• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Slapen in luxe berglodges
 • Schitterende bergwereld
 • Afdaling naar tropische jungle
 • Machu Picchu

Salkantay Lodge to Lodge Trekking

7-daagse wandelarrangement

Deze variant van de Salkantay trekking is voor wandelaars die aan het einde van de dag graag wat meer comfort wensen dan een tent. De berghutten zijn comfortabel, sfeervol en uniek gelegen in de ongerepte natuur. U bereikt hoogtes tot 3900 meter (slapen) en r... lees verder »
Vanaf € 3325,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Mountain Lodge trekking, Soray Lodge
 • Mountain Lodge trekking, Soray Lodge, gastenkamer
 • Mountain Lodge trekking, opgang naar de Colpa Lodge
 • Machu Picchu
 • Mountain Lodge trekking, Machu Picchu
Mountain Lodge trekking, Soray Lodge Mountain Lodge trekking, Soray Lodge, gastenkamer Mountain Lodge trekking, opgang naar de Colpa Lodge Machu Picchu Mountain Lodge trekking, Machu PicchuImpressies

Mountain Lodge trekking, Soray Lodge
Mountain Lodge trekking, Soray Lodge, gastenkamer
Mountain Lodge trekking, opgang naar de Colpa Lodge
Machu Picchu
Mountain Lodge trekking, Machu Picchu


Reisinformatie


Deze variant van de Salkantay trekking is voor wandelaars die aan het einde van de dag graag wat meer comfort wensen dan een tent. De berghutten zijn comfortabel, sfeervol en uniek gelegen in de ongerepte natuur. U bereikt hoogtes tot 3900 meter (slapen) en ruim 4600 meter (tijdens het wandelen). U wandelt door valleien, steekt bergpassen over en geniet alsmaar van fabelachtige vergezichten. De Machu Picchu is natuurlijk de Grand Final.
Salkantay Lodge to Lodge Trekking Salkantay Lodge to Lodge TrekkingDag tot dag

Cuzco → Salkantay Lodge

Vroeg op en transfer naar het startpunt van de trekking. Via een oud pad 'Camino Real' maakt u een mooie hike met onderweg een picknicklunch. Om u heen de machtige pieken van de Andes die voor de Inca's als heilig werden beschouwd. Voor het diner een korte briefing bij het houtvuur (L,D).

Salkantay Lodge

U kunt optioneel kiezen voor een hike naar de hangende gletsjer Humantay met panoramische uitzichten. Voor wie wil een frisse duik. U luncht in de lodge en de middag is verder ter ontspanning. Bubbelen in de 'outdoor' jacuzzi of een goed glas wijn bij de openhaard (O,L,D).

Salkantay Lodge → Wayra Lodge

U bereikt vandaag het hoogste punt van de trekking: de Salkantay pas (4638 meter). Zodra u de Salkantay-berg ziet, weet u wat u te wachten staat. Laat u zich leiden door moeder natuur en blijf uitkijken naar condors die hier heer en meester zijn. Eenmaal de pas bereikt staat een warme en welverdiende lunch klaar. Met hernieuwde energie start u de afdaling naar het volgende logeeradres. Tijdens het aperitief en het diner komen de verhalen en ervaringen van de dag ter tafel. Maakt u het niet te laat, de volgende dag staat u alweer een mooie route te wachten. Dit keer van het niveau 'easy' (O,L,D).

Wayra Lodge → Colpa Lodge

Op pad! U daalt in circa 4 uur zo'n duizend meter; de aangename warmte van de jungle begint u te voelen. De vegetatie wordt steeds uitbundiger, u wordt door meer groen omringd dan voorheen. Een spectaculaire zip line over een diep beekdal brengt u als het ware in makkelijke beweging bij het hotel. Maar u mag met de gids ook lopen. In de lodge wordt u getrakteerd op een traditionele Peruviaanse lunch 'Pachamanca'. Tijd voor ontspanning! (O,L,D).

Colpa Lodge → Lucma Lodge

Vandaag maakt u zich op voor een hike door rivierdalen en langs koffie-, bananen- en avocadoplantages. Na de picknicklunch vervolgt de route over de Inca Trail met onderweg bezoek aan een koffieplantage. Tip: boekt u facultatief een canopy tour ofwel boomtopslingeren (O,L,D).

Lucma Lodge →  Aguas Calientes

 De laatste dag van de trekking is aangebroken. Vandaag vangt u de eerste glimp op van Machu Picchu, weliswaar nog op afstand maar uniek met zicht vanuit het zuidoosten. Een lunch met Machu Picchu view en daarna de laatste afdaling en een mooie treinrit naar Aguas Calientes (O,L,D).

Aguas Calientes → Machu Picchu → Cuzco

Het moment waarop u heeft gewacht en misschien wel van heeft gedroomd. U komt oog in oog te staan met Machu Picchu. Met uw gids vertrekt u al vroeg voor een rondleiding. Daarna heeft u zelf nog tijd om dit wonder op u in te laten werken of u heeft de optie om de Huayna Picchu te beklimmen (vooraf reserveren noodzakelijk). In de middag vertrek per trein en bus naar Cuzco (O,L).

Opmerking: beklimming van de Huayna Picchu moet bij boeking gereserveerd worden.Verdere info

Bijzonderheden

De route is onder voorbehoud en kan door weersomstandigheden of anderszins worden aangepast.

U dient vooraf minimaal 2 nachten in Cuzco te boeken om alvast aan de hoogte te wennen

De trail ligt tot in de vierde dag boven de 4000 meter (met tussentijdse dalingen). u kunt dus last van de hoogte krijgen. Raadpleeg uw arts bij twijfel.

U kunt deze reis ook als privé-reis boeken.

Geen vertrek in januari en februari

Er zijn vaste vertrekdagen, bijna om de dag maar niet volgens een vast patroon. We informeren u graag over de vertrekdata

Reisleiding

Engelssprekende gids tijdens het gehele arrangement

Beleef meer

Minder beroemd dan de klassieke Incatrail, maar minstens zo indrukwekkend zeker als het gaat om de variatie in natuurpracht. En veel minder druk, deze trekking loopt u exclusief met maximaal 12 personen. Elke avond, een ​​warme douche en een goed bed. Voordat u het diner krijgt geserveerd, ontspant u met een aperitiefje in de jacuzzi of naast een houtkachel.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Deelnemers

Minimaal 2, maximaal 12.
Comfortabele berglodges met sanitaire privé-voorzieningen; wel wifi, geen telefoonbereik.
In Aguas Calientes verblijft u in Inkaterra Pueblo Hotel, waar u weer telefoonbereik hebt.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner). In de berglodges ook water, soft drinks, koffie en thee. Tijdens de trekking gefilterd water. In het hotel in Aguas Calientes is water en thee gratis. Tijdens de gehele reis: alcoholische drankjes tegen betaling.

Vervoer

De (groeps)transfers per airco (mini)bus. Aguas Calientes - Cuzco vindt plaats per trein en airco (mini)bus.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me