• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • De 'funiculares' of stadsliften tussen beneden- en bovenstad
 • De panorama's vanaf de paseo's over de benedenstad en de zee
 • Bezoek aan de bodega's in de Casablanca wijnstreek

Valparaíso met de auto

3-daagse autoreis

Valparaíso ligt aan de kust op 1½ uur rijden van Santiago. In de benedenstad staan de  pronkgebouwen uit de gloriejaren. Op de hellingen liggen schilderachtige wijken met kleurrijke huizen en oude stadsliften brengen u naar de hooggelegen promenades. ... lees verder »Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Valparaíso, Hotel Casa Higueras, zwembadterras
 • Valparaíso, Hotel Casa Higueras buitenaanzicht
 • Valparaíso, Hotel Casa Higueras dakterras
Valparaíso, Hotel Casa Higueras, zwembadterras Valparaíso, Hotel Casa Higueras buitenaanzicht Valparaíso, Hotel Casa Higueras dakterrasImpressiesValparaíso, Hotel Casa Higueras, zwembadterras
Valparaíso, Hotel Casa Higueras buitenaanzicht
Valparaíso, Hotel Casa Higueras dakterras


Reisinformatie


Valparaíso ligt aan de kust op 1½ uur rijden van Santiago. In de benedenstad staan de  pronkgebouwen uit de gloriejaren. Op de hellingen liggen schilderachtige wijken met kleurrijke huizen en oude stadsliften brengen u naar de hooggelegen promenades. Daar logeert u in een van onze boutiquehotels.
Dag tot dag

Santiago → Valparaíso

U neemt op de luchthaven van Santiago uw huurauto in ontvangst. Mooie rit door de bergen naar Valparaíso. Halverwege rijdt u door het stadje Casablanca, centrum van de gelijknamige wijnvallei. Valparaíso is een stad met machtige havengebouwen, maar dé attractie van de stad zijn de woonheuvels tussen beneden- en bovenstad waar prachtige ouderwetse stadsliften nog steeds in gebruik zijn. Het zijn er 15 in totaal, funiculares genoemd, die op de werelderfgoedlijst zijn geplaatst. Onze boutique hotels liggen alle in de woonheuvels, cerro's genaamd.

Valparaíso

Vandaag kunt u geheel naar eigen wens invullen. In de stad heerst een gezellige sfeer, met deftige villa’s naast bontgekleurde huisjes van golfplaat. Er zijn mooie wandelpromenades in de cerro's vanwaar u uitkijkt over de benedenstad en de zee. In het aangrenzende Viña del Mar zijn mooie stranden. Veel intellectuelen hebben zich door Valparaíso laten inspireren, zoals ook de beroemde Chileense dichter Pablo Neruda; zijn woonhuis met de excentrieke inrichting kan bezocht worden. Het huis geeft een goed beeld van de bohemién life-style uit die tijd. Geen zin om zelf alles uit te zoeken? U kunt bij Tenzing Travel een gids reserveren, die met u meerijdt in uw auto voor een mooie stadsrondrit (O).

Valparaíso → Santiago

U rijdt vandaag terug naar Santiago. Naar keuze afgifte van de huurauto op het vliegveld of bij uw hotel in de stad (O). Het arrangement is ook te boeken met privétransfer en gids.Verdere info

Bijzonderheden

 • Er kan op dagbasis een Engelssprekende gids worden gehuurd, die meerijdt in uw auto, bijvoorbeeld voor een stadsrondrit in Valparaíso en aangrenzende badplaats Viña del Mar. De heuvels of cerro's van Valparaíso zijn schilderachtig maar ook een waar doolhof van kronkelstraatjes, trapstraten en veel éénrichtingsverkeer
  → Het is interessant om op de heen- of terugweg een wijnproeverij te reserveren in één van de bodega's in de Casablancavallei • De accommodaties behoren tot de categorie boutique hotels: kleinschalige accommodaties in voormalige villa's in de gegoede cerrowijken Concepción en Alegre.

  Onze hotels: Hotel Cirilo Armstrong, Hotel Casa Higueiras, Hotel Fauna, Hotel Palacio Astoreca

  De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


  Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

  Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

  Excuses voor het ongemak.

  Maaltijden

  De inbegrepen maaltijden zijn bij de dagbeschrijving vermeld. (O=ontbijt)

  Vervoer

  Huurauto naar keuze: Cat. C, 4-deurs, handgeschakeld, bijv. Toyota Yaris Cat. E, 4-deurs, automaat, bijv. Toyota New Corrolla  Tenzing Travel Shop Amsterdam

    Ontmoet onze reisspecialisten
    Samen maken wij uw reisplannen concreet
    Ontvang een geheel vrijblijvend voorstel  Bezoekadres:
  Entrada 211 (Gratis parkeren!)
  1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
  Tel. 020 - 398 93 98
  maak nu een afspraak
   
  please chat with me