• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Afgelegen lodge midden in de natuur
 • Grote kans beren te spotten

Denali Kantishna Roadhouse

3-daags natuurarrangement

Het Denali National Park is het meest bezochte nationale park van Alaska. Denali betekent ‘De Grote’, waarmee de gelijknamige berg wordt bedoeld. Met zijn hoogte van 6194 meter is het de hoogste berg van de Verenigde Staten. Het park is het grootste gebied... lees verder »

Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Het Denali National Park is het meest bezochte nationale park van Alaska. Denali betekent ‘De Grote’, waarmee de gelijknamige berg wordt bedoeld. Met zijn hoogte van 6194 meter is het de hoogste berg van de Verenigde Staten. Het park is het grootste gebied met ‘wildlife’, de kans om een grizzlybeer, eland, kariboe, Dali-schaap of zelfs een wolf te zien is groot.
Dag tot dag

1E DAG: INGANG VAN HET PARK →  KANTISHNA → In de middag wordt u bij de ingang van het park opgehaald. U rijdt de volledige 150 kilometer het park in naar Kantishna. Onderweg wordt regelmatig gestopt bij het zien van wilde dieren. Na circa 7 uur komt u aan bij de Kantishna Roadhouse. De komende nachten verblijft u in deze rustieke lodge, van oudsher gebouwd als een particulier huis, tegelijkertijd postkantoor en accommodatie voor bezoekers van Denali. Van een tentenkamp voor goudzoekers is het langzamerhand een modern vakantie-oord geworden. De wildernis is gebleven. Dé gelegenheid om in alle stilte te genieten van de schoonheid van het park. De kamers in de lodge zijn eenvoudig ingericht en beschikken over een badkamer. Er is geen telefoon of televisie aanwezig. De maaltijden gebruikt u samen met de andere gasten. In de omgeving zijn geen andere faciliteiten aanwezig (D).

2E DAG: DENALI NATIONAL PARK → De gehele dag om de omgeving van de lodge te verkennen. U kunt op eigen gelegenheid wandelen of deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd (O,L,D).

3E DAG: KANTISHNA →  INGANG VAN HET PARK → In de vroege ochtend wordt u teruggebracht naar de ingang van het park, waar u rond het middaguur aankomt (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • Dit arrangement wordt uitgevoerd van juni t/m september
  → Tegen een meerprijs kunt u ook per vliegtuigje naar de lodge. Neemt u hiervoor contact met ons op. • U verblijft in de Kantishna Roadhouse.

  De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

  Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

  Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

  Excuses voor het ongemak.

  Maaltijden

  De reis is op basis van volpension.  Tenzing Travel Shop Amsterdam

    Ontmoet onze reisspecialisten
    Samen maken wij uw reisplannen concreet
    Ontvang een geheel vrijblijvend voorstel  Bezoekadres:
  Entrada 211 (Gratis parkeren!)
  1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
  Tel. 020 - 398 93 98
  maak nu een afspraak
   

  Wij gebruiken cookies

  please chat with me