Japan

Datum:31 oktober 2020Aanvang:10:30 uur Locatie: Tenzing Travel Shop Amsterdam
Tenzing Travel Shop Amsterdam
Entrada 201
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
- Route
Op zaterdag 31 oktober organiseert Tenzing Travel landenpresentaties over Japan. Bent u zich aan het oriënteren voor een reis naar Japan en wilt u meer te weten komen over deze unieke bestemming? U bent van harte welkom!

PROGRAMMA


10.30 - 11.30 uur: Presentatie Japan algemeen

11.30 - 12.30 uur: Presentatie eiland Honshu


Bent u nog niet eerder in Japan geweest? Dan adviseren wij u om beide presentaties bij te wonen. Zo krijgt u een compleet beeld van een rondreis door Japan.


Presentatie: Japan algemeen
Reizen door Japan is uniek. Alles gaat daar anders dan in andere landen. Hoe maak je je verstaanbaar, hoe lees je verkeersborden, welk vervoer kies je, waar verblijf je, wat eet je en hoe ga je om met de tradities van de Japanse bevolking? U hoort het allemaal tijdens deze presentatie.

 

Presentatie: eiland Honshu
Honshu is het hoofdeiland van Japan, welke ontzettend veel variatie biedt voor uw rondreis Japan. U vindt hier onder andere de moderne wereldstad Tokyo, de traditionele geisha's in Kyoto, de machtige Mt. Fuji en de fascinerende oorlogsgeschiedenis in Hiroshima. Wij vertellen u over alle bekende en minder bekende plekken op Honshu die u echt niet mag missen.

 

Persoonlijk reisadvies
Na de presentaties heeft u de gelegenheid om aan te sluiten bij een van onze reisspecialisten voor al uw vragen of persoonlijk advies. Vink in het aanmeldformulier aan dat u interesse heeft in een persoonlijk adviesgesprek, dan nemen wij contact met u op om de afspraak in te plannen. Zo weet u zeker dat een van onze reisspecialisten alle tijd voor u heeft.

 


AANMELDEN

Aanhef:
Dhr. Mevr.
Voornaam:
*
Tussenvoegsels:
Achternaam:
*
E-mail:
*
Verborgen veld om ongewenste berichten te voorkomen:
  *
Telefoon:
*
Kies de presentaties die u bij wilt wonen:
Aantal personen:
Persoonlijk adviesgesprek?
Ja, ik wil ook graag een persoonlijk adviesgesprek.
Lunch?
Ja, ik maak ook graag gebruik van de lunch voor EUR 5,- p.p.

- even geduld a.u.b. -


Chat met ons Kies afdeling Azië Noord-Amerika Afrika Caribbean Down Under Latijns Amerika