• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Sta oog in oog met zeeschildpadden
 • Tradities van de Caraïben-stam
 • Beruchte Bagno van Papillon
Tenzing Travel Bestseller

Galibi tour

2-daags arrangement

Een natuurreservaat gelegen aan de monding van de Marowijne-rivier. Uniek aan deze tour is de mogelijke ontmoeting met kolossale zeeschildpadden die hier komen nestelen. Een geweldige belevenis!
Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Een natuurreservaat gelegen aan de monding van de Marowijne-rivier. Uniek aan deze tour is de mogelijke ontmoeting met kolossale zeeschildpadden die hier komen nestelen. Een geweldige belevenis!
Galibi tour Galibi tourDag tot dag

Paramaribo › Galibi

U reist per minibus vanuit Paramaribo door de districten Commewijne en Marowijne naar het stadje Albina. Na een korte stop zoekt u een plaatsje in de boot, waarmee u in circa 1,5 uur naar Galibi vaart. Wie weet spot u onderweg nog zoetwaterdolfijnen, aapjes of een luiaard! Dat u het tijdens deze boottocht niet droog houdt is eerder regel dan uitzondering. Eenmaal gearriveerd in Galibi staat er een heerlijke lunch voor u klaar. Vervolgens maakt u tijdens de dorpswandeling kennis met de cultuur en de tradities van de Caraïben stam. Na het diner vaart u naar het strand van Babunsanti of Awala-Yalimapo. Dit zijn enkele van de weinige plaatsen ter wereld waar u de reusachtige zeeschildpadden kunt aanschouwen. Zij komen jaarlijks gedurende het nestelseizoen naar deze stranden om hun eieren te leggen. Erg indrukwekkend om mee te mogen maken (L,D)!

Galibi › Saint Laurent › Paramaribo

Na het ontbijt komt er een einde aan uw verblijf in Galibi. U keert echter niet direct terug naar Paramaribo. Eerst volgt namelijk een bezoek aan Frans Guyana, waar u een wandeling maakt door de historische stad Saint Laurent. Tevens is er een rondleiding door de Bagno, dé veelbesproken Franse gevangenis waar Papillon jarenlang gevangen heeft gezeten. Na dit uitstapje reist u weer richting Paramaribo, met een lunchstop in Albina (O,L).Verdere info

Bijzonderheden

Voor een geringe toeslag boekt u een privé kamer waar u enkel en alleen met uw gezelschap van 2, 3 of 4 personen veblijft.

Reisleiding

Nederlandssprekende gids.
Tijdens de tour wordt u begeleid door lokale gidsen. Er kunnen meerdere deelnemers zijn tijdens de tour.

Beleef meer

Fraaie zandstranden, onbedorven natuur maar bovenal een van de weinige plekken ter wereld waar u de zeeschildpadden in hun natuurlijke habitat kunt aanschouwen. Het is hier waar vier verschillende soorten aan land komen om hun eieren te leggen. Tel hier de bijzondere kennismaking met de inheemse cultuur van de Caraïben stam bij op en u weet dat deze tour naar Galibi u de perfecte combinatie biedt.

Deelnemers

Minimaal 2
Verblijf in de Myrysji Lodge in eenvoudige kamers met eigen sanitaire voorzieningen.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Per minibus en niet overdekte korjaal.Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
meer info
maak nu een afspraak
 
please chat with me