• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Mompox vanuit Cartagena

3-daagse arrangement

Mompox ligt diep stroomopwaarts in het binnenland, ooit rijke havenstad aan de Rio Magdalena  en daarna in slaap gevallen. Romantiek en nostalgie prikkelen de zintuigen van de bezoeker, een beminnelijk stadje om voor altijd in je hart te sluiten. Kolo... lees verder »Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Mompox ligt diep stroomopwaarts in het binnenland, ooit rijke havenstad aan de Rio Magdalena  en daarna in slaap gevallen. Romantiek en nostalgie prikkelen de zintuigen van de bezoeker, een beminnelijk stadje om voor altijd in je hart te sluiten. Koloniale kerken, statige huizen in barokstijl en bloemrijke patio’s. De begraafplaats, de grens tussen het leven en de eeuwigheid, is een must see. De witgekleurde graftombes zijn hier als muren van herinneringen opgestapeld rondom een mooie kapel. Mompox is ‘truly precious’.
Dag tot dag

Cartagena-Mompox
De transfer van Cartagena naar Mompox is eigenlijk een excursie op zich. De rit duurt circa 7 uur met daarin ook 3 kwartier met de pont over de Magdalena. Na de pont is het nog een uurtje met de auto tot Mompox. Twee overnachtingen.

Mompox
Stadsexcursie. Mompox is een overzichtelijk stadje en in een ochtend krijg je een aardige indruk. Opvallend zijn het grote aantal kerken, natuurlijk alle daterend uit de rijke haventijd. Langs de rivier is het lekker slenteren. Voor velen is echter het bezoek aan het kerkhof het hoogtepunt. ’s Middags vrij (O).

Retour Cartagena
Transfer naar Cartagena, naar keuze hotel of vliegveld (O).Hotel La Casa Amarilla, kamertype Classic; incl. ontbijt

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Ontbijt is inbgrepen

Vervoer

Personenwagen of minibusje, afhankelijk van het aantal personen. In de transfer is ook een pont over de Magdalena inbegrepen (duur 45 minuten), .Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me