• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

• Talrijke natuurexcursies
• Aantrekkelijke kalksteenformaties
• Grotten, watervallen
• Mooie wandelingen

Chapada dos Guimarães

2- of 3-daags arrangement

Een bezoek aan de Noord-Pantanal kan gemakkelijk verlengd worden met een paar dagen Chapada dos Guimarães. Het ligt slechts 60 km ten noorden van Cuiabá. Zelfs een korte tour van twee dagen met één overnachting loont al.ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.

Impressies
Reisinformatie


Een bezoek aan de Noord-Pantanal kan gemakkelijk verlengd worden met een paar dagen Chapada dos Guimarães. Het ligt slechts 60 km ten noorden van Cuiabá. Zelfs een korte tour van twee dagen met één overnachting loont al.
Dag tot dag

De Chapada dos Guimarães bestaat uit een afwisselend landschap van tafelbergen, watervallen, savanne, grotten en mooie wandelroutes. U verblijft één of twee nachten in Pousada do Park. Er zijn twee varianten.

Met de huurauto
U neemt op het vliegveld van Cuiabá de auto in ontvangst en rijdt naar uw hotel (ca.2 uur). Een Engelssprekende gids gaat met u mee in de auto op verkenning door het natuurgebied. In de 2-daagse variant is dat op de eerste middag. In de 3-daagse variant gaat de gids op dag 2 de gehele dag mee op stap.

Arrangement
U wordt op het vliegveld van Cuiabá ontvangen door uw gids. Onderweg naar de Chapadas krijgt u al van alles te horen over dit bijzondere gebied. En u ziet tijdens de heenrit al meteen en hoogtepunt: de beroemde landmark Véu de Noiva en - als u al voor één uur bent vertrokken - u neemt een kijkje bij het Geodesic Center of South America. U verblijft twee nachten in Pousada do Park. Diner en overnachting.
Op de tweede dag bent u de gehele dag op stap met uw gids. Mooie rotsformaties en veel watervallen. Lunch onderweg is inbegrepen. Terug naar het hotel voor diner en overnachting. Mis niet de zonsondergang vanaf de observatietoren bij het hotel!
Op de derde dag wordt u teruggebracht (zonder gids) naar het vliegveld van Cuiabá.U verblijft in hotel Pousada do Park.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak