• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Imposante en gigantische waterpartijen
 • Prachtige junglewandelingen in de mooiste stukjes tropisch regenwoud.
 • Bezoek aan indianendorpen Apoera en Washabo.
 • Indrukwekkende boottocht over Kubarikreek.

Blanche Marie Watervallen

4-daags avontuurlijk arrangement

Deze imposante watervallen, met gigantische waterverplaatsing in het regenseizoen, zijn gelegen in het hoogwoud. Het mooiste type tropisch regenwoud, waar alle ingrediënten voor een onvergetelijke jungle ervaring gevonden kunnen worden.


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.

Impressies
Reisinformatie


Deze imposante watervallen, met gigantische waterverplaatsing in het regenseizoen, zijn gelegen in het hoogwoud. Het mooiste type tropisch regenwoud, waar alle ingrediënten voor een onvergetelijke jungle ervaring gevonden kunnen worden.
Blanche Marie Watervallen Blanche Marie WatervallenDag tot dag

Paramaribo › Blanche Marie

In de ochtend vertrekt u vanuit Paramaribo op een voor u enerverende reis,waarna u na een rit van ca. 9 uur over ruigejunglewegen in Apoera arriveert (L,D).

Blanche Marie watervallen

Vandaag staat geheel in het teken van een bezoek aan de schitterende Blanche Marie vallen. Prachtige wandelpaden brengen u naar de, tussen stroomversnellingen en prachtig Amazone woudgelegen, Blanche Marie vallen. Eenmaal aangekomen wordt u de mogelijkheid geboden op eigen wijze deze adembenemende omgeving te ontdekken. Mogelijk dat u hierbij nog wel verschillende soorten apen, ara’s, zangvogels en reuzenotters aan uw gezichtsveld voorbij ziet trekken. Velen van u zullen, zo wij denken, ook van deze kans gebruik maken om te genieten vaneen heerlijke lichaamsmassage onder het kolkende water (O,L,D).

Blanche Marie & omgeving

Na het ontbijt vertrekt u voor een boottocht over de Kaburikreek, een zijtak van de Corantijn rivier, waarin zich de grootste populatie reuzenotters van Suriname bevindt. U wordt eveneens nog de mogelijkheid geboden een heerlijke verfrissende duik in de prachtige en brede Corantijn rivier te nemen. In de middag brengt u een bezoek aan de dorpen Apoeraen Washabo waar de inheemsen van de Arowakken stam leven (O,L,D).

Blanche Marie › Paramaribo

Geniet nog even van de schitterende omgeving alvorens het tijd is de terugreis naar Paramaribo te aanvaarden (O,L).Verdere info

Reisleiding

Nederlandssprekende gids.
Tijdens de tour wordt u begeleid door lokale gidsen. Er kunnen meerdere deelnemers zijn tijdens de tour.

Deelnemers

Minimaal 3.
Overnachting te Apoera in eenvoudige bungalows. De bungalows zijn uitgerust met verscheidene slaapkamers met 2 tot 4bedden per kamer en een gemeenschappelijke douche en toilet.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


De onderstaande prijzen zijn vanafprijzen op basis van twee personen in het voordeligste kamertype en exclusief intercontinentale vluchten, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

VertrekdatumPrijs p.p.
31-05-2018 t/m 31-10-2018€ 404,-
01-11-2018 t/m 31-01-2019€ 417,-

Maaltijden

Volpension (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

U reist per minibus of 4 Wheel Drive in ca. 9 uur over ruige junglewegen naar het indianendorp Apoera alwaar u gedurende deze tour overnacht.Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me