• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Trujillo & Chiclayo

2-daagse individuele reis

Aan de kust tussen Trujillo en Chiclayo liggen prachtige archeologische complexen. Het zijn de overblijfselen van tempels en steden van rijke koninkrijken van vóór de Inca's. Er wordt nog steeds gegraven en belangwekkende vondsten zijn veelal ter plekke te... lees verder »Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • El Brujo archeologisch complex
 • Trujillo, adobecomplex Chan Chan
 • Trujillo, Huaca de la Luna, de maanpiramide
 • Trujillo, Plaza Mayor met kathedraal
 • Trujillo, Plaza Mayor
El Brujo archeologisch complex Trujillo, adobecomplex Chan Chan Trujillo, Huaca de la Luna, de maanpiramide Trujillo, Plaza Mayor met kathedraal Trujillo, Plaza MayorImpressies

El Brujo archeologisch complex
Trujillo, adobecomplex Chan Chan
Trujillo, Huaca de la Luna, de maanpiramide
Trujillo, Plaza Mayor met kathedraal
Trujillo, Plaza Mayor


Reisinformatie


Aan de kust tussen Trujillo en Chiclayo liggen prachtige archeologische complexen. Het zijn de overblijfselen van tempels en steden van rijke koninkrijken van vóór de Inca's. Er wordt nog steeds gegraven en belangwekkende vondsten zijn veelal ter plekke te bewonderen in mooie moderne musea. Deze koninkrijken beleefden hun bloeitijd in de periode voorafgaand aan de Inca's.
Dag tot dag

Trujillo

Ontvangst op de luchthaven van Trujillo en bezoek aan de tempels van de Zon en de Maan; belangrijke ceremoniële bouwwerken van de Moche-cultuur. In de Maantempel zijn prachtige muurschilderingen te zien. ’s Middags een excursie naar de citadel van Chan Chan, de oude hoofdstad van het Chimurijk. Het is ’s werelds grootste adobecomplex. Op de stadsmuren en de paleis- en tempelwanden zijn mooie reliëfs bewaard gebleven. Trujillo heeft een mooi koloniaal stadscentrum, u verblijft aan de centrale plaza. In de korte schemertijd aan het einde van de dag is het een gezellige drukte op het plein (L).

Trujillo › Chiclayo

Vandaag reist u naar Chiclayo (circa 210 km) en bezoekt onderweg ‘El Brujo’ vertaalt als "de tovenaar". Een complex dat dateert van 6000 jaar geleden met mooie reliëfs en muurschilderingen waarop tal van afbeeldingen zijn te zien van offerrituelen. In het museum vindt u het gemummificeerde lichaam van de enige tot nu toe bekende vrouwelijke heerser: ‘Señora de Cao’. Haar armen en benen versierd met tatoeages. Hierna bezoekt u in Lambayeque bij Chiclayo het museum ‘Tumbas Reales de Sipan’ waar het lichaam van de koning ‘Lord of Sipan’ te zien is en de goudschat die in zijn graf is gevonden: rituele objecten en sieraden van goud, zilver en edelstenen. Een topcollectie. Hierna transfer naar de luchthaven (O).Verdere info

Reisleiding

→ Engelssprekende gids tijdens de transfers en de excursies

Verlenging

U kunt dit uitstapje verlengen met een 5-daags bezoek aan Chachapoyas; een beschaving ouder dan het Inca-rijk met een complex groter dan Machu Picchu: de bergvesting Kuelap. In het arrangement is ook het bezoek inbegrepen aan het Mummiemuseum van Leimebamba. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.
U verblijft in Hotel Libertador in Trujillo, een viersterren hotel, gevestigd in een prachtiog koloniaal gebouw aan het hoofdplein van de stad, Plaza Mayor.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=ontbijt, L=lunch)

Vervoer

Personenwagen of minibusjeTenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me