• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat
Tenzing Travel Best Deal

Galapagos Budget 4 dgn

4-daags arrangement

U verblijft gedurende 4 dagen in een kleinschalig hotelletje op het hoofdeiland Santa Cruz, dat als uitvalsbasis dient voor bootexcursies rondom Santa Cruz. Die excursies zijn op groepsbasis en daarom verschilt het gezelschap van dag tot dag. U ziet elke dag ... lees verder »


ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Galápagos, reuzenschildpad in de hooglanden van Santa Cruz
 • ms Narel, excursieboot
 • ms Narel, excursieboot, interieur
Galápagos, reuzenschildpad in de hooglanden van Santa Cruz ms Narel, excursieboot ms Narel, excursieboot, interieurImpressies

Galápagos, reuzenschildpad in de hooglanden van Santa Cruz
ms Narel, excursieboot
ms Narel, excursieboot, interieur
Reisinformatie


U verblijft gedurende 4 dagen in een kleinschalig hotelletje op het hoofdeiland Santa Cruz, dat als uitvalsbasis dient voor bootexcursies rondom Santa Cruz. Die excursies zijn op groepsbasis en daarom verschilt het gezelschap van dag tot dag. U ziet elke dag beesten en soms kunt u lekker zwemmen en snorkelen tussen de zeeleeuwen.
Galapagos Budget 4 dgn Galapagos Budget 4 dgnDag tot dag

Aankomst Santa Cruz

Ontvangst op het vliegveld van Baltra. Korte rit over het eiland naar het Ithabacakanaal voor de korte bootoversteek naar het hoofdeiland Santa Cruz. Uw hotel ligt in het dorp Puerto Ayora aan de andere kant van het eiland. De transfer over het eiland is tegelijk een mooie excursie. Onderweg door de hooglanden rijdt u afwisselend door bossen, open savanne-achtig landschap en weilanden met koeien en houtwallen. U luncht op een hacienda (boerderij) waar in de graslanden de reuzenschildpad zijn leefgebied heeft. Fascinerend om deze grote logge beesten gade te slaan. In het landschap komen allerlei vulkaanverschijnselen voor zoals sink holes en lavatunnels: in het heuvelachtig terrein wandelt u zo een tunnel in, de gids wijst u met de zaklamp op bijzondere rotsformaties. Daarna transfer naar uw hotel in Puerto Ayora voor drie overnachtingen

Bootexcursie naar North Seymour

North Seymour is een eilandje van 2 km² ten noorden van Baltra. De belangrijkste dieren die hier gespot worden zijn landleguanen, Magnificent Frigate met hun ongelofelijk helrode opgezette keel , blauwvoetgenten en zeeleeuwen, die lekker genieten op de surf. Lunch aan boord. Bij Bachas is er gelegenheid om te snorkelen met de zeeleeuwen en om de prachtige vissenwereld te bewonderen. Aan het einde van de middag terug naar het hotel.

Bootexcursie naar South Plazas

South Plazas ligt voor de oostkust van Santa Cruz. Er is een uitbundig dierenleven. Het begint meteen bij de pier die vaak al bezet is door de zeeleeuwen. Tijdens de wandeling naar het uitzicht bovenaan het klif komt u door een bosje met veel cactussen. Tussen deze vijgcactussen liggen vaak landleguanen te wachten totdat de cactusvijgen of de bloemen afvallen. Eenmaal boven kunnen er veel vogels gespot worden zoals fregatvogels, pelikanen en vorkstaartmeeuwen. In het water zijn soms scholen van yellow-tailed mullets (harders) te zien. Op de tip van het eiland liggen zeeleeuwen bij te komen nadat ze hun territorium zijn kwijtgeraakt en betere tijden afwachten.

Vertrek Santa Cruz

Na het ontbijt transfer naar het vliegveld.Verdere info

Bijzonderheden

• Vijfdaags programma: donderdag-maandag
• Vierdaags programma: maandag-donderdag
• Tegen een toeslag is volpension mogelijk. U dineert dan 's avonds in een lokaal restaurant in Puerto Ayora, waar u op eigen gelegenheid naar toe gaat.
•  Alle programma's in de Galápagos zijn onder voorbehoud van wijzigingen als gevolg van weersomstandigheden en van aanwijzingen door de authoriteiten van National Park Galapagos.
Keuze uit hotelklassen Tourist Superior en Middenklasse.
Alle hotels liggen in het dorp Puerto Ayora.
Tourist Superior: Hotel Silberstein, Hotel Villa Laguna, Hotel Isla Sol.
Middenklasse: Hotel Sol y Mar

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Vervoer

Het vervoer op land is met een minibusje en de bootexcursies worden uitgevoerd met een klein 16-persoons jacht.Bekijk ook deze variant van deze reis:

Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak