• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Iguazú watervallen
 • In de jungle
 • Yacutinga Lodge

Yacutinga Lodge

3-daags natuurarrangement

U kunt uw verblijf in Iguazú verlengen met een verblijf in de Yacutinga Lodge, een juweeltje diep weggestopt in het regenwoud. Alle excursies worden door natuurgidsen begeleid en zijn inbegrepen, het subtropische klimaat is het gehele jaar aangenaam warm.


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Iguazu watervallen
 • Iguazu, Yacutinga Lodge
 • Iguazu, Yacutinga lodge
 • Yacutinga Lodge, Double jungle view Room
 • Yacutinga Lodge, restaurant, gourmet menu
Iguazu watervallen Iguazu, Yacutinga Lodge Iguazu, Yacutinga lodge Yacutinga Lodge, Double jungle view Room Yacutinga Lodge, restaurant, gourmet menuImpressies

Iguazu watervallen
Iguazu, Yacutinga Lodge
Iguazu, Yacutinga lodge
Yacutinga Lodge, Double jungle view Room
Yacutinga Lodge, restaurant, gourmet menu


Reisinformatie


U kunt uw verblijf in Iguazú verlengen met een verblijf in de Yacutinga Lodge, een juweeltje diep weggestopt in het regenwoud. Alle excursies worden door natuurgidsen begeleid en zijn inbegrepen, het subtropische klimaat is het gehele jaar aangenaam warm.
Yacutinga Lodge Yacutinga LodgeDag tot dag

Iguazú › Yacutinga Lodge

In het begin van de middag haalt de staf van de lodge u op bij het verzamelpunt in Puerto Iguazú. De transfer naar de lodge duurt 2 uur en leidt eerst langs plantages waar de Argentijnse matethee wordt verbouwd. En dan bent u in het regenwoud. Bij aankomst krijgt u informatie over de lodge en de activiteiten. Het regenwoud is hier van het zogenaamde secondary type en de natuurgidsen geven uitleg over het proces van herstel in zo’n bostype. Twee overnachtingen (D).

Yacutinga

Na het ontbijt gaat u met de gids kajakken op de San Franciscorivier. Vanaf het water is de beste manier om de galerijopbouw van het bos en de vogels te observeren. Een paar stille, relaxte uren op het water. Na de lunch een siësta, al dan niet aan de rand van het zwembad en dan later op de middag met de gids een junglewandeling: orchideeën, bromelia’s, vlinders, er is veel te zien en de gids laat u kennismaken met de medicinale toepassing van talloze planten. Na het diner kunt u nog een nachtwandeling maken (O,L,D).

Yacutinga Lodge › Iguazú

Vrije morgen en dan terug naar Iguazú. Afhankelijk van uw eindbestemming verzorgen wij uw transfer naar de Argentijnse of Braziliaanse luchthaven (O).Verdere info

Bijzonderheden

• Het verblijf in de Yacutinga Lodge is niet geschikt als uitvalsbasis voor het bezoek aan de watervallen. De lodge is bedoeld als een verlenging van het verblijf in Puerto Iguazu, u hebt de watervallen dus al bezocht. Het arrangement kan in principe ook voorafgaand aan de watervallen worden geboekt, maar vanwege de vaste transfertijden dient uw reisschema daarop aangepast worden. Vraag ons om advies.

• Het klimaat is over het gehele jaar gelijkmatig, er zijn geen echte seizoenen. Regenbuien komen dagelijks voor; in juli en augustus het minst, in december, januari en februari het meest. In de periode april tot en met juni wil het in de vroege ochtend nog wel eens fris zijn.

Excursiemogelijkheden

In Yacutinga Lodge zijn alle excursies en activiteiten inbegrepen in de reissom.
De Yacutinga Lodge is een romantische plek vol vrolijke kleuren en uitbundig groen, dat tot in de lounges groeit. Een serene plek waar u omringd wordt door toekans, aapjes, vlinders en honderden vogelsoorten. Er zijn 20 kamers, verdeeld over 5 paviljoens in het groen. De kamers zijn ruim, sfeervol en eenvoudig. Voorzieningen: badkamer, safe, ventilator, klein houtkacheltje voor de koude ochtenden in de winter, terraszitje.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

De staf van de lodge haalt de gasten op bij een vast verzamelpunt aan de rand van Puerto Iguazu. Er zijn vaste tijden en u reist samen met de andere hotelgasten.Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me