• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat
Tenzing Travel Best Deal

Impressions of Brazil

8-daagse individuele reis

De 'grote drie' van Brazilië worden tijdens deze reis aangedaan: Rio de Janeiro, de Iguaçu- watervallen en Salvador da Bahia. Een compacte reis, met veel excursies inbegrepen. U krijgt in 8 dagen een uitstekende indruk van dit land: de wereldberoemde stran ... lees verder ↓Highlights

 • Rio de Janeiro, meer dan standaard
 • Iguaçu watervallen
 • Afro-cultuur en koloniale architectuur in Salvador da Bahia
INDICATIEPRIJS vanaf € 2100,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Christusbeeld, Rio de Janeiro
 • Rio de Janeiro
 • Rio de Janeiro
 • Foz de Iguaçu
 • Salvador de Bahia
Christusbeeld, Rio de Janeiro Rio de Janeiro Rio de Janeiro Foz de Iguaçu Salvador de BahiaImpressies

Christusbeeld, Rio de Janeiro
Rio de Janeiro
Rio de Janeiro
Foz de Iguaçu
Salvador de Bahia


Reisinformatie


De 'grote drie' van Brazilië worden tijdens deze reis aangedaan: Rio de Janeiro, de Iguaçu- watervallen en Salvador da Bahia. Een compacte reis, met veel excursies inbegrepen. U krijgt in 8 dagen een uitstekende indruk van dit land: de wereldberoemde stranden, het Christusbeeld,  het kleurrijke Afrikaans-koloniale Salvador en natuurlijk dé watervallen van de wereld. Een ideale trip als u niet al te veel tijd heeft.

Impressions of Brazil Impressions of BrazilDag tot dag

Rio de Janeiro

Na aankomst op het vliegveld volgt uw transfer naar het hotel.

Rio de Janeiro

Meteen op de eerste dag naar de beroemdste ikoon van het land: het Christusbeeld op de Corcovado. U gaat met het treintje naar boven. ’s Middags maakt u kennis met het leven in één van de vele favela’s, het is de wijk Rocinha, de grootste van de stad. Met uw eigen gids en een gids uit de wijk wandelt u rond over pleintjes en trapstraten terwijl u verteld wordt over community projecten en opbouwwerk in de wijk. Zo bezoekt u een school, dat bijdragen ontvangt uit deze tours (O).

Rio de Janeiro

U begint aan zee: met de kabelbaan in twee etappes naar de Sugar Loaf waar u een geweldig panorama heeft over de baaien en de stranden. Na lunchtijd bezoekt u downtown Rio, het is een wandeling waarin u verteld wordt over de geschiedenis van Old Rio aan de hand van talrijke interessante gebouwen, zoals die van de regering, het paleis, de kathedraal, opera en het beroemde koffiehuis Colombo (O).

Rio de Janeiro › Iguaçu

Ochtendvlucht naar Foz de Iguaçu, 's werelds mooiste watervallen. In de middag bezoekt u Braziliaanse kant van de watervallen. Het panorama op de ‘Duivelskeel’ is heel indrukwekkend (O).

Iguaçu

U bezoekt de Argentijnse kant waar tal van wandelpaden zijn uitgezet, zowel beneden als boven langs. Er vormen zich prachtige regenbogen en u ziet honderden vlinders. U kunt ook optioneel de excursie 'Gran Aventura' boeken; eerst een jeeptour door de jungle en dan in een grote zodiac over zes kilometer de rivier afzakken tot aan de watervallen. Of gewoon een een spannend zodiactochtje naar een der watervallen. U wordt helemaal nat maar met die hoge temperatuur bent u zo weer droog (O).

Iguaçu › Salvador da Bahia

In de ochtend vliegt u met overstap naar de stad Salvador de Bahia voor twee overnachtingen. Bij aankomst transfer naar het hotel in de wijk Pelourinho (O).

Salvador da Bahia

Deze hoofdstad van de staat Bahia geniet grote bekendheid als etnische smeltkroes van de Afro-Braziliaanse cultuur. U verblijft in de wijk Pelourinho, het historische centrum van Salvador, dat uitgeroepen is tot werelderfgoed. U begint de stadsexcursie voor de deur van het hotel met een wandeling door uw eigen wijk. Schilderachtige keienstraatjes met bonte gevels en vol leven. Op de pleintjes zijn mannen de capoeira aan het oefenen, elders is straatmuziek en tref je bont uitgedoste straatverkoopsters. Sommige kerken zijn echte must sees. ’s Middags maakt u een stadsrondrit door de oude benedenstad (O).

Salvador da Bahia

Transfer naar de luchthaven van Salvador da Bahia of u kiest voor een strandverlenging in Morro de Sao Paulo (alleen per boot) of in Praia do Forte (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • U kunt de reis uiteraard ook geheel op privé-basis boeken.
 • Excursie Gran Aventura is niet toegestaan voor zwangeren en kinderen beneden 12 jaar.

Reisleiding

Tijdens de transfers en de excursies (wisselende) Engelssprekende gidsen. Uitzonderingen: transfer hotel-vliegveld zowel in Rio als in Salvador alleen Portugeessprekende chauffeur.

Verlenging

Deze reis is uitstekend te combineren met een strandverblijf: in de regio Rio de Janeiro vóór de reis of bij Salvador da Bahia na de reis.
Naar keuze in middenklasse of eersteklasse accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Vervoer

Per airco taxi of (mini)bus. Het vervoer tussen Rio de Janeiro-Iguaçu-Salvador da Bahia vindt per vliegtuig plaats. Transfers en excursies zijn op privébasis maar met de volgende uitzondering: excursies en transfer-uit in Iguaçu zijn op groepsbasis.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me