• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Puur natuur zonder toeristen
 • Zeeleeuwen, zeeolifanten
 • Versteend woud
 • Absolute stilte

Bahia Bustamante

4-daagse autoreis

Bahia Bustamante ligt aan de Atlantische kust ten zuiden van Valdés en is alles tegelijk: dorp, zeewierfabriek, lodge, schapenboerderij, natuurgebied, wildlife. Privébezit, begonnen met zeewiervisserij, toen de schapen erbij en nu ook de hotelgasten.


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Bahia Bustamante, de gastenhuisjes
 • Bahia Bustamante, de lounge in de voormalige dorpswinkel
 • Bahia Bustamante, slaapkamer in gastenhuisje
 • Bahia Bustamante - eetkamer in de voormalige dorpswinkel
 • Bahia Bustamante, ochtendgloren
Bahia Bustamante, de gastenhuisjes Bahia Bustamante, de lounge in de voormalige dorpswinkel Bahia Bustamante, slaapkamer in gastenhuisje Bahia Bustamante - eetkamer in de voormalige dorpswinkel Bahia Bustamante, ochtendglorenImpressies

Bahia Bustamante, de gastenhuisjes
Bahia Bustamante, de lounge in de voormalige dorpswinkel
Bahia Bustamante, slaapkamer in gastenhuisje
Bahia Bustamante - eetkamer in de voormalige dorpswinkel
Bahia Bustamante, ochtendgloren


Reisinformatie


Bahia Bustamante ligt aan de Atlantische kust ten zuiden van Valdés en is alles tegelijk: dorp, zeewierfabriek, lodge, schapenboerderij, natuurgebied, wildlife. Privébezit, begonnen met zeewiervisserij, toen de schapen erbij en nu ook de hotelgasten.
Bahia Bustamante Bahia BustamanteDag tot dag

Trelew → Bahia Bustamante (260 km)

De reis begint en eindigt op het vliegveld van Trelew, waar uw auto klaar staat. U rijdt zuidwaarts door de Patagonische steppe. Onderweg kunt u op de heen- of op de terugweg de enorme pinguïnkolonie van Punta Tombo bezoeken. De privé-nederzetting ligt in the middle of nowhere pal aan zee. U verblijft in een ruim, eenvoudig huisje, met 100% zeezicht.

Bahia Bustamante

De landerijen van Bahia Bustamante liggen over grote lengte langs de kust. Walvissen kunnen soms vanuit de woonkamer of terras worden gespot. De gidsen nemen u mee in de boot naar privé-eilandjes met pinguïns, zeerobben en zeeolifanten. Of ze gaan met u landinwaarts, 30 km over eigen terrein naar de petrified forest: levensechte boomstammen die versteend zijn zo’n 60 miljoen jaar geleden (toen ook de dino’s uitstierven) en nu verspreid in de wildernis liggen. Begeleide wandelingen langs de ruige kust, paardrijden, kajakken of relaxen op eigen terras. Uitleg over zeldzame zeewieren.

Bahia Bustamante → Trelew

U levert de auto weer in op het vliegveld van Trelew.Verdere info

Bijzonderheden

• De lodge/nederzetting ligt ver van de bewoonde wereld. Het is dus niet geschikt als uitvalsbasis voor andere excursies.
• Het arrangement kan vooraf verlengd worden met een overnachting in Puerto Pirámides op schiereiland Valdés om zo de gelegenheid te hebben om een walvissafari in de Golfo Nuevo te maken.

Excursiemogelijkheden

Alle activiteiten die de lodge aanbiedt zijn inbegrepen.

Insiders Tip

Op 27 februari 2017 is er een annulaire zonsverduistering boven Bahia Bustamante! Zie voor de details de website van de NASA
Het gehele complex maakt de indruk een klein kustdorpje te zijn, wat het oorspronkelijk ook was, maar dan wel in privébezit: bedrijf en dorp ten behoeve van de zeewiervangst. De voormalige woonhuizen zijn nu de gastenappartementen. De huisjes van de managers lagen aan de zeekant en zijn nu de Sea View Houses, met woonkamer, 2 slaapkamers en badkamer, voor maximaal 4 personen. Daarachter liggen de Steppe Houses (oorspronkelijk van  de arbeiders) , ook ruim maar met indirect zeezicht en iets kleiner.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Verblijf is basis van volpension

Vervoer

Huurauto, met keuze uit 3 categorieën: Cat. E, bijv. Chevrolet Corsa 4-deurs; Cat. H, bijv. Chevrolet Prisma, Ford EcoSport; Cat J, bijv. Toyota Hilux 4WDTenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me