• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Secrets of Uruguay

5-daagse autoreis

Een bondige impressie van het land: heel veel platteland en logeren op de boerderij. Stilte, ruimte en prachtige natuur met op de achtergrond alleen de geluiden van wind en de vogels typeren het landschap. De sfeer van haciënda’s en charmante bodega’s waar ga... lees verder »
Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Montevideo, Onafhankelijkheidsplein
 • Uruguay, brede bermen voor de schoolgaande jeugd te paard
 • estancia El Charabon
 • estancia El Charabon
 • Landelijk tafereel, Uruguay
Montevideo, Onafhankelijkheidsplein Uruguay, brede bermen voor de schoolgaande jeugd te paard estancia El Charabon estancia El Charabon Landelijk tafereel, UruguayImpressies

Montevideo, Onafhankelijkheidsplein
Uruguay, brede bermen voor de schoolgaande jeugd te paard
estancia El Charabon
estancia El Charabon
Landelijk tafereel, Uruguay


Reisinformatie


Een bondige impressie van het land: heel veel platteland en logeren op de boerderij. Stilte, ruimte en prachtige natuur met op de achtergrond alleen de geluiden van wind en de vogels typeren het landschap. De sfeer van haciënda’s en charmante bodega’s waar gastvrijheid en ambacht een dagelijks eerbetoon is aan lange familietradities. Een ontspannen autotocht zonder stedelijke drukte.Dag tot dag

Montevideo › Mariscala (185 km)

U neemt de huurauto in ontvangst op het vliegveld of bij de pier van de ferry uit Buenos Aires. Op weg naar uw logeeradres doet u de eerste indrukken op van Uruguayaanse platteland. U verblijft twee nachten in Balcon del Abra, een charmante posada. Ooit de residentie van een Frans-Baskische familie, nu bijna een eeuw later in oude glorie herstelt (D).

Mariscala

De omgeving leent zich uitstekend voor leuke uitstapjes. Routes die voeren over heuvels, langs velden en over beekjes. In de buurt zijn interessante grotten en estancia’s (O,L,D).

Mariscala › Estancia El Charabon (165 km)

Over rustige landwegen die soms nog onverhard zijn, rijdt u naar de provincie La Rocha. U arriveert op het landgoed Colinas de Garzon, omringd door zilvergroene olijfboomgaarden. Proef hier de uitgesproken smaak en geur van versgeperste olijfolie. Aansluitend rijdt u naar uw volgende logeeradres, een typische estancia met veel paarden, land, zelfgebakken taart en zwembadterras. De omgeving voelt als ver weg van alles en iedereen (O,D).

Estancia El Charabon

Trek erop uit om de mooie oostkust te verkennen. U kunt Cabo Polonio bezoeken: u laat de auto achter op de transferpunt vanwaar terreinwagens de bezoekers door de duinen naar het dorp brengen (O,L,D).

Terug naar Montevideo (225 km)

U rijdt naar Montevideo waar u de huurauto inlevert (pier, hotel, vliegveld) (O).U verblijft in mooie posadas, midden op het platteland: Posada El Balcon del Abra en Estancia El Charabon.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Maaltijden conform programma (O=ontbijt, L=lunch, D=diner)

Vervoer

Autohuur naar keuze:

 • Cat.E- Renault Logan of gelijkwaardig
 • Cat.I - Renault Fluence Manual of gelijkwaardig
Inclusief: ongelimiteerd aantal kilometers, extra bestuurder, 24 uurs hulp, CDW, Diefstalverzekering, volledige dekking en routebeschrijving.
Huurperiode: 5 x 24 uur met 1 uur tolerantie.Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me