• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Panama FlexDrive

8-daagse autoreis

Creëer uw eigen reis door Panama! Met ons Panama FlexDrive-programma bieden wij u de mogelijkheid om per auto een reis op maat, op een ‘eigenwijze’ manier samen te stellen, waarbij u zelf uw accommodaties door heel Panama uitkiest! U bepaalt zelf uw route en ... lees verder ↓


Highlights

 • Spectaculaire natuurgebieden
 • Vrijheid onderweg
 • Dieren spotten
+
INDICATIEPRIJS vanaf € 550,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Panama, weg naar Pedasí
 • Panama City
Panama, weg naar Pedasí Panama CityImpressies

Panama, weg naar PedasíPanama City


Reisinformatie


Creëer uw eigen reis door Panama! Met ons Panama FlexDrive-programma bieden wij u de mogelijkheid om per auto een reis op maat, op een ‘eigenwijze’ manier samen te stellen, waarbij u zelf uw accommodaties door heel Panama uitkiest! U bepaalt zelf uw route en het aantal nachten dat u in een plaats wilt verblijven. De FlexDrive is de meest uitgebreide manier om Panama te verkennen. Vrijwel alle regio’s van het land, behalve de San Blas eilanden, die uiteraard wel als verlenging bijgeboekt kunnen worden, kunt u met dit programma met elkaar combineren.
Panama FlexDrive Panama FlexDriveDag tot dag

•Op onze website vindt u een overzicht van de regio’s waar u de hotels kunt boeken in Panama, met een beschrijving van de plaatsen en gebieden. In alle beschreven plaatsen en gebieden kunnen wij u accommodaties aanbieden die deelnemen aan het Panama FlexDrive-programma.

•U boekt het FlexDrive-programma en reserveert daarbij een huurauto.

•U bepaalt zelf het aantal dagen dat u in Panama wilt doorbrengen, met een minimum aantal van zeven hotelovernachtingen.

•Bij boeking van het FlexDrive-programma is automatisch inbegrepen: de transfer bij aankomst in Panama, de 1e hotelovernachting in Panama City of in de westelijk gelegen stad David en ‘open hotelvouchers’.

•De huurauto wordt de ochtend na aankomst bij het hotel, in Panama City of in David, geleverd en u ontvangt de benodigde documenten.

•U besluit ter plaatse zelf hoe u de reis verder invult. Hierbij dient u zelf onderweg de accommodaties te reserveren, dat kan al twee dagen vooraf. Dit is een ideale manier voor de ‘ontdekkingsreizigers’ onder u: ter plaatse beslist u waar u het liefst (nog wat langer) wilt verblijven en het aantal nachten dat u in elke streek en elk hotel verblijft.

•Het Flexdrive-programma is niet beschikbaar tijdens Nationale feestdagen.

De ‘Flexi Reiziger’ kan gebruik maken van een mobiele telefoon tijdens de reis, zonder meerkosten! De telefoon kan worden gebruikt voor het plegen van lokale telefoontjes; ideaal om met het hotel naar keuze te bellen om beschikbaarheid op te vragen en voor het maken van reserveringen. U krijgt een krediet waarmee u gratis kan bellen, daarna kunt u bij benzinestations een telefoonkaart aanschaffen.Verdere info

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan een (strand)verblijf of reis in het buurland Costa Rica. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.
Verblijf in toeristenklasse of middenklasse accommodaties. Klik hier voor een overzicht van de deelnemende accommodaties Panama FlexDrive.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

De overnachtingen tijdens de Flex Drive reis zijn op basis van logies, echter er is een groot aantal hotels dat een gratis ontbijt aanbiedt. In de documentatie die u ter plaatse van onze lokale agent ontvangt, vindt u de informatie per hotel.

Vervoer

Een standaard auto (bij 2 personen), zoals een Toyota Yaris of een SUV 2WD (bij meer dan 2 personen), zoals Kia Sportage.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me