• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat
Tenzing Travel Adventure

The Wild South

10-daagse autoreis

De jungle met de ongetemde dieren, onaangetaste regenwouden, verlaten stranden, logeren in lodges die ‘in the middle of nowhere’ lijken te liggen en ja, zelfs overnachten in een tentenkamp in het natuurreservaat Corcovado, een van de weinige plekken ter werel ... lees verder ↓


Highlights

 • Vogels spotten in San Gerardo de Dota
 • Spectaculair Corcovado
 • Wilde dieren
 • Ruige schoonheid van het zuiden
+
INDICATIEPRIJS vanaf € 1150,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Strand, Manuel Antonio
 • Corcovado
Strand, Manuel Antonio CorcovadoImpressiesStrand, Manuel Antonio
CorcovadoReisinformatie


De jungle met de ongetemde dieren, onaangetaste regenwouden, verlaten stranden, logeren in lodges die ‘in the middle of nowhere’ lijken te liggen en ja, zelfs overnachten in een tentenkamp in het natuurreservaat Corcovado, een van de weinige plekken ter wereld die de jaguar nog als zijn habitat beschouwt. Laat deze tour u in vervoering brengen; een reis door een land van serene, ongekunstelde schoonheid.
The Wild South The Wild SouthDag tot dag

San José

Aankomst en transfer naar uw hotel.

San José › San Gerardo de Dota (90 KM)

Via de Panamerican Highway ‘klimt’ u naar de vallei San Gerardo de Dota op 2000 meter hoogte gelegen en omgeven door onaangetast nevelwoud. Men zegt zelfs dat dit dé plek is met de grootste kans om de zeer kleurrijke Quetzal vogel te spotten (O).

San Gerardo de Dota › Esquinas Rainforest Lodge (280 KM)

Vandaag reist u naar keuze door de bergen of via de kustroute naar de tropische bossen van de zuidoostkust. U verblijft in Esquinas Rainforest Lodge (O,D).

Esquinas Rainforest Lodge

De omgeving van uw verblijfadres is verbluffend mooi, verscholen in het regenwoud. Wakker worden door het geluid van brulapen of een kakafonie van vogelgeluiden. Daarna ‘hiken’, paardrijden of ontspannen bij het zwembad. Of ga optioneel een dagje mee naar de Golfo Dulce om dolfijnen te spotten. De keuken is zeer smakelijk, er wordt biologisch gekookt (O,L,D).

Esquinas Rainforest Lodge › Corcovado N.P. (135 KM)

De rit van vandaag is een avontuur op zich: de weg is voor een groot deel onverhard. U rijdt tot aan Puerto Jimenez, hier kunt u uw huurauto kosteloos parkeren. Hiervandaan brengt een transfer u naar Carate, waar vandaan het laatste traject naar uw accommodatie te voet (ca. 40 minuten over het strand) is. U verblijft in een comfortabele tent in een perfecte setting met uitzicht op zee. Er geldt een bagagebeperking van 18kg per persoon voor het bezoek aan La Leona Eco Lodge TentCamp. U kunt een deel van uw bagage achterlaten in Puerto Jiménez bij het kantoor van de lodge (O,D).

Corcovado N.P.

Het Corcovado National Park wordt gezien als het regenwoud met de rijkste biodiversiteit van Midden Amerika. Een groot deel van het ruige gebied is ongeschonden en zonder paden. Met een beetje geluk krijgt u hier een tapir voor de lens. Optioneel zijn er verschillende excursies mogelijk (O,L,D).

Corcovado N.P. › Dominical (200 KM)

Vandaag keert u terug naar Puerto Jimenez en reist u naar Palmar Norte waarna de weg u verder voert langs de kust van de Stille Oceaan. In deze omgeving zijn mooie, ongerepte stranden te vinden (O).

Dominical › Quepos/Manuel Antonio (80 KM)

Dominical is een charmant kustplaatsje. Geniet u deze ochtend van het strand of een optioneel ritje te paard. Hierna reist u ontspannen naar Quepos waar het Manuel Antonio National Park ligt. Het park is op maandag gesloten (O).

Quepos/Manuel Antonio

In het Manuel Antonio National Park bevinden zich witte stranden en junglepaden in een tropisch bos. Diverse wandelroutes bieden de mogelijkheid dit kleinschalige maar prachtige park te ontdekken (O).

Quepos/Manuel Antonio › San José (180 KM)

De reis eindigt met het inleveren van de auto in San José (O).Verdere info

Bijzonderheden

Speciaal voor de avontuurlijk ingestelde reizigers onder u!

Van juli tot november kan de waterstand in de rivieren hoog zijn.

Excursiemogelijkheden

De optioneel genoemde excursies zijn niet inbegrepen. Wij adviseren de Corcovado National Park tour van tevoren te boeken (i.v.m. maximum aantal bezoekers)!
Verblijf in eenvoudige, karakteristieke natuurlodges en de La Leona Eco Lodge (bij het Corcovado National Park).

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Huurauto, 4-WD, niet inbegrepen.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me