• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Recife & Olinda

2-daags stadsarrangement

De stad Recife ligt in het noordoosten van het land en dankt haar naam aan het langgerekte rif voor de kust. Olinda ligt nabij, een stad met een wonderschoon koloniaal centrum. Het uitzicht hier vandaan over zee is prachtig met in de verte de moderne skyli... lees verder »

Vanaf € 245,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Olinda bij Recife
 • Recife, moderne sculpturen op de havenpier
 • Recife, Instituto Ricardo Brennand, Botero in de tuin
Olinda bij Recife Recife, moderne sculpturen op de havenpier Recife, Instituto Ricardo Brennand, Botero in de tuinImpressies


Olinda bij Recife

Recife, moderne sculpturen op de havenpier
Recife, Instituto Ricardo Brennand, Botero in de tuin


Reisinformatie


De stad Recife ligt in het noordoosten van het land en dankt haar naam aan het langgerekte rif voor de kust. Olinda ligt nabij, een stad met een wonderschoon koloniaal centrum. Het uitzicht hier vandaan over zee is prachtig met in de verte de moderne skyline van Recife. In en rond Recife is nog Hollands erfgoed te zien uit de tijd van de West-Indië Compagnie. Recife is uitvalsbasis voor een bezoek aan Fernando do Noronha en hier begint onze autoreis Recife-Salvador
Dag tot dag

In de oude stad van Recife zijn een aantal interessante gebouwen te bewonderen en op de havenpieren staan in het oog springende kunstwerken. Ooit waren het de Hollanders in de 17e  eeuw die het hier voor het zeggen hadden. Vooral de vele gekanaliseerde wateren en bruggen getuigen hier nog van. Niet ver van Recife ligt Olinda, op een heuvel boven zee, vol met kerken, kloosters en koloniale huizen, smalle straatjes en pittoreske pleinen. Buiten Olinda ligt Fort Oranje, mooi aan zee gelegen. Tijdens het 2-daags arrangement verblijft u in Olinda. Wandelexcursie in Olinda, rondrit in Recife inclusief bezoek aan het Instituto Ricardo Brennand met de schilderijen van Frans Post en bezoek aan fort Oranje.Naar keuze in Hotel Sete Colinas of Pousada do Amparo, beide in Olinda, op basis van logies en ontbijt.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Op basis van logies en ontbijt.

Vervoer

Personenwagen of minibusje, afhankelijk van het aantal passagiers.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me