• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • middenin het Andes-regenwoud
 • rijke flora en avifauna

Mashpi Lodge

3- of 4-daags actief arrangement

Op ongeveer 2½ rijden ten noordwesten van Quito ligt een bijzonder natuurreservaat met daarin de prachtige Mashpi Lodge, middenin het Andes-regenwoud.Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Op ongeveer 2½ rijden ten noordwesten van Quito ligt een bijzonder natuurreservaat met daarin de prachtige Mashpi Lodge, middenin het Andes-regenwoud.
Dag tot dag

Dat Ecuador schitterende regenwouden heeft is niet erg bekend; daar zal ongetwijfeld verandering in komen door de introductie van de sublieme Mashpi Lodge, gelegen in een 1000 hectare groot privé-reservaat. Het natuurgebied behoort tot een belangrijke bio-regio dat zich uitstrekt vanaf Panama, door Colombia en Ecuador heen, naar noordelijk Peru en de Andes-uitlopers aan de Stille Oceaan. De omgeving rond Mashpi is een 'hotspot' voor de natuurliefhebber: hier vindt u een bijzonder rijke flora en avifauna. De Mashpi Lodge is ontworpen om optimaal van de serene natuurpracht te kunnen genieten. Het vijf-sterren niveau beperkt zich niet uitsluitend tot de accommodatie: het comfort, de service, de cuisine én de gidsen - tijdens een verblijf zijn natuurexcursies inbegrepen - zijn van gelijkwaardig, als niet hoger, gehalte.

De  Mashpi Lodge wordt uitsluitend aangeboden in pakketvorm: een 3- of 4-daags All Inclusive arrangement. Bij een verblijf in de Mashpi Lodge zijn excursies en natuurwandelingen in de regio inbegrepen.Verdere info

Bijzonderheden

→ Transfers vanuit Quito en v.v. zijn inbegrepen in het arrangement, maar voor sommige 'uit de route' gelegen hotels geldt een toeslag.
De Mashpi Lodge telt 22 kamers in totaal. Alle zijn voorzien van een zitruimte en 'wall to wall & ceiling to floor' panorama-ramen voor optimaal kijkgenot middenin het regenwoud. Privé-badkamer met toilet.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me