• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Iguazú watervallen (vanuit Arg.)

3-daags arrangement

De Iguazú-watervallen zijn een natuurwonder van wereldformaat. Grote en kleine watervallen storten over een breedte van ruim twee kilometer in twee etappes naar beneden. De rivier stroomt door tropisch regenwoud met ontelbare vlinders, vogels en reptielen. Do... lees verder »


ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Iguazu, boven de Duivelskeel
 • Iguazu watervallen
 • Watervallen, Foz do Iguaçu, Brazilië
 • Watervallen van Iguassu, Brazilië
 • Watervallen van Foz de Iguaçu
Iguazu, boven de Duivelskeel Iguazu watervallen Watervallen, Foz do Iguaçu, Brazilië Watervallen van Iguassu, Brazilië Watervallen van Foz de IguaçuImpressies

Iguazu, boven de Duivelskeel
Iguazu watervallen
Watervallen, Foz do Iguaçu, Brazilië
Watervallen van Iguassu, Brazilië
Watervallen van Foz de Iguaçu


Reisinformatie


De Iguazú-watervallen zijn een natuurwonder van wereldformaat. Grote en kleine watervallen storten over een breedte van ruim twee kilometer in twee etappes naar beneden. De rivier stroomt door tropisch regenwoud met ontelbare vlinders, vogels en reptielen. Door de aanwezigheid van de eeuwige wolk van waterdruppels vormen de zonnestralen prachtige regenbogen.
Iguazú watervallen (vanuit Arg.) Iguazú watervallen (vanuit Arg.)Dag tot dag

U kunt op alle niveaus dicht bij het water komen. De voetpaden en de steigers langs de watervallen zijn enkele kilometers lang. Naar de spectaculaire Garganta del Diablo rijdt een treintje. De Argentijnse en Braziliaanse zijde bieden ieder een andere aanblik op de watervallen. De Argentijnse kant is een dagexcursie, de Braziliaanse kant kan in een ochtend of een middag bezocht worden. De volgorde waarin u de beide kanten bezoekt is afhankelijk van de aankomst- en vertrekluchthavens.

Aankomst Iguazú

Aankomst op de luchthaven van Puerto Iguazú of van Foz de Iguassu. U wordt naar het hotel van uw keuze gebracht voor twee overnachtingen. De hotels liggen of aan de Argentijnse of aan de Braziliaanse kant.

Iguazú

Vandaag bezoekt u de Argentijnse kant van de watervallen. Er is aan deze kant van de watervallen veel te zien en te doen. Zo kunt u via wandelpaden op de verschillende niveaus de watervallen bewonderen. Vanaf de bovenzijde heeft u een goed overzicht en op een lager niveau ziet u de enorme watermassa neerstorten. U gaat met de jungle train naar de Duivelskeel, de grootste en meest indrukwekkende waterval. Tijdens het bezoek kunt u zonder voorafgaande reservering leuke extra's doen, zoals een tocht in een rubberboot die tot dichtbij en zelfs onder de watervallen vaart (facultatief) (O).

Vertrek Iguazú

In de ochtend bezoekt u de Braziliaanse kant van de watervallen. Een heel andere beleving, u staat dit keer pal tegenover het donderende watergeweld. Hierna wordt u naar de luchthaven gebracht (O).Keuze uit middenklasse, eersteklasse en boutique hotel. Onze middenklasse hotel San Martin ligt aan de Braziliaanse kant van de rivier. De luxere hotels liggen aan de Argentijnse kant.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak