• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Condors in de Colcavallei
 • Cuzco
 • Machu Picchu
 • Ballestas-eilanden
 • Titicacameer
Tenzing Travel Bestseller

Highlights of Peru

14-daagse individuele reis

Deze reis voert door eeuwen geschiedenis en indrukwekkende landschappen. Tijdens de reis zult u ongetwijfeld in vervoering raken van dit veelzijdige land. Dwaal door de ruïnes van Machu Picchu en geniet van de prachtige terrasvelden in de Heilige Vallei. C... lees verder »

Vanaf € 2987,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓

 • Colcavallei
 • Drijvende rieteilanden, Titicacameer
 • Uros bevolking
 • Machu Picchu
 • De kust van Paracas
Colcavallei Drijvende rieteilanden, Titicacameer Uros bevolking Machu Picchu De kust van ParacasImpressies

Colcavallei
Drijvende rieteilanden, Titicacameer
Uros bevolking
Machu Picchu
De kust van Paracas


Reisinformatie

Deze reis voert door eeuwen geschiedenis en indrukwekkende landschappen. Tijdens de reis zult u ongetwijfeld in vervoering raken van dit veelzijdige land. Dwaal door de ruïnes van Machu Picchu en geniet van de prachtige terrasvelden in de Heilige Vallei. Cuzco is één van de mooiste koloniale steden van het continent, in het Titicacameer leven de Uros-indianen en in Colca-canyon imponeren de condors met hun enorme vleugels de bezoekers terwijl ze over hun hoofden uitvliegen. Een complete reis!

Reisleiding

Wisselende Engelssprekende gidsen tijdens de groepsexcursies. Tijdens bezoek aan Machu Picchu een privé-gids. De vluchttrajecten zijn onbegeleid. Tijdens de boottocht naar de Ballestaseilanden gaat geen gids mee op de boot, wel naar en van de pier.

Highlights of Peru Highlights of Peru

Beleef meer

In deze reis zijn de bekendste 'Must Sees' van Peru inbegrepen: Lima, Arequipa, Colca Canyon, het Titicacameer en als toppers boven aan de lijst uiteraard Cusco en Machu Picchu. Aan het einde van de reis laten wij u heerlijk uitrusten aan zee in een comfortabel resort. De geïnteresseerden doen er nog een schepje bovenop en tekenen in voor een vlucht naar de beroemde Nazca-lijnen.

Reisnaam:
Highlights of Peru
Reistype:
14-daagse individuele reis
Reiscode:
FD4185
Prijsinfo:
v.a. € 2987,- Prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte aanvragen
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek onze Travel Shop

Inbegrepen

 • Reis volgens beschrijving in genoemde of gelijkwaardige accommodaties
 • Maaltijden volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner)
 • Genoemde excursies en entreegelden

Niet inbegrepen

 • Intercontinentale vluchten
 • Binnenlandse vluchten Lima-Arequipa en Cuzco-Lima, vanaf € 340,- p.p.
 • Facultatieve excursies/activiteiten
 • Verlengingen
 • Toeslag Andean Explorer € 145,- p.p. (facultatief)

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid.
Meer informatie.

Accommodatie

Naar keuze in toeristenklasse, middenklasse of eersteklasse hotels. Verlijf in luxe hotels is ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Privé vervoer tijdens vluchttransfers. (Groeps)excursies per airco (mini)bus. Lima-Arequipa en Cusco-Lima per vliegtuig. Colca-Puno, Puno-Cuzco en Lima-Paracas v.v. per comfortabele lijnbus.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, met entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Verlenging

De staalblauwe luchten overdag en de overweldigende sterrenhemel in de nacht vragen eigenlijk om een paar extra nachten op het Titicacameer. Weg van de drukke stad Puno, in de totale stilte en in de knapperige vrieskou van de nacht: boek een nachtje op het eiland Suasi of zelfs twee nachten op Isla del Sol (Sun Island) in het Boliviaanse gedeelte. Voor de laatste mogelijkheid zie het arrangement Titicaca Sun Island.

Eéndaagse verlenging Suasi:

6 Puno › Suasi
Vertrek vanaf de pier in Puno met de hotelboot. Bezoek aan de drijvende eilanden van de Uros gemeenschap, bezoek aan Taquile en rond het middaguur aankomst op het eiland Suasi, helemaal aan de overkant van het meer. Lunch. Hotel Suasi ligt boven op de 'bult' met tuin en schitterend uitzicht over het meer; onderaan het terrein aan de waterkant is een grindstrand. Vrije tijd, kanoën, wandelen; met de gids mee. 's Avonds met de gids naar buiten om de sterren van het zuidelijk halfrond te spotten (O,L,D).

7 Suasi › Puno
Vrije ochtend. 's Middags reist u terug naar het hotel in Puno, hetzij met de hotelboot, hetzij met een overland transfer via de noordoever (O,L).

8 Puno › Cuzco conform programma

Bijzonderheden

• In Cuzco (3300), Chivay in de Colcavallei (3600) en Puno (3900) bestaat de kans, dat u last krijgt van de hoogte. Raadpleeg bij twijfel uw huisarts
• De trein Andean Explorer rijdt op ma/wo/za. In de periode april t/m okt. ook vrijdags.

Highlights of Peru Highlights of Peru

Lima

Na aankomst op het vliegveld transfer naar het hotel. Overnachting.

Lima › Arequipa

In overleg met u kiezen we het tijdstip van de vlucht naar Arequipa. Twee overnachtingen (O).

Arequipa

Stadsrondrit inclusief het imposante Santa Catalina klooster. Buiten de stad is een mooi uitzichtspunt op de berg met fraaie panorama's op de stad en op de omringende vulkanen. Het voormalige klooster is een compleet dorp, eeuwenlang het grootste klooster op het continent (O).

Arequipa › Colca

Mooie rit over de hoogvlaktes naar de Colcavallei. Onderweg grazende guanaco’s en hoge bergpassen, de weg gaat zelfs tot 4900 meter hoogte. Vrije namiddag (O,L,D).

Colca › Puno

Vroeg op om bij Cruz del Condor de grootste roofvogels van de wereld van nabij te zien. In de eerste zonnestralen zweven de condors door de opstijgende lucht langs de berghellingen omhoog. Het schouwspel is dus alleen in de vroege ochtend gade te slaan. Hierna met de lijnbus naar Puno. Als u er voor kiest om met privé-chauffeur/auto te reizen (toeslag), dan bezoekt u onderweg de graftorens van Sillustani. Twee overnachtingen (O).

Puno

Met de excursieboot naar de drijvende rieteilanden in het Titicacameer waar de Uros-indianen leven. Ze tonen graag hun ambachtsvaardigheden. Daarna vaart u verder naar het eiland Taquile, een echt eiland met een kleine dorpsgemeenschap (O,L). Hier kunt u optioneel een dag verlengen met een overnachting op het eiland Suasi in het Titicacameer.

Puno › Cuzco

Een mooie busreis naar Cuzco met stops onderweg. U reist de hele dag door de hooglanden met akkers, boerenleven en dorpen. U kunt ook nog tot eind april 2017 met de luxe trein Andean Explorer reizen (toeslag). Twee overnachtingen in Cuzco (O,L).

Cuzco

Tijdens de stadsrondrit bezoekt u niet alleen de prachtige bouwwerken uit de Spaans-koloniale tijd in het centrum maar gaat u ook naar de indrukwekkende overblijfselen uit de Incatijd (O).

Cuzco › Machu Picchu › Heilige Vallei

Transfer naar de Heilige Vallei en dan met de Vistadometrein naar de Machu Picchu! U hebt een privé-rondleiding om daarna nog zelf rond te kijken. In de middag keert u per trein terug naar Ollantaytambo en transfer naar uw hotel in de Heilige Vallei voor twee overnachtingen (O,L).

Heilige Vallei

Dagexcursie naar de zoutterrassen van Maras en de mooie terrasvormige proefvelden  van de inca's in Moray. In Ollantaytambo staat het machtige fort van de Inca's, het grootst bewaard gebleven bouwwerk van de Inca's (O).

Heilige Vallei › Paracas

Transfer naar de luchthaven van Cuzco voor de vlucht naar Lima. Bij aankomst volgt de privé-transfer naar uw hotel in Paracas. U verblijft hier twee nachten aan zee (O).

Paracas

In de ochtend bezoek aan de Ballestas-eilanden: u vaart dicht langs aalscholvers, zeeleeuwen en pinguïns op de rotsen. Facultatief: 's middags een vlucht over de Nazca-lijnen (O).

Paracas › Lima

Met de lijnbus terug naar Lima voor de laatste overnachting (O).

Lima

Vrije ochtend. Stadsrondrit in het koloniale centrum en bezoek aan het prachtige Larco Herrera Museum. Aansluitend transfer naar het vliegveld (O).De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Inbegrepen

 • Reis volgens beschrijving in genoemde of gelijkwaardige accommodaties
 • Maaltijden volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner)
 • Genoemde excursies en entreegelden

Niet inbegrepen

 • Intercontinentale vluchten
 • Binnenlandse vluchten Lima-Arequipa en Cuzco-Lima, vanaf € 340,- p.p.
 • Facultatieve excursies/activiteiten
 • Verlengingen
 • Toeslag Andean Explorer € 145,- p.p. (facultatief)

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid.
Meer informatie.Dominicus reisgidsen gratis bij boeking Tenzing TravelDominicus reisgidsen gratis bij boeking Tenzing Travel


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak