• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Heilige Vallei
 • Machu Picchu
 • Cuzco

Machu Picchu & Cuzco

5-daagse individuele reis

U bezoekt tijdens deze reis de belangrijkste bezienswaardigheden van het land: Cuzco, Machu Picchu en de Heilige Vallei. Er staat u een rijk gevuld programma te wachten. Cuzco is één van de mooiste koloniale steden van Zuid-Amerika en de Machu Picchu is één v... lees verder »
Vanaf € 945,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Machu Picchu
 • Machu Picchu
 • Lokale bevolking in Peru
 • Cuzco
 • Cuzco
Machu Picchu Machu Picchu Lokale bevolking in Peru Cuzco CuzcoImpressies

Machu Picchu
Machu Picchu
Lokale bevolking in Peru
Cuzco
Cuzco


Reisinformatie


U bezoekt tijdens deze reis de belangrijkste bezienswaardigheden van het land: Cuzco, Machu Picchu en de Heilige Vallei. Er staat u een rijk gevuld programma te wachten. Cuzco is één van de mooiste koloniale steden van Zuid-Amerika en de Machu Picchu is één van de grote ikonen van de werelderfgoedlijst.
Machu Picchu & Cuzco Machu Picchu & CuzcoDag tot dag

Cuzco › Sacred Valley

Na aankomst op het vliegveld van Cuzco volgt de transfer naar uw hotel in de Heilige Vallei. Onderweg bezoekt u het dorp Pisac waar indrukwekkende terrashellingen uit de incatijd bewaard zijn gebleven. Op marktdagen gaan we natuurlijk even rondkijken op de markt. Onderweg zijn er geweldige panorama's op de bergen en zult u genieten van de mooie omgeving met boerenakkers vol bedrijvigheid en leuke indianendorpjes. Twee overnachtingen (O).

Sacred Valley en Machu Picchu

U wordt naar het treinstation van Ollantaytambo gebracht voor de treinrit naar Aguas Calientes. Het is een comfortabele rit - met grote panoramaramen - door een alsmaar groener wordende wereld. In Aguas Calientes stapt u over op de shuttlebus voor de klim naar boven: u bent er vlakbij maar er is nog niets te zien. Dan is er de grote verrassing: Machu Picchu. Na de privé-rondleiding hebt u tijd om zelf rond te dwalen. U reist op dezelfde wijze in omgekeerde volgorde terug naar uw hotel (O,L).

Sacred Valley › Cuzco

U reis vandaag terug naar Cuzco met onderweg een paar interessante bezienswaardigheden: de zoutterrassen van Maras en de mooie arena-vormige proefterrassen uit de incatijd in Moray. De rest van de dag ter vrije besteding in de stad. Twee overnachtingen (O,L).

Cuzco

Cuzco is de leukste stad van het land en u heeft alle gelegenheid om zelf rond te kijken. Het centrum is compact en gemakkelijk al wandelend te verkennen. 's Morgens maakt u een stadsrondrit inclusief de incaruïnes buiten de stad zoals Sacsayhuman en Qenqo(O).Verdere info

Bijzonderheden

 • Cuzco ligt op grote hoogte (3300) en dus bestaat de kans, dat u last krijgt van de hoogte. Raadpleeg bij twijfel uw huisarts.
 • Reisleiding

  Wisselende Engelssprekende gidsen.

  Excursiemogelijkheden

  Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen.
  Naar keuze in middenklasse, eersteklasse of luxe klasse accommodaties.

  De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


  Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

  Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
  Excuses voor het ongemak.

  Maaltijden

  Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch).

  Vervoer

  Privévervoer tijdens de transfers en excursies. Shuttlebus en trein zijn niet privé. De stadsrondrit in Cuzco is op groepsbasis.

  Vluchten?

  Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


  Tenzing Travel Shop Amsterdam

    Ontmoet onze reisspecialisten
    Samen maken wij uw reisplannen concreet
    Ontvang een geheel vrijblijvend voorstel  Bezoekadres:
  Entrada 211 (Gratis parkeren!)
  1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
  Tel. 020 - 398 93 98
  maak nu een afspraak   
  please chat with me