• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Walvissen met 100% spotkans (seizoengebonden)
 • Zeeleeuwen, zeeolifanten
 • Pinguïns
 • Logeren op schapenboerderij

Valdés

3-daagse autoreis

Om beesten te zien moet u naar het schiereiland Valdés aan de Atlantische kust. Ze zijn er in overvloed: walvissen, pinguïns, zeeolifanten, zeeleeuwen. En op de steppe in het achterland grazen guanaco’s (wilde lama’s) en schiet er af en toe een haas of een... lees verder »Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Om beesten te zien moet u naar het schiereiland Valdés aan de Atlantische kust. Ze zijn er in overvloed: walvissen, pinguïns, zeeolifanten, zeeleeuwen. En op de steppe in het achterland grazen guanaco’s (wilde lama’s) en schiet er af en toe een haas of een struisvogel voor de auto langs.

Valdés ValdésDag tot dag

Trelew › Valdés (200 km)

De reis begint en eindigt op het vliegveld van Trelew, waar uw auto klaar staat. U rijdt via Puerto Madryn naar het schiereiland Valdés. Twee nachten verblijf op de schapenboerderij Rincon Chico, op basis van volpension,gelegen in de zuidoosthoek van het schiereiland.

Valdés

Zoals overal in Patagonië zijn ook hier de estancia’s zeer uitgestrekt en het land van deze boer grenst over 15 km lengte aan de kust, met op het strand ‘eigen’ kolonie's zeeolifanten en zeeleeuwen. U verblijft hier op all-inclusive basis, dus alle excursies en activiteiten op de boerderij zijn inbegrepen. Wandelingen, meedoen op de boerderij, met de gids naar het strand, kajakken, mountain biken. Vanaf het strand kunnen orka's en pinguïns gespot worden. Als u in het hotel verblijft, dan trekt u er zelf op uit: met de hotelgids naar de zeeolifanten, met de auto naar de pinguïns en zeeleeuwen bij de Caleta of naar de pinguïnkolonie van San Lorenzo in het uiterste noorden van Valdés.

Valdés › Trelew

U levert de auto weer in op het vliegveld Trelew. Afhankelijk van de vluchttijden kunt u op dag 1 of dag 3 de walvisexcursie maken in Puerto Pirámides. Tussen juni en december wemelt het van de walvissen, in de baai Golfo Nuevo, die daar hun jongen baren en groot brengen.Verdere info

Bijzonderheden

 • Walvisseizoen: eind juni t/m begin december
 • Pinguïns: half september tot begin maart
 • Zeeleeuwen en zeeolifanten het gehele jaar

Excursiemogelijkheden

 Walvis spotten wordt georganiseerd vanuit het dorp Puerto Pirámides op het schiereiland Valdés. Er zijn vele aanbieders en de boottochten worden gedurende de gehele dag aangeboden. In de weekenden en tijdens feestdagen is het zaak om vroeg op de dag te boeken, de excursies zijn vaak uitverkocht. De excursieboten zijn altijd met open dek voor optimaal zicht.

 Op winderige dagen kan er flinke deining zijn.

 Er is sinds 2014 ook een 'Yellow Submarine" met een onderwater-cabine om de walvissen onder water te kunnen bekijken. De submarine heeft ook gewoon open dek. Bij winderig weer is er echter veel sediment in het water en is het zicht beperkt, jammer van de 100% toeslag.
Verblijf op schapenboerderij Rincon Chico

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volpension.

Vervoer

Huurauto, met keuze uit 3 categorieën: cat. E, bijv. Chevrolet Corsa 4-deurs; Cat. H, bijv. Chevrolet Prisma, Ford EcoSport; Cat. J, bijv. Toyota Hilux 4WDTenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me