• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Finch Bay Eco Hotel

4- arrangement

Op het eiland Santa Cruz ligt het Finch Bay Eco Hotel. Het enige hotel op het eiland met strand voor de deur. Het is er heerlijk rustig zonder wegen en auto’s in een groene omgeving van mangrove. U kunt tijdens uw verblijf kiezen uit verschillende excursies: ... lees verder »


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Galápagos, flamingo's
 • Galápagos, Sally Lightfood crab
 • Galápagos, jonge zeeschildpad
 • Galápagos, pinguïns
 • Finch Bay Eco Hotel, standaardkamer
Galápagos, flamingo's Galápagos, Sally Lightfood crab Galápagos, jonge zeeschildpad Galápagos, pinguïns Finch Bay Eco Hotel, standaardkamerImpressies

Galápagos, flamingo's
Galápagos, Sally Lightfood crab
Galápagos, jonge zeeschildpad
 Galápagos, pinguïns
Finch Bay Eco Hotel, standaardkamer


Reisinformatie


Op het eiland Santa Cruz ligt het Finch Bay Eco Hotel. Het enige hotel op het eiland met strand voor de deur. Het is er heerlijk rustig zonder wegen en auto’s in een groene omgeving van mangrove. U kunt tijdens uw verblijf kiezen uit verschillende excursies: landexcursies op het eiland zelf of met de hoteleigen boot naar naburige eilanden.Dag tot dag

Bij aankomst op de luchthaven van Baltra volgt transfer naar Puerto Ayora op het hoofdeiland Santa Cruz. Daar brengt de watertaxi u naar het hotel. Gasten kunnen tijdens het verblijf van dezelfde watertaxi-service gebruik maken. Puerto Ayora is een gezellige plaats met tal van restaurants, winkels en cafés. Finch Bay Eco Hotel is een modern middenklasse boutique hotel met zwembad, terras en strand. De comfortabele kamers zijn modern ingericht met airco, goed uitgeruste badkamer en een terras met tuinzicht. De suites zijn ruimer en hebben zeezicht.

De arrangementen van het Finch Bay Eco Hotel zijn 4- of 5-daags en kunnen elke dag ingaan. Het hotel biedt mooie bootexcursies aan  - vergelijkbaar met de Mini-Hopping – en er zijn ook landexcursies zoals naar de reuzenschildpadden in de hooglanden. Bij vier dagen boekt u minimaal één dagexcursie vooraf, bij vijf dagen minimaal twee dagexcursies. Ter plekke kunt u voor de vrije dag eventueel een excursie bijboeken. Hoe meer bootexcursies, hoe meer kans u maakt op het spotten van al die mooie en vreemde beesten in de Galápagos. U bent dan vrijwel zeker van zeeschildpadden, zeeleguanen, zeeleeuwen, fregatvogels en blauwvoetgenten.Verdere info

Bijzonderheden

•  Alle programma's in de Galápagos zijn onder voorbehoud van wijzigingen als gevolg van weersomstandigheden en van aanwijzingen door de authoriteiten van National Park Galapagos.

Excursiemogelijkheden

Excursies kunnen zowel vooraf bij reservering als ter plaatse in het hotel worden geboekt. De boot excursies naar de eilandjes rondom Santa Cruz worden gedaan met de hotelboot en zijn elk op zich volledige dagexcursies. Daarnaast zijn er twee verschillende dagexcursies 'op land' zoals bijvoorbeeld naar de hooglanden om de reuzenschildpadden te spotten. Deelname aan excursies is niet verplicht.
• Als u vooraf geen excursies boekt, is deelname ter plaatse afhankelijk van beschikbaarheid.
• Alle dagexcursies zijn onder begeleiding van een Engelssprekende natuurgids en de lunch is altijd inbegrepen.
• De bootexcursies zijn naar: North Seymour, Plaza, Santa Fe en Bartolome. Elk eiland is een afzonderlijke dagexcursie.
Tijdens dit arrangement verblijft u in hotel Finch Bay, een modern middenklasse boutique hotel met o.m. een zwembad, terras en strand.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner). Het verblijf in hotel Finch Bay is op basis van volpension.Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me