• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Verblijf midden in de Amazone
 • Mooie boottransfer over de Rio Napo
 • Breed palet aan activiteiten
Tenzing Travel Bestseller

Napo Wildlife Center

4-daags natuurarrangement

De naam van de lodge verwijst natuurlijk naar de Naporivier. Maar de ligging van de lodge zelf is veel dieper het regenwoud in, weg van de rivier en zonder het geluid van de buitenboordmotor.Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


De naam van de lodge verwijst natuurlijk naar de Naporivier. Maar de ligging van de lodge zelf is veel dieper het regenwoud in, weg van de rivier en zonder het geluid van de buitenboordmotor.
Dag tot dag

Heenreis
De transfer over de Rio Napo vanuit Coca duurt ongeveer twee uur. Dan stapt u over in peddelboten om in alle stilte door de kreken naar de lodge te varen. Als er veel te zien is kan het nog es twee uur duren voordat u bij de lodge bent. Wat een begin! (L,D).

Excursiedagen
In het reservaatsgebied van de lodge bevinden zich twee parrot clay licks. In de kijkhut kun je ongestoord de prachtige parkieten en papegaaien observeren. In de wateren rond de lodge leven de fotogenieke reuzenotters. Tussen de middag en aan het einde van de dag is het heerlijk relaxen op uw privé-veranda met uitzicht over het meer. (O,L,D).

Terug naar Quito
Terugreis naar Quito, op dezelfde wijze als de heenreis, in omgekeerde volgorde (O).Verdere info

Bijzonderheden

In de Amazone is het gedurende het gehele jaar warm (22-32ºC) en zeer vochtig. De regentijd is van mei tot en met december maar in de zogenaamde droge tijd vallen ook regelmatig fikse buien.

Reisleiding

Engelssprekende gidsen tijdens de transfers en de excursies.
Tijdens dit arrangement verblijft u in de Sacha Lodge. Comfortabele ruime kamers of bungalows met privé-faciliteiten en veranda met hangmat. Ventilator en muskietengaas voor alle vensters.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Retourvlucht Quito-Coca-Quito, transfer naar de rivierhaven en v.v., boottocht naar de lodge en v.v.Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me