• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

Kaap Hoorn

Historische route Charles Darwin

Woeste lege natuur

Wandelingen door inheemse bossen

Wandelingen aan de voet van gletsjers

Fjordencruise vanuit Ushuaia

4-daagse expeditiecruise

Tijdens de vierdaagse expeditiecruise vanuit  Ushuaia – in het uiterste zuiden van Argentinië - vaart u onafgebroken door de imposante natuur van de Chileense fjorden. Het comfortabele cruiseschip navigeert door een wereld zonder wegen, alleen ongerepte ... lees verder »

Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Fjordencruise Australis, walvissen spotten
 • Fjordencruise, aanlanding Pía gletsje
 • Fjordencruise, achtergrond Cordillera Darwin
 • Fjordencruise, Águila gletsjer
 • Fjordencruise, bij de Pia gletsjer
Fjordencruise Australis, walvissen spotten Fjordencruise, aanlanding Pía gletsje Fjordencruise, achtergrond Cordillera Darwin Fjordencruise, Águila gletsjer Fjordencruise, bij de Pia gletsjerImpressies

Fjordencruise Australis, walvissen spotten
Fjordencruise, aanlanding Pía gletsje
Fjordencruise, achtergrond Cordillera Darwin
Fjordencruise, Águila gletsjer
Fjordencruise, bij de Pia gletsjer


Reisinformatie

Tijdens de vierdaagse expeditiecruise vanuit  Ushuaia – in het uiterste zuiden van Argentinië - vaart u onafgebroken door de imposante natuur van de Chileense fjorden. Het comfortabele cruiseschip navigeert door een wereld zonder wegen, alleen ongerepte natuur en gletsjers die tot aan zee reiken. En mooie vegetatie in de magelhaenbossen en op de toendra. Met de zodiac aan land voor wandelingen op het strand vol zeeleeuwen of robben, naar ijsfronten en naar het Albatrosmonument op het legendarische Kaap Hoorn!
Fjordencruise vanuit Ushuaia Fjordencruise vanuit Ushuaia
Reisnaam:
Fjordencruise vanuit Ushuaia
Reistype:
4-daagse expeditiecruise
Reiscode:
Prijsinfo:
v.a. € 1380,- Prijs p.p.
Offerte aanvragen
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek ons

Inbegrepen

• Overnachtingen aan boord op basis van logies, volpension en open bar
• Excursies volgens beschrijving
• Engelssprekende lokale gidsen
• Havengelden, entrees national parks
• Laarzen ter bruikleen

Niet inbegrepen

• Transfers naar en van de pier

• Persoonlijke uitgaven zoals fooien

Accommodatie

Verblijf aan boord van de ms Stella Australis (210 passagiers). Er zijn verschillende hutcategorieën maar altijd met privébadkamer en raam of patrijspoort.
De standaardhut is 16½ m². Daarnaast is er in elke hutcategorie ook een variant superior hut, die 4 m² groter is. Alle hutten kunnen zowel met tweepersoonsbed als met afzonderlijke bedden worden gereserveerd.

Maaltijden

Op basis van logies, volpension en open bar.

Vervoer

Aan boord van ms Stella Australis, met zodiacs voor de excursies.

Bijzonderheden

• INSCHEPING: Passagiers kunnen op de dag van vertrek inchecken op het rederijkantoor in de stad. Openingsuren: 10:00 - 17:00 uur. Uw bagage wordt door het personeel naar het schip en uw hut gebracht. Als u die dag met het vliegtuig bent aangekomen, wordt u eerst naar het rederijkantoor gebracht, zodat u de rest van de dag de handen vrij hebt om de stad te verkennen. Inscheping is om 18:00 uur. Afvaart: 20:00 uur. Passagiers dienen een uur voor de afvaart aan boord te zijn. Adres rederijkantoor: Juan Manuel de Rosas 160, Ushuaia.
• VAARSCHEMA: Ushuaia - Punta Arenas 4-daags, vertrek elke woensdag: ms Stella Australis
• KLEDING: Voor de wandelingen aan land zijn goede stevige wandelschoenen nodig, of u gebruikt de laarzen die de passagiers ter beschikking staan.
• AANKOMST: Wij kunnen voor u in Punta Arenas een transfer verzorgen vanaf de pier naar het hotel, het busstation, het vliegveld of naar het kantoor van de autoverhuurmaatschappij. Aankomst: 11:30 uur.

Fjordencruise vanuit Ushuaia Fjordencruise vanuit Ushuaia

Ushuaia

U checkt in de loop van de dag in op het rederijkantoor in het centrum, waar u alvast de bagage kunt achterlaten. Tot aan de inscheping om 18:00 uur hebt u nog tijd over om bijvoorbeeld rond te kijken in het centrum. U wandelt naar de pier voor de inscheping. De bagage staat al in uw hut. Tijdens de welkomstcocktail wordt u geïnformeerd over de procedures voor de (land)excursies die plaatsvinden met grote zodiacs. Tijdens het diner vaart u al.

Kaap Hoorn → Wulaiabaai

Waar beide oceanen elkaar ontmoeten ligt Kaap Hoorn, een rotseiland (hoogste punt bij het monument 425 meter) dat eeuwen diende als oriëntatiepunt voor de zeevaarders. Het wordt met recht ook wel 'het einde van de wereld' genoemd. Bij rustig weer wordt u per zodiac aan land gebracht voor een wandeling naar het grote monument en de vuurtoren. In de middag een bezoek aan de baai van Wulaia voor een boswandeling (naar keuze van lichte tot zwaarder) waar u kennis maakt met de inheemse boomsoorten. Er staan vooral veel soorten zuidbeuken. Het is een historische plek omdat Charles Darwin hier een van de laatste indianengemeenschappen van Patagonië bezocht (en beschreef in zijn reisverslag).

Agostini Sound → Aguilagletsjer

Het schip vaart in de nacht verder westwaarts door het Beaglekanaal. Voorbij de meest westelijke punt van Vuurland is er een kort traject op open zee en daarna vaart het schip meteen weer de beschutte fjorden in. Er staat in de ochtend een langer verblijf gepland in de De Agostini Sound, een prachtige zeestraat omringd door steile bergtoppen en talloze gletsjers. Met de zodiacs is er een aanlanding bij de Aguila gletsjer voor een mooie wandeling naar de voet van de ijsval; in de omgeving zijn prachtige magelhaenbossen van lage zuidbeuken.

Magdalena → Punta Arenas

Op het eiland Magdalena wandelt u op weg naar de vuurtoren door een immense kolonie Magelhaenpinguïns. In september en in april wordt deze excursie vervangen door een bezoek aan de zeeleeuwen op Marta eiland. U gaat rond 11:30 uur van boord in Punta Arenas.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Inbegrepen

• Overnachtingen aan boord op basis van logies, volpension en open bar
• Excursies volgens beschrijving
• Engelssprekende lokale gidsen
• Havengelden, entrees national parks
• Laarzen ter bruikleen

Niet inbegrepen

• Transfers naar en van de pier

• Persoonlijke uitgaven zoals fooienTenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
Kom naar onze Camperdag op 2 september 2017