen is, is er een van ongekende schoonheid met indrukwekkende flora,veel fauna en een bijzonder gevarieerde natuur. Daar er in de wijde omtrek geen mensen wonen, is hier nog echt sprake van ongerept tropisch regenwoud. Dit alles maakt het Kabalebo Nature Resort een waar paradijs voor de echte natuurliefhebbers.

Deelnemers

Minimaal 2.

Vertrekdata

4-daagse tour = zaterdag
5-daagse tour = dinsdag
8-daagse tour = dinsdag en zaterdag
Nature Resort Kabalebo, waar u tevens kunt ontspannen aan het zwembad, is gebouwd rondom een zestal accommodaties met elk hun eigen karakteristieke uitstraling. De Main Lodge heeft een ruime veranda met prachtig uitzicht op de Misty Mountain. Alle 10 kamers zijn voorzien van een eigen toilet en douche met warm en koud stromend water. De River Cabins bevinden zich, zoals de naam al doet vermoeden, pal naast de Kabalebo rivier. Deze zijn er in het bijzonder voor die gasten die wat meer privacy wensen. Behoort u daartoe? Midden in de jungle, op 2 minuten loopafstand van de Main Lodge en met een adembenemend uitzicht op de Misty Mountain ligt het luxure verblijf van Kabalebo; Inspiration Point. De Uncle Piet Lodge is de perfecte accommodatie voor de avonturier. Deze lodge, op 3 uur varen van de Main Lodge, ligt nabij de oever van de Surinamerivier en dicht bij een stroomversnelling. Op 5 minuten van de Main Lodge, vlakbij het zwembad, liggen de Suites. Verreweg de meest ruime en comfortabele accommodaties op het resort. Tenslotte kunt u ervoor kiezen het avontuur zo volledig mogelijk te maken en te verblijven in het junglekamp. Denk hierbij aan avontuurlijk slapen in hangmatten en tenten, de sterrenhemel en een prachtig kampvuur. Dit alles op een kwartier varen van de Main Lodge.

Welke accommodatie kan ik kiezen?
Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een Standaard Tour, waarbij er ter plaatse met u besproken wordt aan welke verschillende activiteiten die op dagbasis uitgevoerd kunnen worden, u wilt deelnemen kunt u kiezen voor een verblijf in:
- Mainlodge
- Inspiration Point
- River Cabin
- Suite
- Bivak / Jungle Kamp

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Per vliegtuigje.Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me