• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Iguassu arrangement (vanuit Braz.)

3 natuurarrangement

De watervallen van Iguassu zijn een natuurwonder van wereldformaat. Grote en kleine watervallen storten over een breedte van ruim twee kilometer in twee etappes naar beneden. De rivier stroomt door tropisch regenwoud met ontelbare vlinders, vogels en reptiele... lees verder »


ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Iguazu watervallen
 • Foz de Iguaçu
 • Duivelskeel, watervallen van Iguazu
 • Foz de Iguaçu, panorama vanaf de Braziliaanse kant
 • Watervallen van Foz de Iguaçu
Iguazu watervallen Foz de Iguaçu Duivelskeel, watervallen van Iguazu Foz de Iguaçu, panorama vanaf de Braziliaanse kant Watervallen van Foz de IguaçuImpressies

Iguazu watervallen
Foz de Iguaçu
Duivelskeel, watervallen van Iguazu
Foz de Iguaçu, panorama vanaf de Braziliaanse kant
Watervallen van Foz de Iguaçu


Reisinformatie


De watervallen van Iguassu zijn een natuurwonder van wereldformaat. Grote en kleine watervallen storten over een breedte van ruim twee kilometer in twee etappes naar beneden. De rivier stroomt door tropisch regenwoud met ontelbare vlinders, vogels en reptielen. Door de aanwezigheid van de eeuwige wolk van waterdruppels vormen de zonnestralen prachtige regenbogen.
Iguassu arrangement (vanuit Braz.) Iguassu arrangement (vanuit Braz.)Dag tot dag

INTRO

U kunt op alle niveaus dicht bij het water komen. De voetpaden en de steigers langs de watervallen zijn enkele kilometers lang. Naar de spectaculaire Garganta del Diablo rijdt een treintje. De Argentijnse en Braziliaanse zijde bieden ieder een andere aanblik op de watervallen. Vanuit de hotels in Foz de Iguassu worden de Argentijnse en de Braziliaanse kant elk in een ochtend of een middag bezocht. De volgorde waarin u de beide kanten bezoekt is afhankelijk van de aankomst- en vertrekluchthavens.

Aankomst Iguassu

Aankomst op de luchthaven van Foz de Iguassu (Iguaçu). U wordt naar het hotel van uw keuze gebracht voor twee overnachtingen. 's Middags bezoekt u de Brazilaanse kant van de watervallen.

Iguassu

Vandaag bezoekt u de Argentijnse kant van de watervallen. Er is aan deze kant van de watervallen veel te zien en te doen. Zo kunt u via wandelpaden op de verschillende niveaus de watervallen bewonderen. Vanaf de bovenzijde heeft u een goed overzicht en op een lager niveau ziet u de enorme watermassa neerstorten. U gaat met de jungle train naar de Duivelskeel, de grootste en meest indrukwekkende waterval. Tijdens het bezoek kunt u zonder voorafgaande reservering leuke extra's doen, zoals een tocht in een rubberboot die tot dichtbij en zelfs onder de watervallen vaart (facultatief) (O).

Vertrek Iguassu

Transfer naar het vliegveld van Foz de Iguassu (O).Verdere info

Bijzonderheden

• De transfers zijn gebaseerd op aankomst en vertrek op de Braziliaanse luchthaven. Tegen een geringe meerprijs verzorgen we uw transfer voor de Argentijnse luchthaven.
De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Vervoer

• Transfers zijn op privébasis
• Excursies zijn op groepsbasis en afhankelijk van de groepsgrootte is het vervoer per minibus of tourbusTenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak