• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Boquete

3-daags arrangement

Het kleurrijke Boquete wordt ook wel ‘Het bloemendorp’ genoemd. Het is gelegen in een prachtige omgeving, in de groene hoogvlakten van de provincie Chiriqui, langs de grens met Costa Rica. Hier kunt u zich vermaken met bijvoorbeeld jungle- of koffietours, tok... lees verder »


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Het kleurrijke Boquete wordt ook wel ‘Het bloemendorp’ genoemd. Het is gelegen in een prachtige omgeving, in de groene hoogvlakten van de provincie Chiriqui, langs de grens met Costa Rica. Hier kunt u zich vermaken met bijvoorbeeld jungle- of koffietours, tokkelbanen, wildwatervaren of paardrijden. Het kan allemaal in deze prachtige omgeving.Dag tot dag

Boquete

U arriveert in Boquete met uw huurauto. Dit bergdorpje ligt 1200 meter boven de zeespiegel en is omgeven door koffieplantages. Geniet van de komende twee dagen in dit prachtige landschap. Uw hotel is gelegen buiten de stad en heeft prachtig uitzicht op de vulkaan Barú (met 3475 meter het hoogste berg van Panama).
 

Boquete

Vandaag laat een lokale gids u dit prachtige gebied zien gedurende een 4 uur durende wandeling. Misschien ziet u de zeldzame Quetzal? In de middag kunt u optioneel naar een werkende koffieboerderij. U wordt rondgeleid over de koffieplantage en er wordt verteld over de oogst en de verwerking van de koffieboon. De tour wordt afgesloten met een uitgebreide proeverij van de koffie in het schilderachtige koffiehuis. Wilt u liever de indrukwekkende natuur van Chiriquí te paard ontdekken dan kan dat ook. Een 3 uur durende paardrijtocht is ook een optie (O).

Boquete › David

Vandaag rijdt u naar de luchthaven van David om uw auto in te leveren. Hier kunt u een vlucht naar Panama City of Bocas del Toro nemen of misschien een transfer naar de grens van Costa Rica om daar verder te reizen (O).

Het arrangement is inclusief ontbijt, twee overnachtingen in toeristenklasse of middenklasse accommodaties en één begeleide wandeling.

Het klimaat hier is tropisch. De temperatuur wordt echter door de hogere ligging van Boquete flink getemperd. Het voelt een stuk frisser boven op de berg.Verblijf in toeristenklasse of middenklasse accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt).

Vervoer

U bestuurt uw eigen huurauto.Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me