• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Verblijf midden in de Amazone
 • Mooie boottransfer over de Rio Napo
 • Breed palet aan activiteiten

Kapawi Ecolodge

4-daags natuurarrangement

Kapawi is ver weg van de 'beschaving': het kan niet over land of water bereikt worden. De lodge ligt in het reservaatsterritorium van de Achuar-indianen, bij de Peruaanse grens. Onaangetast, maagdelijk regenwoud.ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.

Impressies

Reisinformatie


Kapawi is ver weg van de 'beschaving': het kan niet over land of water bereikt worden. De lodge ligt in het reservaatsterritorium van de Achuar-indianen, bij de Peruaanse grens. Onaangetast, maagdelijk regenwoud.
Dag tot dag

Heenreis

Van Quito reist u door de hooglanden over de Avenue der Vulkanen naar Baños, waar de afdaling naar het laagland begint (duur ca. 4 uur). In Shell stapt u aan boord van een klein privé-vliegtuigje voor de vlucht naar de Kapawi Lodge. Het is een schitterende vlucht van 50 minuten over maagdelijk oerwoud! Zachte landing in het gras, welkom bij de Achuar. Nog een half uurtje varen en u bent in Kapawi, mooi gelegen aan een meertje (L,D).

Excursiedagen

Twee dagen met de gidsen op stap: wandelingen, zwemmen, roeien, kajakken, bezoek aan een lokale gemeenschap, nachtwandelingen (O,L,D).

Terug naar Quito

De terugreis verloopt zoals de heenreis in omgekeerde volgorde. Maar u kunt ook in een maatreis verder reizen naar Riobamab, Cuenca of Chimborazo (O).Verdere info

Bijzonderheden

In de Amazone is het gedurende het gehele jaar warm (22-32ºC) en zeer vochtig. De regentijd is van mei tot en met december maar in de zogenaamde droge tijd vallen ook regelmatig fikse buien.
Tijdens dit arrangement verblijft u in de Sacha Lodge. Comfortabele ruime kamers of bungalows met privé-faciliteiten en veranda met hangmat. Ventilator en muskietengaas voor alle vensters.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Retourvlucht Quito-Coca-Quito, transfer naar de rivierhaven en v.v., boottocht naar de lodge en v.v.Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak