• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

Machalilla National Park

• Isla de la Plata - Galápagos in het klein

Oorspronkelijke indianengemeenschap

Natuurparadijs aan Zee

4-daags actief arrangement

Machalilla National Park ten noorden van Guayaquil is een prachtige kustzone waartoe ook Isla de la Plata behoort (met beesten à la Galápagos). Leuk hotel, afwisselende excursies, o.a. walvissafari in het seizoen.Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Machalilla National Park ten noorden van Guayaquil is een prachtige kustzone waartoe ook Isla de la Plata behoort (met beesten à la Galápagos). Leuk hotel, afwisselende excursies, o.a. walvissafari in het seizoen.
Dag tot dag

Guayaquil → Puerto Lopez

Transfer van de luchthaven of het hotel in Guayaquil naar Puerto Lopez (200 km, circa 4 uur rijden) met een stop in het museum Amantes de Sumpa. 's Middags bezoekt u het Salango museum, dat belangrijke vondsten bezit van oude indianenculturen van de kust (L,D).

Puerto Lopez

Dagexcursie naar Isla de la Plata. Na twee uur varen zet u voet aan wal en begint een mooie natuurwandeling van drie kilometer over het onbewoonde eiland. De ware attractie vormen de vogels: de blauwvoetgenten en Nazcagenten. De vogels laten zich van dichtbij fotograferen. Met een beetje geluk ziet u ook de 'waved albatros' die hier komt om te broeden. Geen zin in wandelen? Er is gelegenheid om te zwemmen en te snorkelen, de snorkelspullen zijn aan boord. In de periode juni-september trekken er bultrugwalvissen voorbij! (O,L,D).

Puerto Lopez

Midden in de semi-aride savanne ligt het indianendorp Agua Blanca waar de bewoners zelf een deel van het natuurpark beheren en ook baas zijn over hun eigen museum-in-situ. U maakt onder begeleiding van een lokale gids een wandeling rond het dorp. Het is hier een waar vogelparadijs en en passant hoort u veel over het dorpsleven. Naar keuze maakt u een paardrijtocht door het nevelwoud van San Sebastian of een wandeling in het tropisch loofbos (O,L,D).

Puerto Lopez → Quayaquil

's Morgens is er een wandeling in de nevelbossen langs de rivier Ayampe. Na de lunch transfer (circa 4 uur) naar Guayaquil (O,L).Verdere info

Bijzonderheden

• De bootexcursie naar Isla de la Plata wordt in de periode juni-september tegelijkertijd ook een walvissafari, er trekken dan bultruggen voor de kust langs.
• Op dag 4 hebt u voldoende tijd voor de KLM-thuisvlucht vanuit Guayaquil naar Amsterdam. Maar als u naar de Galápagos vliegt, dan hebt u een overnachting in Guayaquil nodig (tenzij u voor dag en dauw uit de veren wilt).

Reisleiding

Engelssprekende gids tijdens de excursies en de transfers
Tijdens dit arrangement verblijft u in hotel Mantaraya Lodge, een zeer aangenaam hotel met tuin en zwembad.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

MinibusjeTenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me