• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

From Paraty with Love

5-daagse individuele reis

Vijf dagen onthaasten aan de mooie kust ten zuiden van Rio de Janeiro. Het weelderige Atlantische regenwoud van de Costa Verde reikt tot aan de oceaan en omzoomd de baaien en stranden. Paraty is een koloniaal pareltje en Ilha Grande is autovrij.
Vanaf € 975,-   p.p. incl. privétransfers Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • De smalle straten van Paraty
De smalle straten van ParatyImpressies

De smalle straten van Paraty
Reisinformatie


Vijf dagen onthaasten aan de mooie kust ten zuiden van Rio de Janeiro. Het weelderige Atlantische regenwoud van de Costa Verde reikt tot aan de oceaan en omzoomd de baaien en stranden. Paraty is een koloniaal pareltje en Ilha Grande is autovrij.
From Paraty with Love From Paraty with LoveDag tot dag

Rio de Janeiro › Ilha Grande

U reist langs de prachtige Costa Verde. In Angra dos Reis of in Mangaratiba stapt u op de ferry naar het eiland Ilha Grande. De boottocht duurt ongeveer 2 uur. Bij aankomst wandelt u naar het hotel, een kleine eenvoudige pousada. Voor uw bagage wordt gezorgd.

Ilha Grande

Op dit paradijselijke eiland vol groen, heuvels en verleidelijke strandjes kunt u zich prima vermaken. Bonte vissersbootjes varen u naar de romantische, afgelegen strandjes. Er zijn mooie wandelroutes en u kunt er ook snorkelen. Er zijn bootjes, die u naar kleine strandjes en baaien varen, zoals bijvoorbeeld naar het kristalheldere water van Lagoa Azul, of u pakt de taxiboot om op het mooiste strand - Lopes Mendes - te komen (na boottaxi nog een uur lopen) (O).

Ilha Grande › Paraty

Vandaag reist u relaxed verder naar het stadje Paraty. U hoeft niet vroeg op en bij aankomst van de ferry in Angra dos Reis staat de transfer op u te wachten om u naar Paraty te brengen. Twee nachten in Paratay (O).

Paraty

Het centrum is klein en overzichtelijk, dus het is onbezorgd strunen door de straatjes met boetiekjes, cafe's, eethuizen en souvenirwinkeltjes. Op de koloniale gevels zijn hier en daar mooie geometrische patronen geschilderd. Aan de pier kunt u zich laten verleiden om naar een van de vele eilandjes in de baai te worden gevaren (O).

Paraty › Rio de Janeiro

Retourtransfer naar Rio de Janeiro (O).U verblijft in karakteristieke, kleinschalige accommodaties.
Ilha Grande, naar keuze: pousada Naturalia Ilha Grande of Sagu Mini Resort
Paraty: pousada Marquesa

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Vervoer

De landtransfers zijn naar keuze op groepsbasis of op privébasis. De begeleiding is Portugeessprekend. Maar op de heenreis is er Engelssprekende assistentie bij de overstap op de ferry.Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me