• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Ongerept Amazone woud
 • Ontmoeting met inheemsen
 • Historische plantages
 • Veelzijdig Curaçao
Tenzing Travel Bestseller

Perfect Match Suriname & Curaçao

19-daagse individuele reis

Deze reis brengt u tot diep in de binnenlanden. U bent te gast bij de inheemsen, vaart naar oude plantages in het Commewijne district, wandelt naar idyllische watervallen in natuurpark Brownsberg en geniet van het natuurreservaat Bigi Pan. Klinkt dit alles u ... lees verder »
€ 1700,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Palmentuin
 • Tour naar Poti Hill
 • Willemstad, Curaçao
Palmentuin Tour naar Poti Hill Willemstad, CuraçaoImpressies

Palmentuin

Tour naar Poti Hill
Willemstad, CuraçaoReisinformatie


Deze reis brengt u tot diep in de binnenlanden. U bent te gast bij de inheemsen, vaart naar oude plantages in het Commewijne district, wandelt naar idyllische watervallen in natuurpark Brownsberg en geniet van het natuurreservaat Bigi Pan. Klinkt dit alles u als muziek in de oren? Dan is dit beslist de perfecte reis voor u! Dit avontuur in de indrukwekkende jungle wordt afgesloten met een verlenging op het tropische eiland Curaçao.
Perfect Match Suriname & Curaçao Perfect Match Suriname & CuraçaoDag tot dag

Paramaribo

Na aankomst op de luchthaven wordt u naar uw accommodatie gebracht.

Paramaribo

U maakt kennis met de rijke geschiedenis die achter de mooie houten voorgevels schuilgaat (O).

Paramaribo › Brownsberg › Paramaribo

Wellicht onder het gebrul van de apen, maakt u een wandeling naar idyllische watervallen en geniet u van magnifieke uitzichten over het Brokopondo Stuwmeer (O).

Frederiksdorp

Op dag vier gaat u naar Plantage Frederiksdorp, een voormalige koffie- en cacaoplantage waar dagelijks ongeveer 200 slaven werkten. Onderdelen van het programma zijn fietstochten naar omliggende plantages, een zwamp- of schildpaddentour, een historische wandeling en een boottocht over de Commewijne Rivier om dolfijnen te spotten. In de middag van dag zes gaat u terug naar Paramaribo (2xO,3xL,2xD).

Palumeu

U trekt de jungle in. Een vliegtuigje brengt u in circa een uur naar Palumeu waar u drie nachten in een prachtig gelegen lodge, met uitzicht op de rivier, verblijft. Hier in het leefgebied van de inheemse Trio- en Wajana-stammen, maakt u dagtochten naar onstuimige stroomversnellingen, trekt u al wandelend door de jungle en maakt u kennis met de bijzondere tradities en gebruiken van de oorspronkelijke bewoners. Op de 10e dag keert u terug naar Paramaribo (3×O,4×L,3×D).

Paramaribo › Nieuw Nickerie › Paramaribo

U reist door open landschappen en prachtige rijstvelden naar de tweede stad van Suriname; Nieuw Nickerie. Onder andere vogelliefhebbers halen in de ochtend op dag 12 hun hart op bij het bezoek aan natuurreservaat Bigi Pan. U vaart door dit broed-eldorado voor meer dan 120 vogelsoorten. Hierna keert u terug naar Paramaribo (1xO,2xL,1xD).

Paramaribo

Dag ter vrije besteding. In Paramaribo kunt u in uw vrije tijd verschillende musea bezoeken. Denk aan het Koto museum om kennis te maken met de Surinaamse kunst van het kleden of het Surinaams museum in Fort Zeelandia, waar u meer kunt leren over het roemruchte slavernij verleden van Suriname (O).

Paramaribo › Curaçao

Op dag 14 komt uw verblijf in Suriname tot een einde. U reist per vliegtuig af naar het veelzijdige eiland Curaçao waar u kunt relaxen bij een van de prachtige baaien of winkelen in kleurrijk Willemstad. Hier is het genieten van zon, zee en strand.

Curaçao

Vandaag komt de reis ten einde met een transfer naar de luchthaven.Verdere info

Bijzonderheden

Het traject naar Frederiksdorp wordt per minibus en korjaal afgelegd. Palumeu bereikt u per vliegtuigje, evenals Curaçao uiteraard. De andere onderdelen overwegend per minibus.

Reisleiding

Nederlandssprekende, lokale gidsen.
Tijdens de binnenlandse tours in Suriname wordt u begeleid door lokale gidsen. Er kunnen meerdere deelnemers zijn tijdens de tour.

Beleef meer

Voorzien van service en comfort verblijft u midden in de overweldigende schoonheid van het ongerepte Amazone regenwoud. U ontmoet de twee authentieke culturen van de binnenlanden en maakt kennis hun unieke leefwijzen en de ongekende diversiteit van Suriname.  U ervaart de jungle in al haar facetten en sluit af met een heerlijke strandverlenging op het veelzijdige eiland Curaçao.

Deelnemers

Minimaal 2 personen.
Tijdens de binnenlandse tours in Suriname wordt u begeleid door lokale gidsen. Er kunnen meerdere deelnemers zijn tijdens de tour.


Maaltijden

Volgens beschrijving.

Vervoer

Per vliegtuig, minibus en korjaal.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


<

Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
meer info
maak nu een afspraak
 
please chat with me