• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Uyuni: La Paz - San Pedro

2-daagse individuele reis

De transfer naar Chili vanuit La Paz is natuurlijk meteen ook een prachtige excursie want de weg voert dwars over de Salar de Uyuni en door het REA-reservaat. Wij raden twee dagen aan voor dit traject. Het kan ook in één heel lange dag, maar dan wel zonder fo... lees verder »


ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • natuurreservaat REA, Laguna Colorado
 • natuurreservaat REA, geiser Sol de Mañana
 • Bolivia, Salar de Uyuni
 • Hotel Tayka del Desierto
natuurreservaat REA, Laguna Colorado natuurreservaat REA, geiser Sol de Mañana Bolivia, Salar de Uyuni Hotel Tayka del DesiertoImpressies

natuurreservaat REA, Laguna Colorado
natuurreservaat REA, geiser Sol de Mañana
Bolivia, Salar de Uyuni
 Hotel Tayka del Desierto


Reisinformatie


De transfer naar Chili vanuit La Paz is natuurlijk meteen ook een prachtige excursie want de weg voert dwars over de Salar de Uyuni en door het REA-reservaat. Wij raden twee dagen aan voor dit traject. Het kan ook in één heel lange dag, maar dan wel zonder fotostops en sightseeing.Dag tot dag

La Paz › Villamar

Vlucht van La Paz naar Uyuni. Daar gaat u met de terreinwagen rechtstreeks de zoutvlakte op! De 75 kilometer lange rit over de zout vlakte is voor iedereen een openbaring! Bij het cactuseiland Incahuasi dekt de gids een zouttafeltje voor een gezonde meegebrachte maaltijd. Bij Chuvica, 40 km zuidwaarts, komt u weer ‘aan land’. Dorpen, quinoaveldjes, eenzame stationnetjes en mooie rivierdalen met hooglandvenen. Wandeling in Valle de las Rocas, met mooie rotsformaties en woestijnvegetatie. U overnacht in een charmant hotelletje in het dorp Villamar (L,D).

Villamar › San Pedro de Atacama

Naar het natuurreservaat REA, de mooiste woestijn van Zuid-Amerika. Hoogtepunten aldaar zijn:  de fumarolen en modderpoelen van Sol de la Mañana, Pampas de Dalí – vanwege het werkelijk surrealistische landschap – en de grote flamingokolonies van Laguna Colorado. Bij Polques kunt u badderen in een warme bron aan de rand van het zoutmeer. In het uiterste puntje van het land ligt Laguna Verde, de vulkaan aan de overkant is al Chili. Autowissel aan de grens en rit naar San Pedro de Atacama (O,L).Verdere info

Bijzonderheden

 • De gehele route ligt op 4000 meter of hoger. U kunt last van de hoogte krijgen.
 • In januari en februari staat er een laagje water op de zoutvlakte van Uyuni, de jeeps lunnen dan meestal niet helemaal tot Incahuasi rijden en de route wordt aangepast.
U overnacht in Hotel Los Jardines Mallku Cueva, een eenvoudige maar charmante pousada, mooi gelegen naast een bergbeek en tegen de rotswand aan (vandaar de naam). Alle kamers hebben privé-faciliteiten.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving: O=ontbijt, L=lunch, D=diner

Vervoer

Op privébasis, met terreinwagen (max. 4 passagiers per terreinwagen). La Paz-Uyuni-La Paz per vliegtuig.Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak