• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Impressions of Peru

8-daagse individuele reis

U bezoekt tijdens deze reis de belangrijkste bezienswaardigheden: Cuzco, Machu Picchu en het Titicacameer. Er staat u een rijk gevuld programma te wachten. Cuzco is één van de mooiste koloniale steden van Zuid-Amerika en de Machu Picchu is één van de grote ... lees verder ↓Highlights

 • Heilige Vallei
 • Machu Picchu
 • Cuzco
 • Titicacameer
INDICATIEPRIJS vanaf € 1950,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Machu Picchu
 • Lokale bevolking in Peru
 • Cuzco
 • Drijvende rieteilanden, Titicacameer
 • Uros bevolking
Machu Picchu Lokale bevolking in Peru Cuzco Drijvende rieteilanden, Titicacameer Uros bevolkingImpressies

Machu Picchu
Lokale bevolking in Peru
Cuzco
Drijvende rieteilanden, Titicacameer
Uros bevolking


Reisinformatie


U bezoekt tijdens deze reis de belangrijkste bezienswaardigheden: Cuzco, Machu Picchu en het Titicacameer. Er staat u een rijk gevuld programma te wachten. Cuzco is één van de mooiste koloniale steden van Zuid-Amerika en de Machu Picchu is één van de grote ikonen van de werelderfgoedlijst.

Impressions of Peru Impressions of PeruDag tot dag

Lima

Bij aankomst op het vliegveld transfer naar het hotel.

Lima › Cuzco › Heilige Vallei

Transfer naar de luchthaven en vlucht naar Cuzco. Vanaf het vliegveld reist u door naar de Heilige Vallei, een heerlijke plek om in alle rust te ontspannen en alvast aan de hoogte te wennen. Onderweg bezoekt u het dorp Pisac waar indrukwekkende terrashellingen uit de incatijd bewaard zijn gebleven. Op marktdagen gaan we natuurlijk even rondkijken op de markt. Tijdens de rit naar Pisac hebt u geweldige panorama's op de hoge met sneeuw bedekte bergen en na Pisac zult u genieten in de Urubambavallei van de boerenakkers vol bedrijvigheid en leuke indianendorpen (O).

Heilige Vallei › Machu Picchu › Cuzco

Vandaag staat Machu Picchu op het programma! U reist per comfortabele Vistadome-trein en daalt vanuit de droge hoogvlakten af naar de nattere regen- en boszones van de Andes. Bij aankomst op het treinstation in Aguas Calientes staat uw privé-gids u op te wachten en gezamenlijk stapt u in een shuttlebus voor de klim naar boven. Tenslotte ziet u Machu Picchu en start de rondleiding. Hierna heeft u tijd om zelf rond te kijken of -nog beter- tijd voor reflectie: wat een bouwkunst! Later in de middag keert u met de shuttlebus terug in het dorp om daarna per trein naar Cuzco te reizen. Bij aankomst transfer naar het hotel in Cuzco (O,L).

Cuzco

U heeft de ochtend voor u zelf. In de middag een stadsrondrit. Het centrum is één van de mooiste koloniale binnensteden van Zuid-Amerika. U bezoekt enkele prachtige kerken, zoals de kathedraal, de Compañia en de Koricancha. En u ziet een aantal Inca-ruïnes buiten de stad. Vanaf het fort Sacsayhuaman heeft u een geweldig uitzicht over de stad. Verder ziet u de wonderlijke rotsformatie van Kenkó (O).

Cuzco › Puno

U reist vandaag over hoge passen en door prachtige valleien naar Puno. Het is een dag reizen, tegelijkertijd een dag vol visueel snoepgoed. De bus maakt onderweg verschillende stops; in het dorpje Andahuaylillas voor een bezoek aan een kerkje met een bijzonder interieur en mooie fresco's. En in Raqchi ziet u een indrukwekkende Inca-tempel die was opgedragen aan de oppergod van het Incarijk. Bij aankomst in Puno volgt een transfer naar het hotel (O,L). Op zondag, woensdag en vrijdag kunt u ook met de comfortabele Titicaca Train reizen (tegen toeslag).

Puno

U maakt in de ochtend een bootexcursie naar de Uros-eilanden in het Titicacameer. Op de drijvende Uros-eilanden zijn niet alleen de eilanden maar ook de huizen en de boten van riet gemaakt. Daarna bezoek aan het eiland Taquile. De rest van de middag heeft u vrij. U kunt op dag 6 de tour optioneel verlengen met een nacht op het eiland Suasi in het Titicacameer. (O).

Puno › Juliaca › Lima

Facultatief kunt u een ochtendexcursie boeken naar de graftorens van Sillustani. Transfer naar de luchthaven van Juliaca voor de vlucht naar Lima. Bij aankomst in Lima transfer naar het hotel (O)

Lima

Vrije ochtend. Stadsrondrit in het koloniale centrum en bezoek aan het prachtige Larco Herrera Museum. Dat museum toont de mooiste collectie van pre-Columbiaanse kunst van het land en dat ook nog eens schitterend geëtaleerd. U wilt daarna nog lang blijven hangen op het aangename  terras in de tuin. Maar  de thuisvlucht wacht niet: aansluitend  wordt u naar het vliegveld gebracht (O).Verdere info

Bijzonderheden

• U kunt de reis ook op privé-basis boeken
• In Cuzco (3300 meter) en Puno (3900 meter) kunt u last krijgen van de hoogte. Raadpleeg bij twijfel uw huisarts
• De trein Andean Explorer rijdt niet op vrijdag in de periode november tot en maart

Reisleiding

Wisselende Engelssprekende gidsen tijdens de groepsexcursies. Tijdens uw bezoek aan Machu Picchu een privé gids.

Excursiemogelijkheden

• Genoemde excursies, met entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Verlenging

De route leent zich goed voor verlengingen. Bijvoorbeeld vanuit Puno naar de eilanden in het Titicacameer, naar La Paz of zelfs verder naar de zoutvlakte van Uyuni. Of u vliegt vanuit Lima door naar de Galápagoseilanden
Naar keuze in toeristen-, midden- of eersteklasse. Verblijf in de luxe klasse is ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch).

Vervoer

Privé-vervoer tijdens de vluchttransfers. (Groeps)excursies per airco (mini)bus. Lima - Cuzco en Juliaca/Puno - Lima per vliegtuig.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me