• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

• Maximale natuurbeleving in Torres del Paine

• Superleuke overnachting

Torres del Paine Ecocamp Patagonia

4-daags natuurarrangement

In de noordelijke sector Laguna Amarga van het nationale park Torres del Paine ligt het luxe tentenkamp Ecocamp, dat een actief excursieprogramma aanbiedt onder de naam “Wildlife Safari”. U hebt de keuze uit kortere en langere wandelingen,  mountain bike... lees verder »


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Suite Dome onder de sterrenhemel
 • Ecocamp standard dome
 • Guanaco's in Torres del Paine
 • Ecocamp, suite dome interieur
 • Excursie Greygletsjer, Torres del Paine
Suite Dome onder de sterrenhemel Ecocamp standard dome Guanaco's in Torres del Paine Ecocamp, suite dome interieur Excursie Greygletsjer, Torres del PaineImpressies

Suite Dome onder de sterrenhemel
Ecocamp standard dome
Guanaco's in Torres del Paine
Ecocamp, suite dome interieur
Excursie Greygletsjer, Torres del Paine


Reisinformatie


In de noordelijke sector Laguna Amarga van het nationale park Torres del Paine ligt het luxe tentenkamp Ecocamp, dat een actief excursieprogramma aanbiedt onder de naam “Wildlife Safari”. U hebt de keuze uit kortere en langere wandelingen,  mountain biken of met de boot naar de Greygletsjer.  Het complex ligt aan de voet van de W-trek.Dag tot dag

Toelichting programma

Het arrangement kan elke dag van de week beginnen en vervolgens zijn uw excursies conform de weekdagen hieronder.

MAANDAG en DONDERDAG

Dagexcursie naar Laguna Azul, in de noordoosthoek van het parkgebied. De chauffeur maakt regelmatig stops om in het groen te wandelen en foto's te maken van de wildlife zoals van de guanaco's en de nandoe's. er zijn overal prachtige vista's op de bergen - torres en cuernos. Wandeling naar het meer, aan de oevers is het aangenaam picnicken. Na de luch een wandeling naar de Cañadon Macho. Veel kans op het van spotten van guanaco's en nandoe's. Dan met het busje terug naar Ecocamp, het is tijd voor cocktail. Deze tour kan ook actiever: met de mountain bike waarbij er in totaal zo'n 5 kilometer gefietst wordt (dat is ongeveer 2 uur).

DINSDAG en VRIJDAG

Vandaag staat een prachtige excursie op het programma: naar de westelijke meren en de boottocht naar de Greygletsjer. U komt door een groot deel van het park en onderweg wordt er vaak gestopt bij mooie uitzichtspunten. Met een beetje geluk kunt u de condor voor de lens krijgen. Aan de oevers van Lago Grey wordt gepicknickt en u wandelt over de brede zandstranden. Dan met de boot over het meer naar het ijsfront van de Greygletsjer. Het ijs is op veel plekken diepblauw, soms dondert er een ijstoren in het water. Fantastisch. Opmerking: in het laagseizoen (sep/okt/apr/mei) wordt het minimum aantal van 8 passagiers niet gehaald. Natuurlijk wordt er dan een alternatieve excursie aangeboden. In de actieve variant is er een stevige wandeling in de heuvels langs Lago Grey, dus zonder boottocht.

WOENSDAG en ZATERDAG

Een wandeling van zo'n 6 km langs de oevers van Lago Sarmiento en Lago Sarmiento Chico. Veel mooie vegetatie in relatief vlak gebied. We volgen de Fauna Trail met kans op het spotten van guanaco's en wie weet een pootafdruk van de poema. De wandeling zelf duurt ongeveer 5 uur. U bent van 10 uur ’s morgens tot 6 uur ’s avonds op stap.

ZONDAG

Vandaag naar twee prachtige sightseeing plekken: Salto Grande en de Condor Lookout. Zoals alle dagen begint de excursie om 10 uur. Het si zo'n 30 km door het prachtige landschap van het park naar Pudeto. Vandaar wandelen we naar de Salto Grande, waar het water van Nordenskjöld meer in het Pehoemeer valt. We wandelen vervolgens zo'n 1000 metr naar de Mirador Cuernos, waar u een geweldig panorama hebt op de beroemde iconische bergtoppen van het park. De tour gaat verder naar Lago Pehoe voor een wandeling van twee uur naar de Mirador Condor. Op heldere dagen kun je vanaf deze plek het immense ijsveld van het Zuidelijk Patagonisch IJsveld zien. Hier is de picknick lunch. Dan terug naar de auto en naar het hotel.Verdere info

Bijzonderheden

• De retourtransfer van Ecocamp naar Punta Arenas arriveert rond 16:00 uur op het vliegveld. Daarna rijdt het hotelbusje verder naar de hotels in Punta Arenas.

• De inbegrepen transfer van en naar El Calafate, Argentinië gaat als volgt:

Naar Ecocamp: privétransfer hotel-busstation Calafate, lijnbus naar Puerto Natales, hotelshuttle naar Ecocamp

Vanuit Ecocamp: transfer van Ecocamp naar de grensplaats Cerro Castillo, overstap op lijnbus naar El Calafate.
U verblijft in tenten die hier domes worden genoemd. Het zijn geodetische koepels met veel comfort. Er zijn standard, superior en suite domes.

• Standard domes: 10 m², gedeelde toilet- en bad faciliteiten

• Superior domes: 23 m², eigen badkamer, skylight venster, verwarming

• Suite domes: 37 m², voor max. 4 personen, met een bovenverdieping voor gasten 3 en 4, eigen badkamer, houtkachtel, terras, grote ramen

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me