• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Nationaal Park Tayrona

4-daagse natuurarrangement

Tayrona National Park is regenwoud aan de Caraïbische kust met idyllische baaien, stranden, weelderige vegetatie, mangroves en bergen. Het is een natuurparadijs en herbergt overblijfselen van de eeuwenoude Tayrona cultuur: Pueblito, een verwoeste stad, lig... lees verder »Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Tayrona National Park is regenwoud aan de Caraïbische kust met idyllische baaien, stranden, weelderige vegetatie, mangroves en bergen. Het is een natuurparadijs en herbergt overblijfselen van de eeuwenoude Tayrona cultuur: Pueblito, een verwoeste stad, ligt hier verscholen in de jungle.
Dag tot dag

Cartagena → Tayrona
Transfer vanuit Cartagena naar Tayrona National Park voor een verblijf van 3 nachten. Onderweg komt u door de delta van de Magdalena en de stad Barranquila. Accommodatie naar keuze.

2 Tayrona
Lodge Ecohabs is een mooi complex, mét privéstrand beschikt en per auto bereikbaar. Arrecifes ligt verder van de ingang vandaan, het is een uur wandelen door het bos en deels langs het strand (bagage wordt verzorgd). Er zijn meerdere stranden maar zwemmen is beperkt mogelijk O).

3 Tayrona
Nog een luierdag. Of u maakt er een pittige dag van: Pueblito, een verwoeste stad uit de Tayrona cultuur, ligt hier verscholen in de jungle. Een avontuurlijke wandeling voert u door een spectaculair berglandschap naar dit erfgoed (O).

4 Tayrona → Santa Marta
Transfer naar het vliegveld van Santa Marta (O).U  verblijft naar keuze in:

• Ecohabs, een mooi complex in heuvelachtig terrein aan het strand en per auto bereikbaar

• Cabañas de Arrecifes, slechts te voet bereikbaar; gelegen in vlak terrein met mooie houten paviljoens, die twee ruime appartementen bevatten.

Buiten het nationale park:
• Hotel Playa Koralia, een leuk, exotisch aandoend beach resort met heel veel charme en veel privacy. U wandelt vanuit uw eigen bungalow zo het strand op - en die zijn kilometers lang.
• Het luxere Hotel Merecumbe ligt er naast.Vier sterren boutique, direct aan het strand gelegen. Slechts 12 kamers, met badkamer (maar zonder warm water). Kinderactiviteiten, gourmet-restaurant.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Ontbijt inbegrepen

Vervoer

Per minibusje of personenwagen, afhankelijk van het aantal deelnemers.Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me