• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

• Nationaal Park Torres del Paine

• Veel excursies in de categorie 'relaxed'

Torres del Paine Hotel Remota

4-daags natuurarrangement

Hotel Remota ligt aan de fjord even buiten de stad Puerto Natales. Visueel en architectonisch lijkt het helemaal op te gaan in de natuur, je zou er zo aan voorbij rijden. Vanuit dit hotel verkent u onder begeleiding van de hotelgidsen de natuur in de wijde om... lees verder »


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Hotel Remota, Puerto Natales
 • Torres del Paine
 • Hotel Remota, Puerto Natales
 • Hotel Remota, Puerto Natales
Hotel Remota, Puerto Natales Torres del Paine Hotel Remota, Puerto Natales Hotel Remota, Puerto NatalesImpressies

Hotel Remota, Puerto Natales
Torres del Paine
Hotel Remota, Puerto Natales
Hotel Remota, Puerto NatalesReisinformatie


Hotel Remota ligt aan de fjord even buiten de stad Puerto Natales. Visueel en architectonisch lijkt het helemaal op te gaan in de natuur, je zou er zo aan voorbij rijden. Vanuit dit hotel verkent u onder begeleiding van de hotelgidsen de natuur in de wijde omgeving, niet alleen in het nationale park Torres del Paine.Dag tot dag

Hotel Remota wordt uitsluitend aangeboden in pakketvorm: een 3- of 4-daags All Inclusive arrangement. Bij een verblijf in Remota zijn excursies in de regio inbegrepen. In het pakket is Torres del Paine uiteraard ook opgenomen met natuurwandelingen. In de omgeving zijn paardrijtochten mogelijk en u kunt kennis maken met het leven op de grote veeboerderijen. Door de lokatie van het hotel zijn de boottochten op de Rio Serrano en naar de Serrano- en Balmacedagletsjers in de fjorden een vanzelfsprekende  must see.Verdere info

Bijzonderheden

• Het hotel verzorgt voor de hotelgasten dagelijkse transfers tussen El Calafate airport of Punta Arenas airport en hotel Remota.

• Remota ligt buiten het nationale park Torres del Paine. Daardoor is het excursiepakket diverser, omdat er meer buiten het nationale park wordt aangeboden. Maar het is ook enigzins nadelig omdat er meer tijd nodig is om in Torres del Paine te komen.
De strakke, sobere vormgeving van Remota weerspiegelt de volmaakte naaktheid van de natuur. Ontdaan van franje, een zee van ruimte. De perfecte locatie om in alle rust te genieten van de majestueuze omgeving waar de bergen, meren en gletsjers van Patagonië samenvloeien. Een ideale plek om de stilte te beluisteren. Tijdens het verblijf worden uitstapjes georganiseerd, variërend van een bezoek aan Puerto Natales met natuurwandelingen, paardrijden in de omgeving en hikes met een lage tot hoge moeilijkheidsgraad in het Torres del Paine National Park.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me